bugün
- fusya şemsiyeli ve hipopotam7
- kız sanılan yazarlar10
- hilafetin türklere faydası18
- nervioya talip olmak3
- istanbul'un başına geçseniz ne yaparsınız8
- gocu8
- kibarhergele14
- masum sözlük kızları3
- evde tekken yan odadan gelen khkaha ve ağlama sesi9
- george washington7
- kütüphanelerde risale'i nurlar olmalı4
- laptop a notebook ya da dizustu demek2
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sorusormayin7
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz29
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak8
- sözlüğün kırbacı10
- fenerbahçe adası4
- pavyonları dönüştürmek5
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı12
- yogartiksen11
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı2
- ucan tekme atan hipopotam45
- cehennemde sigara içme yasağı5
- unutulmayan anılar2
- cuma namazına gitmeyen yazarlar silinsin8
- hangi yazarla çift olursunuz28
- ismet gurbuz bey bey3
- kuz3
- sohbet eder gibi entry yazan yazar5
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- yazarların sağlık sorunları7
- lahana sarma turşusu3
- bir sözlük hanımı dmye nasıl davet edilir4
- total war3
- kuzum2
- erecto bey bey2
- özgür özel3
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi18
- her kararın başka bir ihtimali öldürmesi2
- karıncaların trafik sıkışıklığı yaşaması2
- 9 ekim 2026 gazetecilere operasyon4
- kırmızı ruj vs pembe ruj2
- istanbul şu an güneşli 22 derece4
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- patatesin her ortama uyum sağlaması5
- ya bi siktirin gidin15
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- günün kitabı2
troll miletvekili, boş boş konuşmaktan başka bir meziyeti yok, ilginç olan konuştukca batması.
"dudaksız adam" diye tanımlıyor annem.
aslanım benim...
aslanım benim...
siirtli olup arap kökenli olduğuna dair bir rivayet var. aslında anımsatmıyor da değil hani; konuşması, tipi felan.
mhp deki en mantıklı konuşan adam.
mhp'nin kılıçdaroğlu'su.
ota boka muhalefet olan, bi acayip insan.
her kelimesinde sosyal mesaj vermeyi amaçlayan boş insan. tipik kılıçdaroğlu yani.
ota boka muhalefet olan, bi acayip insan.
her kelimesinde sosyal mesaj vermeyi amaçlayan boş insan. tipik kılıçdaroğlu yani.
kendisi türk ve de milliyetçidir .
artistin tekidir.
not:başbakana yaptıkları geliyor aklıma, sen kimsinki yav. eksile goçum seri olsun.
not:başbakana yaptıkları geliyor aklıma, sen kimsinki yav. eksile goçum seri olsun.
kendisi türk filan değil basbaya araptır. haa türk milliyetçisidir ve bu yüzden kendini türk sanmaktadır o ayrı. ya da bu ülkede yaşayan herkesi türk görme mantigindan kendine bir teselli ikramiyesi olarak türklüğü gördüyse eziktir de. kendi özünü kaybetmiş birinin türk milliyetçiliği yapması -bakın türk milliyetçiliği diyorum türkiye milliyetçiliği değil- hangi türk milliyetçisini mutlu ediyor merak etmekteyim. almanyadaki türk milletvekillerimiz alman milliyetçisi olunca zikimze takar adamdan sayar mıyız ya da sayarlar mı? o yüzden hassiktir diyoruzç
milleti sadece klonlardan müteşekkil sanan cahil davarların iftiralarına maruz kalmış türk milliyetçisidir .
kendisi arap değil, türktür. belgeler üzerinden konuşmayı sever. iyi bir siyasetçi, güzel bir insandır.
komik adamdır. ekranda ne zaman yüzünü görsem, ne zaman ağız açık gözler yumuk bir şekilde birilerine çemkirdiğini, muhalefet ettiğini görsem, "cem yılmaz yine kırdı geçirdi" temalı haberler gibi bir etki bırakır üzerimde. bak yine sureti gözlerimin önünden geçti, oy canım canımm
konuşmasın demiyorum konuşsun, ama arada bir mantıklı cümleler de kursun. ne bileyim işte, şöyle kendisiyle karşılıklı otursak, o stüdyoda güzel güzel anlatırken ben kanepemde yarı uzanmış şekilde otursam, o güzel güzel anlatsa ben de dinlesem, arada bir gazı versem, yapılır mı sana bu oktay abi be desem, yürü be oktay abim be desem, o da kah gülse, kah güldürse, bu da mı gol değil söyleyin bunu da mı atamadım dese, ne bileyim işte ben ya... efendiler hanımlar romalılar çok şey mi istiyorum ?
"özet geç lan" diyenler için özet: kendisinden bir çift akıl ve mantık dolu bir cümle duymak ister artık bu bünye, nolur bunu çok görmesin bize.
ama biliyorum o buralarda bir yerlerde bizi izliyor ve çok beklersiniz diyerek de nanik yapıyor.
(bkz: sizin bu yaptığınız insanlığa sığar mı atalay)
"özet geç lan" diyenler için özet: kendisinden bir çift akıl ve mantık dolu bir cümle duymak ister artık bu bünye, nolur bunu çok görmesin bize.
ama biliyorum o buralarda bir yerlerde bizi izliyor ve çok beklersiniz diyerek de nanik yapıyor.
(bkz: sizin bu yaptığınız insanlığa sığar mı atalay)
nam-ı diyar hz.faşo
başbakan olucak adam!*
kendisini çekemeyenler anten taktırsındır.
devlet bahçeli'nin yaptığı "bundan sonra mhp sıralarına kavga için 1 metreye kadar yaklaşanlar ne olacağını görürler" uyarısına, "elimizde metreylemi gezicez nasıl ölçücez" şeklinde aklı sıra ayar veren laubali akp milletvekillerinden birine, "artık deneme yanılma yöntemiyle öğrenirsiniz" diyerek koparmış insan.
Çok ve boş konuşan bir siyasetçidir. Lafla peynir gemisinin yürümediğini bir türlü öğrenememiş.
goygoycunun önde gideni.
vermişler gazı vermişler gazı çıkıp çemkiriyor sağa sola.
boş adam vesselam.
vermişler gazı vermişler gazı çıkıp çemkiriyor sağa sola.
boş adam vesselam.
adamlığının zekatını verse sözlükteki düşmanlarını dahi adam edecek kapasitede bir adamdır efendim kendileri.
(bkz: dalkavuk)
dinsizin hakkından gelen imansız. bu kadar çirkeflik az bile. salih bozdağ, bülent arınç gibi akp'nin ahlaksız neferlerine kıyasla akp'ye bol gelen siyasetçi.
milliyetçi hareket partisi'nin sevimsizidir. cumhuriyet halk partisi versiyonu kemal anadol, adalet ve kalkınma partisi versiyonu ise bülent arınç'tır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar