bugün
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı8
- mutlu bir ilişkinin anahtarı8
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
- rakı içen kadınlara hiçbir erkeğin aşık olmaması3
- sözlük yazarlarının ruh hali9
- en iyi antidepresan17
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- sözlükte yazmanın faydaları8
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı18
- chp'nin hali ne olacak58
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması8
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı5
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- şirinler köyüne yeni şirin13
- uysaljakoben12
- evlilik vs bekarlık7
- bir şeyler söyle8
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi8
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek9
- isveç tunus maçı2
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi9
- nataşalara para yedirmek9
- 2 saniyede ıslak kek tarifi2
- arkadaşlar bakar mısınız14
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması5
- diyanetin abd'deki villaları16
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- saraca finch house6
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- 5 kilo dumbell2
- kötü biri olduğunu bilmek10
- karun kadar malın olsa ne fayda4
- gezip tozmanın gereksiz yorgunluk olması3
- ilişki mi yaşıyoruz satranç mı oynuyoruz amk4
- kemal kılıçdaroğlu13
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- haşmetli bir penise sahip olmak3
- kedi9
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı4
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması11
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap7
- naber lan it diye mesaj atan sevgili9
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
- true denilen yazar16
- aşık olunca neye benziyorsunuz4
- true'nin akp'ye oy vermesi5
- recep tayyip erdoğan5
- kadınlar neyden hoşlanır3
bir organizma tarafından gecenin bir yarısı hortlatılma ihtimali olan başlık.
calm down kürdo.
Tanrının insana hediyelerinden biridir.
Vajinal orgazmi ilk defa 2 gün önce yasadim ben bunu.12 senelim evliligim boyunca klitoristen oteye gidemisti.
isten geldim havanin sicakliginin etkisiyle hemen dusa attim kendimi. is yerinde ise yeni baslayan 30 lu yaslarda karizmatik, fit bir bey var o aksam beni yemege davet etti( esimle 2 sene once bosandik ) amacimiz oturup 2 cift laf etmekti oturduk muhabbet sohbet yemeklerimizi yiyip beni evime birakti kendide evine gitti. havalardan midir bilmem libidom asiri yuksek bu ara hemen uzerimi degistirip bilgisayari actim bir siteye girdim ve tecavuz kategorisinden bir video actim. 3 rus askeri bir kiza tecavuz ediyordu kendimi tatmin etmeye calisiyordum ama daha fazlasini istiyordum. hemen o beye mesaj attim iyi degilim yemek dokundu sanirm midem bulaniyor bize gelirmisin dedim. 20 dakika sonra kapi caldi acar acmaz gomleginden cekip kapiyi kapattim direk dudaklarina yapistim. 20 dakikalik bir on sevisme sonrasinda sirilsiklam bir sekilde ustune cikip ziplamaya basladim. 5 dakika hizli tempo ustunde zipladim oda bos durmuyor kalcalarimi avucluyor 2 ye ayiriyor bir parmagiyla anüsümü parmakliyordu. muthis bir kasilma ve titremeyle kendimi kaybettim o duygu o his paha bicilemez. eski kocamin neredeyse 2 kati buyuklugunde idi penisi ve ben bu orgazmi ona bagliyorum. bir yerde okumustum vajinal orgazm olmak icin vajinanin en derinindeki sinirlere baski yapmak gerekiyormus. yani kucuk penisli beyler kendinizi bosa yormayin ne yaparsaniz yapin 20 cmlik kuyudan 15 cm iple su cekemezsiniz.
onemli olan boyu degil islevi tezinide curutmus oldum boylelikle. bu söz bamya penisli kisilerce soylenen koca bir yalan.
isten geldim havanin sicakliginin etkisiyle hemen dusa attim kendimi. is yerinde ise yeni baslayan 30 lu yaslarda karizmatik, fit bir bey var o aksam beni yemege davet etti( esimle 2 sene once bosandik ) amacimiz oturup 2 cift laf etmekti oturduk muhabbet sohbet yemeklerimizi yiyip beni evime birakti kendide evine gitti. havalardan midir bilmem libidom asiri yuksek bu ara hemen uzerimi degistirip bilgisayari actim bir siteye girdim ve tecavuz kategorisinden bir video actim. 3 rus askeri bir kiza tecavuz ediyordu kendimi tatmin etmeye calisiyordum ama daha fazlasini istiyordum. hemen o beye mesaj attim iyi degilim yemek dokundu sanirm midem bulaniyor bize gelirmisin dedim. 20 dakika sonra kapi caldi acar acmaz gomleginden cekip kapiyi kapattim direk dudaklarina yapistim. 20 dakikalik bir on sevisme sonrasinda sirilsiklam bir sekilde ustune cikip ziplamaya basladim. 5 dakika hizli tempo ustunde zipladim oda bos durmuyor kalcalarimi avucluyor 2 ye ayiriyor bir parmagiyla anüsümü parmakliyordu. muthis bir kasilma ve titremeyle kendimi kaybettim o duygu o his paha bicilemez. eski kocamin neredeyse 2 kati buyuklugunde idi penisi ve ben bu orgazmi ona bagliyorum. bir yerde okumustum vajinal orgazm olmak icin vajinanin en derinindeki sinirlere baski yapmak gerekiyormus. yani kucuk penisli beyler kendinizi bosa yormayin ne yaparsaniz yapin 20 cmlik kuyudan 15 cm iple su cekemezsiniz.
onemli olan boyu degil islevi tezinide curutmus oldum boylelikle. bu söz bamya penisli kisilerce soylenen koca bir yalan.
Kendini kuyu olarak görmekte ayrı bi ironi olmuş neyse.
Türkiye de ki kadınların birçoğunun bilmediği duygu.
Maalesef acımasız bir gerçek.
Maalesef acımasız bir gerçek.
kadınların nasıl ki regl sancısını abartması gibi abarttığı bir başka zevk.
sanki biz olmuyoruz aq.
sanki biz olmuyoruz aq.
zararsız tsunami.
herkesin hayatının mutlaka/bir şekilde zirvesinde olan hazlar bütünüdür. orgazmsız seks yavan/bayat yemek gibidir. o yüzden partnerinize iyi çalışın, onu yaşatın!
Yanlışları düzeltip şerri atalım: erkeklerde orgazm diye bir şey yok.
Boşalma esnasında salgılanan hormonlar zevk değil tatmin hormonlarıdır, çok yoğun olmaları zevkmiş gibi gelir erkeğe.
Boşalma esnasında salgılanan hormonlar zevk değil tatmin hormonlarıdır, çok yoğun olmaları zevkmiş gibi gelir erkeğe.
Zararsız antidepresan.
gereksiz derecede keyifli aktivite.
evet.
evet.
Sadece elle yaşadığım.
Öbür türlüsüne yeltenecek cesaretim yok çünkü.
Kadınlar korkunç.
Öbür türlüsüne yeltenecek cesaretim yok çünkü.
Kadınlar korkunç.
Kadınların zirveyi yaşadığı durum. Alkol alındıktan sonra istek artar. Daha da zirvelere çıkılmakt istenir.
alkol genelde isteği arttırmaz, tam tersine köreltir, ancak alkol çok daha önemli bir şey yapar: insanı gevşeterek, takıntılarının derecesi azaltır ve kontrol mekanizmalarını yavaşlatır. böyle bir ortamda duygular ve dürtüler düşünceye baskın çıkar ve insan daha basit güdülenen birine dönüşür. sevişme isteğinin önündeki engeller kalktığından daha rahat ve arzulayarak sevişir.
insanların cennet deyip arzuladıkları uğruna ölüp öldürdükleri acı çektikleri şey ebedi ve daimi orgazmdan ibaret.
Cinsel uyarım ve zevkin en yüksek noktası, doyum. çok güzel bir şey. keşke hep orgazm olsam. ama tabii uluorta da orgazm olmayayım. neyse ki uykularımda orgazm oluyorum.
1 saatciğe...
1 buçuk dakika yetiyo diye biliyom ben "bir arkadaşım"dan.
1 buçuk dakika yetiyo diye biliyom ben "bir arkadaşım"dan.
Ruhsal, duygusal, fiziksel doyumun insanı aynı anda hem en güçlü hem en zayıf yapması durumu.
Sırf bu yüzden bile herkesle yaşanmamalı. En güçlü ve en zayıf anlar, sadece ideal insanla yaşanmalı.
Sırf bu yüzden bile herkesle yaşanmamalı. En güçlü ve en zayıf anlar, sadece ideal insanla yaşanmalı.
Ruhun da uyuşuyorsa bedenin gibi en değerlidir.
Gündemdeki Haberler