bugün
- koklayarak öpmek17
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması8
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri8
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- akp kazandı11
- koklayarak insan tanımak6
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur4
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- yalnız erkek sayısının patlaması10
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- fatma betül sayan kaya12
- sözlüğün embesillerle dolu olması8
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- hamburgerciler bu kadar eti nereden buluyor3
- siyahi peygamber olmaması8
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- usualsuspect'i tedavi ettirmek4
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- dünya52
- koklayarak öpen erkek3
- kendini doktor sanan tıbbi malzemeci3
- otobüste hava atmak için açılacak kitaplar3
- çingene mahallesinde mokar diye bağırıp kaçmak4
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- anın görüntüsü29
- morkstar yazdı bunu12
- şuan dinlediğin şarkı7
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- dolunay2
- atatürk'ün çanakkale kumandanı olması4
- beraber sözlüğün içine edeq mi tatlı kıs5
- süper para kazanma yöntemi buldum garanti5
- s'i l v'e r m'i s t11
- bir ilişkinin olmazsa olmazı3
- gocu32
- libido artışı2
- şampuanı ve sıvı sabunu sulandıran ebeveyn2
- koklayarak öperken burna kaçan minyon kız2
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- ali tarakcı'nın tutuklanması2
- akşam akşam canın kahveli yaş pasta çekmesi6
- morkstar11
- üründül plaza4
- ter kokan kızların daha samimi olması3
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- hem sırrı süreyyacı hem atatürkçü olmak4
- günün özeti3
- aleyna tilki nin memeleri3
- gocunun elleri9
o yeni bir yazar..
o bir yedinci nesil..
ve o, bu başlığa girilen hoşgelişler ola sözünün sahibidir..
o bir yedinci nesil..
ve o, bu başlığa girilen hoşgelişler ola sözünün sahibidir..
hoşgelmiş yedinci nesil yazar.
*
*
(#10119721) tribünün tribün olduğu dönemleri hatırlayan yazar. ben o zamanlar küçüktüm ama, beşiktaş'ta hürriyet'in, sarı'nın, fener'de menderes'in, pepe'nin, caymaz'ın kafaya çıktığı dönemleri hayal meyal hatırlarım... belki görsem kendisini de tanırım.
neyse tanımasam bile, kendisine, önceki hayattan bir yadigar olarak kanım ısınmıştır, nick altında belirtmeden geçemedim..
neyse tanımasam bile, kendisine, önceki hayattan bir yadigar olarak kanım ısınmıştır, nick altında belirtmeden geçemedim..
(#11770137) nolu entrysinde rte için açılan pankartın sahiplerine orospu çocuğu demekten çekinmemiş yazar şunu unutmasın ki kötü söz sahibinindir.
şehit oğlu geri getirmek için verilebilecek bedel başlığı altındaki entrysine yürekten katıldığım yazar.
(#15209473)
aklımdaki entry i saniye farkıyla benden önce yazan yazar. yalnız keşke babasını katmayaydı daha eyiydi. onun ne günahı var, allasen?
aklımdaki entry i saniye farkıyla benden önce yazan yazar. yalnız keşke babasını katmayaydı daha eyiydi. onun ne günahı var, allasen?
çocuğuna mantıklı laflar eden bir amcayı dinlemesini öğütleyen bir baba sözü.
söyledikleri harbiden oturup dinlenecek yazardır,keşke kız olsaydı.
(#16295916)
oradakiler arap olabilir ama buradakiler türk değildir. kendi ağzıyla gürcü olduğunu belirtmiştir, eşinin de arap olduğunu.
ayrıca türk olmak hiç bir zaman aşağılayıcı olmadı! ağzını topla densiz, bir ihtimal kötü niyetin olmayabilir ama hassasiyeti göz ardı ettin.
lider arıyorsan da kür şad var, bilge kağan var, kül tegin, tanrıkut mete, atilla, alparslan, kılıçarslan, cengiz han, osman bey, fatih, kanuni, atatürk var. sıkıyorsa bunlardan utan!
oradakiler arap olabilir ama buradakiler türk değildir. kendi ağzıyla gürcü olduğunu belirtmiştir, eşinin de arap olduğunu.
ayrıca türk olmak hiç bir zaman aşağılayıcı olmadı! ağzını topla densiz, bir ihtimal kötü niyetin olmayabilir ama hassasiyeti göz ardı ettin.
lider arıyorsan da kür şad var, bilge kağan var, kül tegin, tanrıkut mete, atilla, alparslan, kılıçarslan, cengiz han, osman bey, fatih, kanuni, atatürk var. sıkıyorsa bunlardan utan!
