ciddi ciddi sözlüklerdeki kalitenin düşüşü ve çözümleri diye, adeta "imf nin türkiye ye sunduğu stand by raporu" gibi açıklamış yazar. şahsımca moderatör adayı.(#7019807)
(bkz: sozluk olayini fazla ciddiye almak)
(bkz: beni bir sen anladın sen de yanlış anladın)
kısaltması ord. doc. olan, yazdıklarıyla "kafa dengi" dediğim sözlük akademisyeni.*
(#7256415)sözlüğün genel bir sorununu kendine özel üslubuyla dile getirmiş olan şahıs. kendini farkettiriyor.

yetenek sizsiniz hocam. hoşgeldiniz.
(bkz: #7275733)
(bkz: #7260232)

sözlükle ilgili yazıları bana çok tanıdık geliyor. sanki bana aitmiş gibi. o derece sahipleniyorum. "acaba benim miydi bu entry" dediğim bile oluyor bazen okurken. üslubunu da çok sevdim. sözlükte olmasına sevindiğim üç, bilemedin beş kişiden biri.
(#7296717) numaralı entrysi ile kıymeti bilinemeyecek bir tespite imza atan yazardır. ayrıca o huzur dolu insan benim.
(#7423866) entrysi ile çelişkilerimden bahsetmiş. ironi nedir ne işe yarar? ın kritiğini yapmayı reva görmüyorum kendisine.
istikrar abidesi olduğuna bi an tereddüt etmiyorum tabi. neyse öptüm bye.
(#7436756) numaralı entry siyle takdirimi kazanmış yazar.
harbi harbi yazan, değerli bir yazar. objektif bir bakış açısına sahip. takdiri hakediyor.
sözlüğe getirdiği kalite ve trollere pabuç bırakmayışı hatırlanınca, son zamanlarda nereye kaybolduğu merak edilen ve entryleri özlenen yazardır.
© copyright 2005 - 2026