bugün
- manifestten hangi kızla sevişirdin13
- queen ravenna ve cinleri7
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı10
- sözlükte üzdüğüm yazarlar5
- saçını danaya yalatmak5
- bana onu sormayin7
- katatespizartmasi11
- kaşarlı sucuklu menemen8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri4
- zenginler niye uzun yaşamak istiyor4
- sınırsız nafaka kaldırımı insan hakları ihlalidir4
- s'i l v'e r m'i s t36
- david rockefeller4
- queen ravenna2
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması2
- ak parti4
- queen ravennadan mesaj var11
- allah bir tanedir3
- sueda uluca silvermist benzerliği2
- üzülünce vücudun verdiği tepkiler4
- metal müziğin suçu ne2
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı11
- çalışmak istemek ama engellerin çıkması8
- birader pforzheim'a döndü mü sorunsalı2
- yıllardır hep 30 yaşında olan yazar5
- bir sözlük yazarına çıkma teklif etmek5
- gocu35
- babam dadaş annem alaman2
- el mümin2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı18
- deli bakışlı erkekler5
- kız düşürmenin kısa yolu19
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü9
- anın görüntüsü25
- kademeli emeklilik sistemi4
- yeralti edebiyatcisi7
- uludağ sözlük size ne kattı27
- en son ne yediniz5
- natisii ve enayimik2
- fakir ekeği annesi sevsin8
- david lynch2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı20
- birinin altında çalışmak4
- taze çanak enginar2
- nervio hamferdi10
- enayimiknatisii35
- kaos olmayınca sol frame'in boş kalması2
- günlük 935 lira6
- uludağ günlük3
- erkeklerin deldirmesinin hoş karşılanmaması2
Durmak yok bey napıyorsunuz? Evet.
Erkek dediğim yazar.
Kadın çıkarsa intihar ederim amk.
Kadın çıkarsa intihar ederim amk.
a.s, kardeş burası kızlar soruyor değil.
sıradan bir yazar ama en ön sıradan. evet.
sıradan bir yazar ama en ön sıradan. evet.
görsel .
nickaltı sayısına bakılırsa kesin kadın olması gereken yazardır. gerçi bana kalırsa ben bu hesabın zall'a ait olduğunu düşünüyorum. inanmasanız bile belki yıllar sonra ortaya çıkacaktır görürsünüz.
fanatik fenerbahçeli bir yazardır.
Ben bu adamın öğretmen olduğunu düşünüyorum.
Umarım değildir.
Umarım değildir.
Büyük önder.evet
Henüz kayda değer tespiti bulunmamaktadır. En dikkat çekici özelliği cümlenin sonuna amk yerine evet yazar.
11. Nesillerle olan derdini oldukça ironik bulduğum yazardır ne de olsa geçmişte çoğu 11linin görmediği muameleyi görmüştür bu başlıkta biraz geri gidip geçmişine bakmasında fayda vardır. (bkz: oytunkaran)
(bkz: oytunakayam)
Serbest cagrisim.
Serbest cagrisim.
Bu aralar diğer hesaplarıyla yazıyor sanırım. Bayadır evetli ve saçma cümleler görmüyordum.
Anasını bacısını karısını çoluğunu çocuğunu ona buna peşkeş çeken ve kendine troll diyen amına koydumun vatan haini şerefsizlerinin yanında melakedir amk.
Arada eşşeğin götüne su kaçırıyor. Laf etmemesi gereken yerlere dokunduruyor. Onuda ayarlarsa eğer diğerlerine bakarak on numara troll dür.
11. Nesil olarak diyeceğim yok tokatlayacakmış yok çükünden tavana asacakmış bilmem neymiş sallayın gitsin. Adam daşşak geçiyo işde. Adam troll lan. Ne bekliyonuz mk.
Bir troll.
Arada eşşeğin götüne su kaçırıyor. Laf etmemesi gereken yerlere dokunduruyor. Onuda ayarlarsa eğer diğerlerine bakarak on numara troll dür.
11. Nesil olarak diyeceğim yok tokatlayacakmış yok çükünden tavana asacakmış bilmem neymiş sallayın gitsin. Adam daşşak geçiyo işde. Adam troll lan. Ne bekliyonuz mk.
Bir troll.
sana gelsin lan evet.
görsel
görsel
ergen troll.
Oytunu severiz efendi yazardır. Lakin,
Biri dalına basmış fena kızdırmış. Baklayı çaktığına göre. Kimsenin damarına durduk yere basmadığımız için " hey buraya bakın lan " ifadesi bizi ilgilendirmiyor oytun. kiminle ne derdin varsa onun yakasına yapış aslan evet.
Biri dalına basmış fena kızdırmış. Baklayı çaktığına göre. Kimsenin damarına durduk yere basmadığımız için " hey buraya bakın lan " ifadesi bizi ilgilendirmiyor oytun. kiminle ne derdin varsa onun yakasına yapış aslan evet.
hakkında bu kadar entry girilince öldü sandığım yazar. ölmemiş. evet.
Candır, bi tanedir. Trollerin efsanesidir.
Saygili
Efendi
Adamina gore adam.
Bunu gordum bunu soylerim.
Efendi
Adamina gore adam.
Bunu gordum bunu soylerim.
Ütopyacı semih gibi birşey, arada uyuz da oluyorum ama arada karşıma çıksa tokalaşıp helal olsun, ne güzel yazmışsın diyesim de geliyor,
Ne diyeyim, çaylaklığında sözlük onsuz bomboştu.
Ne diyeyim, çaylaklığında sözlük onsuz bomboştu.
Net söylüyorum; 10 ve 11. Nesiller gelene kadar kimsenin siklemediği bir adamdı, 2012'den beri yazarım bana sorun. 10 ve 11. Nesillerin de ne kadar mal barındırdıkları ortada.
Buna övgü düzenlerin profillerine girin ya 10 ya 11. Nesildir. Koca sözlük bluevelve'den, hbbia'dan, morganize isler'den oytun gibi tiplere kadar düştü amk. Bunun en büyük sorumlusu da bu facialara şakşakçılık yapan 10 ve 11. Nesiller. Evet.
Buna övgü düzenlerin profillerine girin ya 10 ya 11. Nesildir. Koca sözlük bluevelve'den, hbbia'dan, morganize isler'den oytun gibi tiplere kadar düştü amk. Bunun en büyük sorumlusu da bu facialara şakşakçılık yapan 10 ve 11. Nesiller. Evet.
2012'den beri yazar olup kimse tarafından siklenmeyenler tarafından kıskanılan yazar. anlat anlat serin oluyor. evet.
Ne kadar da tatlı bir nicke sahip yazar.
uludağ sözlüğün en kaliteli yazarı..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar