bugün
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar4
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek23
- havalar da ısındı7
- hep kendini suçlamak6
- güne bir şarkı bırak5
- son 20 yılın en gıcık lafı12
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- yalnız yaşamak12
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı3
- uysaljakoben11
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- sigarayı tersten yakmak2
- wp hesabını silmek2
- kız arkadaşının her bokuna karışan erkek2
- vazgeçmek3
- sadece bayan entrylerini okumak5
- bir limon yarım dolar avrupadan pahalı4
- bir avukatın suçlu olduğu bilinen kişiyi savunması3
- ona bir şey söyle17
- çekyat kanepe kaplatma4
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- iyi bakalım4
- pizzanın kenarını yememek4
- true'ya arkadan sahip olmak16
- hazır mantı4
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak3
- götü büyük kadın2
- herşeyi boş verip pastör olmak3
- aipac'tan iran müzakelerinde israil saldırı hakkı2
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri3
- eşek sucuğu3
- en son ne aldınız5
- hayatımın özeti3
- evlenmeyi başaramamış erkek5
- kahvede muhabbet etmek3
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- varoşluk göstergesi küçük detaylar5
- kısa saçlı hatun çekiciliği7
- bornova2
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı9
- naber lan filozof denilen ülke2
- okun düştüğü yere kamp'ya da şehir kurmak2
- diamond bosphoruss denen yazar5
- sohbet edilen kişinin sürekli telefonla uğraşması8
- bi kulağımızın arkası kaldı2
- tanga neden giyilir11
- namus takıntısı olan erkek17
- modern hayaletli ev2
başarılı bir ceza parçası.sözleri;
bu hayra alamet olmayan bir track sizin için bu türküler pespaye hale gelmiş sayfalarsa isyanlarda mantıklı cümleler bir araya gelememiş ve misyonerler bu pervasız isteyişler sizin eseriniz kasımda aşk bir başka şu anda proloterden kulağına titreşimler emitasyon vaatler hepsi sizden ve mikrofona haram kusan bu ceddin torununa zehirli zemzem veren dervişlerden bıkan dertli gençlik ölmek bile parayla parayla satın alınan bu toprağa gömülmek haram yaram derin tamam kanar yarım kalan sabır taşımda eritilir zaman kayan bir yıldız atmosferse bendim sistem etkilendi sistem ertelendi bizden gelen fikirler dayanaksız teori çürütür siyah çiçekler çoksa eğer korkun ölümün günüdür
[nakarat]
panorama harem felsefemin yeni penceresi bana pense verin dişleri sökülecek serserinin bu size olacaktır son seferim söyle yeni jenerasyon çok mu mutlu sence çok konuşma rezil oldun hepsi mutsuz bence anahtar olmuş her bakışta kara para pençe hançer saplanmış bu kalbe fayda etmez akçe bana bi baksın beni bi görsün beni bi duysun dostlar doğru yoldan çıktınızsa ecel kolay tozlar gemide kaptan olsun karada boktan olsun ister sisler hiçte bitmez insanoğlu hep yer ister
günahla ekilen tohum kabusla irkilen toplum ne yaptınız bu gençlik için ha tarihle övünün dövündük her ölümün her yenilginin ardından alınan ders ne kader ne bela başımdan eksik olmaz balık mı başta koktu yoksa balığın başı mı koptu balığın başına geleni pişmiş aşına bakta gör sence bir ömürün sonu mudur asitli mide içinde bok taşır bu insan söyle bu kibir neye niyet niye kısmet neye namzet bekler benden ama sahte gülüş ifaden mimiklerin istanbul bu vahadaki sarayı liriklerin hepsi çalışacak hepsi başaracak bu bebeklerin