(#16536948) Neden ilk kurşunda indirmemiş diye sormuş arkadaş. Arkadaş zaten bacaklara sıktıktan 1 sn sonra göğsüne sıkmış arkadaş kurşun yediğini en az 3 saniyede falan anlayıp yere düşerdi zaten. Orada o arkadaşın ilk başta ne olduğunu anlamaması, yaralandığından emin olmak için tişörtünü sıyırması da olayı açıklıyordur zaten.
Ayrıca o polis katildir, karşındaki silahsız biriyse terörist bile olsa sıkamazsın. Karşındaki silahlı bir terörist ise teslim ol dedikten sonra ateş edeceğim diye uyarıp ondan sonra ateş edebilir. Öyle silahı çıkarıp etraftaki herkese saydırarak polis olunmaz. 5 Polis 3 kişiye karşı ve hepsinde biber gazı, jop var. Ben sivil olarak ettiğim kavgada bile karşıma sandalye ile gelen şahısa karşı bıçak bile çıkarmadım ki o polis bunların eğitimini almıştır isterse 5 tanesini çok rahat indirir.**
Madem çıkartıp saydıracaktı o zaman polise ne gerek var? Bende çıkarıp saydırırım sevmediğim bütün tiplere birde üstüne 2 bin + sigorta + rüşvet varsa daha nolsun dmi.
Ayrıca o polis katildir, karşındaki silahsız biriyse terörist bile olsa sıkamazsın. Karşındaki silahlı bir terörist ise teslim ol dedikten sonra ateş edeceğim diye uyarıp ondan sonra ateş edebilir. Öyle silahı çıkarıp etraftaki herkese saydırarak polis olunmaz. 5 Polis 3 kişiye karşı ve hepsinde biber gazı, jop var. Ben sivil olarak ettiğim kavgada bile karşıma sandalye ile gelen şahısa karşı bıçak bile çıkarmadım ki o polis bunların eğitimini almıştır isterse 5 tanesini çok rahat indirir.**
Madem çıkartıp saydıracaktı o zaman polise ne gerek var? Bende çıkarıp saydırırım sevmediğim bütün tiplere birde üstüne 2 bin + sigorta + rüşvet varsa daha nolsun dmi.
fetocu'lara ayar vermekle meşgul yazar. kazan mübarek olsun.
uludağ sözlük orhancı yazarlar birliği nin üyesi değerli yazar.
(#18573090) hiç bu açıdan bakmamıştım. tebrikler.
(#18608699) bir şeyleri oturup dinlemediği çok aşikâr olan cahil cühela.
masonlarla en çok mücadele eden sultan için memleketin anahtarını masonlara verdi diyor. sonrasında da ittihatçı çapulcular tarafından tahtından edilen ve ömrünün geri kalanını yıldız sarayı'na hapsolmuş, memleketin düştüğü hal üzerine elem içinde geçiren ve bir gün "allah!" deyip zatürreden ölen sultanımız için, "yunan zindanlarında it gibi esaret altında ölmüştür." diyor.
beklesin. bizim de ona söyleyeceklerimiz var. zannetmesin ki bir tek bu dünyada konuşacağız.
masonlarla en çok mücadele eden sultan için memleketin anahtarını masonlara verdi diyor. sonrasında da ittihatçı çapulcular tarafından tahtından edilen ve ömrünün geri kalanını yıldız sarayı'na hapsolmuş, memleketin düştüğü hal üzerine elem içinde geçiren ve bir gün "allah!" deyip zatürreden ölen sultanımız için, "yunan zindanlarında it gibi esaret altında ölmüştür." diyor.
beklesin. bizim de ona söyleyeceklerimiz var. zannetmesin ki bir tek bu dünyada konuşacağız.
(bkz: #19418425)son cümlesi ile yarmıştır. elleri dert görmesin.
espriden anlamayan yazar, bsg o zaman.
(#19989273) ayarcıdır. helal olsun denilesi yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar