akşam akşam yazdıklarıyla (!) ve adına yazılanlarla beni güldürmüş yazar. **
delta kanat hediye etmek istediğim yazar. rahaat rahat uçar o zaman, kimseyi rahatsız etmeden.
(bkz: vurun daha adam olmamış bu)
her celebrity kisiye kanat takalım furyası baslatan cekememezlik dolu yzarlara itimat etmeyen kişi.
sözlüğe stres atmaya gelmiş ama o sırada istemeden diğer yazarları da boşaltmış, yani rahatlatmış yazardır. gelsin elimi öpsün parasını vericem. şekerini ya da...
sozlukten ucurulmamayı uman yazar. daha yapacak cok isi var. tabi ki amacı uludag sozlugu en populer sozluk yapmak. biliyor bu işi yemin ederim.
celebrity ile sellerin biti kavramlarını karıştıran yazar.
sözlüğe sabotaja gelmiş olan yazardır. yeni yazar olmuş fakat bayadır yazarr gibi davranan yazardır. amacını hala nalayamadım ama *
hep kendine entry giren yazardır nedendir niçindir bilinmezdir
işi bildiğini belli eden yazar.
bir sen eksiktin insanı.
sözlükte pek çok insanı entry silmeye yöneltecek yazar. yarım saattir boş-beleş entryler girip duruyoruz. tam da onun istediği gibi.
bu kisiyi kanatlandırmak, aylardır yazan ama bir yere gelemeyen kısaca yazamayan yazarların istegini yerine getirmektir.
ama ihtiyac kimsenin istegini yerine getirmek degil, sozlugun populeritesini artırmak , hizmet etmektir.
(bkz: yürüü beeee kim tutar seni)
(bkz: uludagsozlukten nefret etme nedenleri)
yazdıgı entryleri silen yazarlar, entrylerin bos belesliginden ziyade, baskasını populer yapmanın verdigi dayanılmaz duyguya dayanamayan yazarlardır.
"bir yere gelemeyen yazar" terimini sözlüğe kazandıran kariyer manyağı. sözlüğün ogame sitesi falan değil, bilgi paylaşım ortamı olduğunu öğrenmesi gereken yazarımsı.
(bkz: ölü takliti yaparsak gider belki)
hangi yazarın referansıyla geldiğini merak ettiğim yazardır.
sinir bozarak popüler olmaya çalışan uuser..
tanırım iyi cocuktur dedigim yazarıdır.
(bkz: kolay para)
(bkz: meşhur olma yolları)
sevdim bu uuseri...sözlüğün ihtiyacı var böyle uuserlara..gülmek için...
(bkz: bi siktir git çay koy)
yaklaşık bir saatte nick altına bu entry dahil 68 entry girilmiş yazar. * *
© copyright 2005 - 2026