bugün
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- sözlük whatsapp grupları12
- mükemmeliyete inanıyor musunuz6
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- özbek kadınlar11
- friedrich hegel la bi cay icek10
- yarın kpssye girecek yazarlar15
- kahve büyüsü2
- deccal internetten çıkacak9
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı5
- asgari ücretle geçinebilmek7
- internetle yapay zeka kabala büyüsüyle yaratıldı4
- uludağ itiraf8
- ellerim bos gonlum hos29
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik5
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- epitaph2
- şarapçının mal varlığı8
- sarapci koala53
- dayatılmış güzellik algısı7
- kıyamet için tarih ver4
- fenerbahçe13
- slender the arrival de kurt adam olmak3
- schalke 042
- burçlara inanan erkek4
- kpss 20265
- gocu52
- civcivler osurur mu5
- birader bey baydır4
- sevgili2
- sarı torba12
- başka türlü bir şey2
- yeni bir din kurmak5
- 0 0 7 ağabey3
- deniz gül7
- ismet gürbüz7
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması7
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay7
- rus kadınla evlenir misiniz4
- anın görüntüsü24
- sıcak havaların sona ermesi5
- ağaç sulamak2
- dün gece ne oldu17
- sözlük kavgası2
- terörsüz türkiye sürecine karşı çıkanlar3
- dünyaya orman denir2
- kaçak saray2
- enayimiknatisii36
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi5
itici biri olabilir evet ama benim için zararı yok.
adam yazıyor okuyup okumamak sana kalmış.
ben okuduktan sonra fark ediyorum adamın entrysini ama çok geç.
anketi gördüm sonra bastım hayırı.
adam yazıyor okuyup okumamak sana kalmış.
ben okuduktan sonra fark ediyorum adamın entrysini ama çok geç.
anketi gördüm sonra bastım hayırı.
hemen her başlık altına girmiş ve muhtemelen şuanda entry girmekle meşgul olan yazar. nereye baksam ''. evet.'' noktalama işaretini görüyorum. fikir mühendisinin fikriydi oldu bitti. sözlükte yazdıkların illa diğerlerinden ayrılacaksa ''evet.'' yazısından önce yazdıklarınla ayrılsın. zombi virüsü gibi herif amk bize de yalandan ''evet'' yazdırıp duruyor.
her seferinde nickini oykurtaran diye okuduğum ve evetinden asla vazgeçemeyecek gibi duran yazar.
istemsizce artı oy verdiğim yazar. evet.
nick altı olmayıp silik yiyen yazarlara direkt falanca nesil silik diye entari giydirip zinciri kırmış olan yazardır. oysa ki nick altı olmayan silikleri biz burada sevmeyiz yani ukteleriz.
tüm akşamdan kalıp güneşi gördüğü sözlük yazarlarına günaydın diyen yazar. evet.
2 saat uyuyan yazar. evet. net.
trollere sebepsiz sevgi besleyen ben bile sevemedim gitti bu arkadaşı. bir özgünlük yok, bir bir şey yok arkadaş. valla kelime bulamadım ha o derece felaket yani.
başlarda böyle de değilmiş sanırım uludağ sözlük çarpmış kendisini.
hadi, evet itici bir yerde onu da fikri'den çarpmış zaten dediğine göre ama fikri'nin bile bir üslubu, bir amacı var yani o evet iticiliğine bir yerde tahammül ediyor insan burda o bile yok.
inşallah öğrenir yoksa göz zevkimin içine ediyor. lütfen git fikri'den filan ders al bize bu zulmü reva görme.
başlarda böyle de değilmiş sanırım uludağ sözlük çarpmış kendisini.
hadi, evet itici bir yerde onu da fikri'den çarpmış zaten dediğine göre ama fikri'nin bile bir üslubu, bir amacı var yani o evet iticiliğine bir yerde tahammül ediyor insan burda o bile yok.
inşallah öğrenir yoksa göz zevkimin içine ediyor. lütfen git fikri'den filan ders al bize bu zulmü reva görme.
cümlelerinin sonuna "evet" yazarak sinir katsayılarımı arttıran yazar. yazma artık. evet. *
Maşallah pek karizma bir arkadaş. Kızlar, evetine sepetine bakmayın, bir "hi" deyin bu akdeniz erkeğine, size romantik akdeniz akşamlarını yaşatsın.*
edit: gördüğümüz kadarıyla bazı kezbanlar sözümü ikiletmeyip arkadaşı ziyaret etmişler ve akdeniz aksamları eşliğinde sakso çalarak geceye renk katmışlar.
edit: gördüğümüz kadarıyla bazı kezbanlar sözümü ikiletmeyip arkadaşı ziyaret etmişler ve akdeniz aksamları eşliğinde sakso çalarak geceye renk katmışlar.
tanımadığım , okumadığım yazar. adını sol çerçevede görüyorum sürekli.
gene ne yaptım lan tepkisi ile entrylere bakan yazar. hayırdır arkadaşlar? evet.
kapıcılar kralı. yani karması. evet.
daha gitmedi mi o. Yazik adama o kadar hakaret ettiler.
(bkz: olcay ile ergen dostları) isimli hikayede geçen öyküm karam karakteriyle benzeş halleri olan yazar. yetmez ama ''evet''çi bir de.
(bkz: kemalist kişilik bozukluğu)
bir tek evetini hatırladığım yazar.
üniversite için başarılar dileyen yazar. teşekkür ediyoruz efendim.
üniversiteyi kazananları tebrik etmek için özelden mesaj göndermek yerine kazananlara entry kasmak için nick altı yazan yazar. ordan tebrik et. aferin.
Üniversiteyi geçen yıl kazanmıştım ben keşke o zaman tebrik etseydi dediğim yazar. ilk kez görüyorum. Evet.
enerjik bir yazar dostlar ,iyi ki var diyebileceğimizden.en azından sözlüğü tartışma yerine çevirmeyenlerdendir.
beni artık unutan sevgilim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar