bugün
- acı gerçekler11
- gammazlar göreve5
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması13
- büyük istanbul depremi4
- gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar6
- ilişkilerde ortak zevklerin önemi5
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin17
- ilk buluşmaya 46 adet deveyle gelen kız6
- motorla kaza yapan kadın5
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi10
- ergen gibi davranan 35 yaş üstü dingil3
- köy6
- demet evgar4
- gölcük depremi3
- hünkar beğendi vs alinazik9
- keşif2
- anın görüntüsü28
- spk soruşturmasında 387 milyon lira dondurulması4
- queen ravenna'nın arabasını çalmak4
- sözlükte aile kurmak5
- yeni biriyle nerede tanışılır11
- ağlamak2
- yaz mevsiminin avuçlarımızdan kayıp gidivermesi2
- en lezzetli balık21
- müzik dinleyen 45 yaş üstü dallama2
- o kişi sözlüğe girince ne yapmalı5
- nejat uygur4
- wilfried singo2
- sevilmeyen yazara kara büyü yapıp öldürmek2
- suya giden eşeğin asıl amacı3
- s'i l v'e r m'i s t4
- sanat filmi2
- aleyna tilki2
- müzik aç diyen kıza burhan çaçandan vay nene açmak2
- kova burcu erkeği akrep kadını5
- kızı kara köprü narlıktır le le ile karşılamak2
- karton toplarken kafaya yıldırım düşmesi6
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog4
- seri eksicinin iq düzeyi6
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın9
- ata iyi binen erkek3
- atatürk diyor ki10
- vurdurmaya giden kız sevinci3
- parkta oturan adam3
- nesilden nesle aktarılan ilk günah2
- sifonun sızdırıyorsa kaçenzinyo3
- birikim yapmak5
- ortadoğu3
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat11
- 24 eylül 20263
fakir fukara için cenab-ı allah'ın bir lütfu.
patatesLeri çataL yardımı iLe püre haLine getirip yiyenLer vardır * daha bir zevkLi daha bir doyurucu oLur.
yeşil soğanla yendiğinde deli olur. bu arada fazla iç baymaması için üzerine sarımsaklı yoğurt dökülürse de güzel olur. tavsiye edilir. afiyet olsun...
karabiber ile tavsiye olunur.
dana etlisi, antep salçalı olanı makbuldür. üzerine pul biber serpiştirilerek lezzeti yaşabilirsiniz. bir de yanına dost ayran açtın mı oh ohh.
edit: kendi entryimi görünce iştahım kabardı. bir koşu gidip patates aldım sözlük. bol kıymalı biberli domatesli yapıyorum şuanda. hadi bana afiyet olsun. yanına da mantar çorbası bir de salçalı spagetti var. nasıl ama.*
edit: kendi entryimi görünce iştahım kabardı. bir koşu gidip patates aldım sözlük. bol kıymalı biberli domatesli yapıyorum şuanda. hadi bana afiyet olsun. yanına da mantar çorbası bir de salçalı spagetti var. nasıl ama.*
Et parçaları (kuşbaşı ya da küp tavuk eti) ve doğranmış yeşil kırmızı biberle daha pahalı ve daha güzel hâle getirilebilecek yemektir. Yoğurt, ayran, turşu, salata pek çok şeyle güzel gider.
iyi bir tarif için önce soğanları yağda kavurup salçasını ekleyip iyice bir daha kavurmalı, üzerine tavuk/kuşbaşı et arzuya göre biber domates ve son olarak su ve tuz ekleyip pişirmelisiniz.
iyi bir tarif için önce soğanları yağda kavurup salçasını ekleyip iyice bir daha kavurmalı, üzerine tavuk/kuşbaşı et arzuya göre biber domates ve son olarak su ve tuz ekleyip pişirmelisiniz.
acılısı çok güzel olan yemektir. isteğe göre et de katılabilir.
Şu yemeğe tavuk atılınca ayar oluyorum.
zeytinle birlikte güzel olur genelde. neden bilmiyorum ama zeytin yakışıyor yanına.
Çok severdim, artık yiyemiyorum!
La böyle patates yemeği mi olur? Patates yemeği dediğin, içine büyük büyük patatesi doğrarsın, sulu yemek olur, kıymasız olur. Yanında turşu ya da yoğurt yersin. Tüm hayatım boyunca patates yemeğini nenemden böyle yedim. Mis gibiydi, hala severim. Suyu gittikten sonra yemek saymam ki ben onu.
Görseldeki zaten patates yemeğine benzemiyor. O sadece doğranmış patates. Oysa gerçek patates yemeği miss gibi olur suyuna ekmek Bandırır.
iştahım kapandı. Kilo almamama yardım için teşekkürler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar