bugün

sözlüğümüzün yeni aplikey$ins'larından. bir diğeri;

(bkz: başlık takip)
genellikle fazla vakit yokken, rapper ninja, vaudeville for vendetta gibi hayvani ama süper yazan yazarların entrylerini görünce sonra okuycam butonuna basıp entryleri gönderdiğimiz amaaan böyle tanım mı olur be.
sözlükte hak ettiği değeri göremediğini düşündüğüm süpersonik bir aplıkeyşın.

(bkz: sonra okuycam)
beğendiğim kitap yorumlarını buraya ekliyorum ki kitap alırken çok yardımcı oluyor. biraz tevriyeli bir durum ama hayli güzel bir uygulama.
örnek vermek gerekirse;
bu entry'yi şu an okumak için vaktiniz yok ve daha sonra okumak istiyorsunuz. imleci * kullanıcı adıma * doğru yaklaştırıyorsunuz. kullanıcı adımın altında bu entry'nin numarası var. onun üzerine geldiğinizde bazı yazılar beliriyor. 3. sıradaki sonra okuycam butonuna tıklıyorsunuz *. entry, okunacaklar listenize kaydoldu artık. sağ frame'e * gelip, orada gördüğünüz "daha fazla" butonunun üzerinde biraz bekletiyorsunuz fareyi *. aşağıda "okunacaklar" isimli bir buton olmalı. işte bir saattir o botundan bahsediyorum sayın yazar. güle güle kullan.
süper bir sistem...

Şayet ben gibi herkes sızdıktan sonra sözlükte bakınıyor, uzun ama güzel olduğunu düşündüğünüz yazıları okuyamıyorsanız tıklamanız gereken buton...

sabahında okuyunuz tabi.
© copyright 2005 - 2026