/229
öğretmense öğretmenler gününü kutlarım.evet.
Kendisi zeytin dalı operasyonu, barış pınarı harekatı ve 11 milyon fidan dikilmesi konusunda konusmamış, sessiz kalmıştır.

Bu yüzden boykot ediyoruz!!!!
karması gözükmeyen yazar.
görsel
Bir adet engelli...
Haftaya askere gidip birliğine teslim olacak yazar. Sivas temeltepe bizi bekler. Hakkınızı helal edin vatan görevi beklemez. Evet.
yine askere gidiyor bu kaçıcı oldu adam görün adam vatanı için kaç kere gidiyor.
sözlüğün eski yaramaz yazarlarından.
Sözlüğe girer girmez hesabını kontrol ettiğim yazar. Kaç yıldır yoktum hala burdaymış, güzel istikrar doğrusu.

Bi’ de şey 12. Nesil geldi mi?
dünyanın en istikrarlı ve kalifiye psikopatı. geceleri sadece 1 saat uyurmuş ve sadece sigara içermiş. başka bir rivayete göre ise; sözlüğü zalldan satın almak istemiştir. zall vermeyince oytunkaran yasal olması şartıyla kendisine ve sözlük okur yazarlarına zarar vermeyi istemiştir. zall da ''hı tm'' demiştir. ve oytunkaran kendi himayesinde 3 adet katip bulundururmuş. saatler boyu çift vardiyalı olarak entry girdirirmiş. elinde kırbaçta varmış. amacı 2023 de sözlük datacenterlarını ''çok kaydettik a*ına koyim'' derdirtene kadar entry girecekmiş. çok korkunç bir şey bu. ah tanrım...
Ortalık kaliteden geçildndnksjdnsnsfjsksn.
https://m.uludagsozluk.com/e/42626270/

Kıskanç.

Eee yahuşuklu ve başarılı forveti olan var olmayan var.

Aklıma muriç geldi midem kalktı. Tipi falan Tövbe tövbe bismillah. Dinimiz amin falan.
sözlüğe 105 bin kadar bilgi içerikli entry sağlayan yazar asıl soru bu kadar çok entry girecek vakiti nerden buldu mesela serdarsl06 2006 dan beri 46 bin entry girmiş evet.
taş gibi kız olduğu ortaya çıkan yazar.

görsel
(bkz: aleyna tilki nin uludağ sözlük yazarı olması/#42644726)
görsel
görsel
Muhtemelen komutana da sürekli evet diyor. Bitmez bunun askerliği.
AA görmemiştim ben bunu. Açtığım başlığı paylaşmışlar lol.
Bugün itibariyle atarsa 81 düzce diyen yuzır.
(bkz: sussana gerizekalı kız ağlıyor şu an)
100 binden fazla entry girmiş ama hiçbir işe yaramıyor. bak, başkaları yetkili oluyor. sen gel o kadar entry gir, emek ver. babanın sözlüğüymüş gibi zall'a para kazandır, günde 10 saat online ol, başlıklar aç. sonra başkasını yetkili yapsınlar. yazık.
Atarsa 80 Osmaniye diyor bugün.
Ulan neredeyse beni bile yetkili yapacaklar, 100 bin entryli sözlüğün medarı iftaharı bu kardeşimize hala yağmurlu havada su yok. Vallahi yazık.
Nickaltımın açılışını yapmasıyla bende ayrı bir yeri olan yazarbeykardeşimdir. Evettir.
Amerikanın aya gitmesinden daha fazla askere gitmiştir.
o kadar çok askere gidiyor ki bir keresinde gittiği askerlikten dönmeden, zaten askerken tekrar askere gitmişti.
© copyright 2005 - 2026