bugün

adamın ham maddesidir. beğendiği bir şey görünce gözleri boncuk boncuk olur bu elma yanaklının.

görsel
nevi şahsına münhasır.

herkesin aptal saf bulduğu tip.
o tamamen kendine özgü bir kimlik. aptal saf değil.
kendi doğalında yaşıyor.
bir deniz yıldızı için fazlaca zeki sevimli tombalak.
http://25.media.tumblr.co...5x9c6ivY1s1k13co1_500.jpg
http://www.kostenlosewall...-kostenlos--1920x1200.jpg
Çok sevdiğim çizgi film karakteri.
alnını göremediği için mutsuz olabilecek kadar saf biridir. aptal dostun olacağına, akıllı düşmanın olsun deyimi için istisna kabul edilmesi gerekir. öyle samimi dost zor elde edilir.
görsel
Telaffuzundan, sempatiklik akan isimdir.
görsel
görsel
sünger bob: patrick beni duyabiliyor musun?
Patrick: hayır sünger bob burası çok karanlık.
kendisi 45 yaşında olmakla birlikte boş gezenin boş kalfasıdır.en iyi yaptığı iş hiçbirşeydir.ama canımızdır kanımızdır orası ayrı.
her ama her bölümde arkadaşlık dersi veren karakter.. seviyoruz kendisini.. aptallığı ayrı bi keyifli...
bir bölümde sünger bobun annesi ve babası gelir. onların geldiğini gören patrick patlatır bombayı.

patrick: merhaba anne merhaba baba.
sünger bobun babası: patrick sana kaç kere diycem biz senin annen baban değiliz, sünger bobun annesi ve babasıyız.
patrick: ne? ben öksüzmüyüm?
diziyi izlememin asıl sebebimdir.** *
coupling dizisinde ki en sevilen karakterlerden birinin adı.ne güzel diziydi ya.
süngerle beraber denizin altında saçmalıklar yapan, yine sünger gibi hafiften yarım akıllı olduğunu sandığım ve ne iş yaptığı pek bir şüpheli olan yeşil şortlu deniz yıldızı.
sünger bob karakterinin biricik sevimli ve mütevazi zekalı, komik arkadaşı.
--spoiler--
sünger bob: patrick sen ölmemişsiin!!!
patrick: aa öyle mi???!!!
--spoiler--
görsel
hiç bişi yapamama üstadı olan, sevimli mi sevimli deniz yıldızı.
Bir bolumde sunger bob elinde gazete ile yururken karsıdan gelip "Gazeteeee canavarııı!! imdaat" diye bagırıp. kahkahaya boğan cizgi film karakteridir.
kare şort un kankası deniz yıldızı. saflığıyla sünger den geri kalmaz, insana kahkahalar attırır. hem orjinal hem türkçe dublaj ikiside son derece başarılıdır. çünkü patrick i patrick yapan onun sesidir.
bir bölümde;

"aslında o çamaşır aldığımda beyazdı" diyerek özümü neşeye boğmuştur.
geçenlerde ben bunu var mısın yok musun yarışmasında gördüm . bolu'dan katıldığını söyleyip yedirmişti tüm oradakilere. *
bir bölümde sünger bob'un 'eğer azılı bir suçlu olsaydın şimdi nereye giderdin?' diye sorduğunda 'dondurmacıya' diye cevap veren, aptalın idealar dünyasından çıkmış hali.
© copyright 2005 - 2026