gerçekten paranoyak yazmayı bilmiyor mu acaba diye düşündüren yazar. belli geyik yapmış ama emin olamadım yine de.
en kibar sözlük yazarıymış, sözlük öyle söylüyor...

edit; sözlük vazgeçmiş, daha gelmeden ne iş karıştırdı kimbilir... hoşgelmiş...
ayak fetişistidir.

hueauha.
mal olduğunu iddia eden yazar. ilginç.swh
lanet kelimesini nalet diye yazan yazardır ya da değildir.
ne yeni yazar mı.. eyvahh yoksa ! *
psikolog gibi yazar.**
(bkz: adam designer beyler) kendisine photoshop dersi vereceğim yazardır.
doğum günün kutlu olsun.
doğum günün kutlu olsun yazarı.
kendini kötü olan her şeye karşı tetikte hisseden kişidir.
doğum günü kutlu olsun yazardır. yeni yaşında mutlulukların kendisiyle olması dileğiyle.
karma kardeşliği yaptığım yazar.
gece gece dertdaş yazardır. sabahlar olmasın. bu arada sağlam yazar..
şüphesiz ki sözlüğün en kaliteli yazarlarından biridir, kendisinin duygu ve düşüncelerine olan ihtiyacımız sözlük var oldukça devam edecektir, iyi ki var.
gece gece aklıma güllacı sokmuş gıcık yazar. of. *
çağından birkaç adım önde büyük düşünür.
beni sevindiren, iyi kalpli yazar. sağolsun.
gönlü güzel,keyfi yerinde olmayan yazar.herşeyin umduğundan daha gitmesi temennisinde bulunuyoruz ailecek.
höyt başlarım ulan böyle aşkın ızdırabına diyerek geri gelen yazar.
höyt başlarım ulan böyle aşkın ızdırabına diyerek geldiği gibi geri gitmek isteyen yazar.gitmese bari,buralar onsuz hiç çekilmicek...
özlettin kendini ya, silik yazarı. iki sıkıntımız var anlatacak yazarımız yok. millet gibi gidip sözlük yazarlarının itiraflarında mı sızlanalım. dön gayrı.
arada bir ziyaretçi olarak gel sözlüğe de seri eksileyen panpişim ol dediğim eski sözlük dostu.
bir davranış bozukluğu hastalığı da denebilir. belirgin özellikleri arasında neslinden başka nesilleri adam yerine koymamak da olan uzun süreli tedaviler sonrası iyileşme görülebilen psikolojik bir rahatsızlıktır.
şüphe ve hezeyanlar doğrultusunda ortaya çıkan psikolojik rahatsızlıktır.

tedavi edilmesi ile düzeltilir fakat edilemez ise şizofreni başlangıcı görülebilir.
© copyright 2005 - 2026