bu hayra alamet olmayan bir track sizin için bu türküler pespaye hale gelmiş sayfalarsa isyanlarda mantıklı cümleler bir araya gelememiş ve misyonerler bu pervasız isteyişler sizin eseriniz kasımda aşk bir başka şu anda proloterden kulağına titreşimler emitasyon vaatler hepsi sizden ve mikrofona haram kusan bu ceddin torununa zehirli zemzem veren dervişlerden bıkan dertli gençlik ölmek bile parayla parayla satın alınan bu toprağa gömülmek haram yaram derin tamam kanar yarım kalan sabır taşımda eritilir zaman kayan bir yıldız atmosferse bendim sistem etkilendi sistem ertelendi bizden gelen fikirler dayanaksız teori çürütür siyah çiçekler çoksa eğer korkun ölümün günüdür
[nakarat]
panorama harem felsefemin yeni penceresi bana pense verin dişleri sökülecek serserinin bu size olacaktır son seferim söyle yeni jenerasyon çok mu mutlu sence çok konuşma rezil oldun hepsi mutsuz bence anahtar olmuş her bakışta kara para pençe hançer saplanmış bu kalbe fayda etmez akçe bana bi baksın beni bi görsün beni bi duysun dostlar doğru yoldan çıktınızsa ecel kolay tozlar gemide kaptan olsun karada boktan olsun ister sisler hiçte bitmez insanoğlu hep yer ister
günahla ekilen tohum kabusla irkilen toplum ne yaptınız bu gençlik için ha tarihle övünün dövündük her ölümün her yenilginin ardından alınan ders ne kader ne bela başımdan eksik olmaz balık mı başta koktu yoksa balığın başı mı koptu balığın başına geleni pişmiş aşına bakta gör sence bir ömürün sonu mudur asitli mide içinde bok taşır bu insan söyle bu kibir neye niyet niye kısmet neye namzet bekler benden ama sahte gülüş ifaden mimiklerin istanbul bu vahadaki sarayı liriklerin hepsi çalışacak hepsi başaracak bu bebeklerin
üst üste dinlenebilecek şarkılardan biri. bıkmıyor insan. çikolatalı pasta gibi.
cezanın yaptığı şarkılardan en iyisi olandır. *
çok iyi lirik kalitesine sahip rap parçası.
en iyi ceza şarkısı. net.
Bilmediğim bir sebepten ötürü arada dinlemek istediğim ceza şarkısıdır.
2013 te hiç eskimemiştir.
herkes üzgün herkes elden bişey gelir diye...
Baya başarılı bi parca, tekrar tekrar dinliyorum.
bana, harem in o eski şaşalı günlerinin havasını estiren parça.
hakkaten neydi o eski harem kalabalığı.
düşünsene, köprüler yok ve binlerce araç karşıdan karşıya buradan geçiyor.
hakkaten neydi o eski harem kalabalığı.
düşünsene, köprüler yok ve binlerce araç karşıdan karşıya buradan geçiyor.
Harem denilen şey bi tür genel evi.Sapık padişahların taş gibi hatunlardan oluşan canı her sıkıldığında birini altına aldığı kurumdur.
2006dan beri ezbere bildiğim şarkı. velhasıl erken başlamışız rape. daha 19uma girecem.
felsefemin yeni penceresi. efsane.
gerçekten güzel bir parçadır.
parça ne amına koyayım insanın ağzına şarkı demek geliyor nedense.
parça ne amına koyayım insanın ağzına şarkı demek geliyor nedense.
çok iyi şarkı.
Sözlerin yardırdığı ceza şarkısı.
. asitli mide içinde bok taşır bu insan
söyle bu kibir neye...
. asitli mide içinde bok taşır bu insan
söyle bu kibir neye...
ceza gibi bir denyonun orjinal cd'sini almama sebep olan parçalardan biridir. 10 seneden fazla oluyor. vay anasını...
abim saolsun bunlarla büyüdüm amk. bir de pc'den kart oyunu oynardı.
Ceza’nın en iyi eserlerinden biri. Evet.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar