bugün
- galatasaray9
- aklınıza gelen şarkı sözü6
- devlet bahçeli2
- taşaklardan birinin kayıp olması5
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye3
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ütü13
- dönmek istenilen yıl2
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri3
- yediği restoranda kirlileri mutfağa götüren kişi2
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- çay içen kız9
- anın fotoğrafı14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- uludağ sözlük çeteleri9
- duyulan en ilginç isim5
- bir şeyler söyle4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- oralet içen erkek5
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- çaya şeker atan erkek5
- en boktan on yıl7
- mutsuz olmak3
- kalem4
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek3
- galatasaray 3 rennes 33
- 2 ağustos 2026 galatasaray rennes maçı3
- yıkık yazarlar4
- latte içen erkek4
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- patates kızartması4
- red flag erkek listesi9
- menemen9
- gocu bak bi5
- ona bir şey söyle13
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- yerinde dur3
- en tehlikeli insan tipleri2
- ayrılık8
- hırvatistan14
- yelpaze3
- smallville'deki konuk oyuncular3
- dolma kalem3
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- doa otomatı3
- yunanistan29
- erdal beşikçioğlu8
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- telefona cevap vermeyen kız3
Terörist yanlısı yazardır. Gerçekleri görmezden gelir kendisine yarayan 1 şey arar ve havlamaya başlar.
eteklikli klavye teröristidir.
ortaya bir fotoğraf koyup, ağlar sızlar, duygu sömürüsü yapmaya çalışır ama o fotoğraftaki itin pkk roketçisi olduğunu gösteren fotoğrafları görünce bir kelam etmez, etekliğini giyip kaçar...
ortaya bir fotoğraf koyup, ağlar sızlar, duygu sömürüsü yapmaya çalışır ama o fotoğraftaki itin pkk roketçisi olduğunu gösteren fotoğrafları görünce bir kelam etmez, etekliğini giyip kaçar...
Tek fotoğraf ile 82782 entrylik duygu sömürüsü yapabilen değişik bir yazardır.
Allah şifa versin kardeşim.
Fazla üzülme ama patır patır terörist gebertiliyor la işte ne güzel bir gün. *
Allah şifa versin kardeşim.
Fazla üzülme ama patır patır terörist gebertiliyor la işte ne güzel bir gün. *
okati herşeye bokati.
Okati okati Anana vurdum tokati.
Pkk propogandası yapan yazar.
Elbet denk gelirsin.
Hayırlı sözlükleeerr.
Pkk propogandası yapan yazar.
Elbet denk gelirsin.
Hayırlı sözlükleeerr.
ara sıra bildirimlerde kendisini gördüğüm yazar.
Kara sin'in müridi miymiş?
Beni kimler oyluyor böyle yareppim.
Kara sin'in müridi miymiş?
Beni kimler oyluyor böyle yareppim.
Zannımca mental bir problemi olan yazar. Bu derece bir aymazlığın başka bir izahı olamaz.
inci sözlükte de aynı boku yapan yazarımsı.
orada serkan abisi kızınca buraya gelmiş. serkan vermedi herhalde yemini tam olarak.
ahahah ulan okati. mal adamsız çekilmiyorsun. neyse bıyıklıyı'da bekliyoruz. hoş o ibiş ekşi'ye gitti ama olsun.
bu arada suzan'ı buldum. o değilde neden o kadar iyi adamları sildiniz lan. ne güzel yerdi amına koydunuz sözlüğün.
edit: kanka mesaj atamıyorum bu aralar çok kişi ile mesajlaşmışım. şu ismail'e söyle de kaldırsın şu özelliği.
orada serkan abisi kızınca buraya gelmiş. serkan vermedi herhalde yemini tam olarak.
ahahah ulan okati. mal adamsız çekilmiyorsun. neyse bıyıklıyı'da bekliyoruz. hoş o ibiş ekşi'ye gitti ama olsun.
bu arada suzan'ı buldum. o değilde neden o kadar iyi adamları sildiniz lan. ne güzel yerdi amına koydunuz sözlüğün.
edit: kanka mesaj atamıyorum bu aralar çok kişi ile mesajlaşmışım. şu ismail'e söyle de kaldırsın şu özelliği.
Düşünceli yazar. Helal olsun böylelerine.
Biraz şey gibi yazarı.
Şey lan işte.
Şey lan işte.
Aponun göt loblarına sempatisi olan inci sözlük moderatörüdür. Anası sıçmıştır kendisini adeta.
Zihinsel işlevleri yeterince aktive edilmediğinden zekasal sorunları var gibi görünen yazarımsı. Diyarbakırlıdır kendisi.
Avluya almamak lazımdır.
Avluya almamak lazımdır.
hem kürt hem incici. allah daha başka nasıl bela verebilir ki.
Kürtçülerin yeni savunucusu.
Adam gibi adam yazar kardeşimiz.
(img:#921000)
Sözlüğün en değersiz yazarlarındandır. Adi bir troll olduğu icin fazla takılmamalıdır. Don't feed the troll durumları yani.
Burada olmaması gereken yazar. Galiba serkan inci ile vs atmış küsmüş. Bu arada inci sözlüğün en kürt sempatizanı olan moderatörü. Netice olarak kendiside kürttür.
(bkz: anthony quinn kürdü)
Hep iticiydin hala öylesin.
inci sözlükteki kişiyle aynı kişiyse kürt'tü bu.
2-3 sene olmuştur herhalde inci'de skype sohbetleri falan olurdu. burada da bir grubumuz vardı. bir keresinde bu da gelmişti konuşmaya. bu konuşmaya başladıktan sonra ortamda birden bir suskunluk oldu. çünkü o kadar itici ve iğrenç bir konuşması ve sesi var ki herkes bunun bir an önce gitmesini bekledi. daha sonra biz konuşmayınca bu da defolup gitti. biz de daha sonra konuşmamıza devam etmiştik.
2-3 sene olmuştur herhalde inci'de skype sohbetleri falan olurdu. burada da bir grubumuz vardı. bir keresinde bu da gelmişti konuşmaya. bu konuşmaya başladıktan sonra ortamda birden bir suskunluk oldu. çünkü o kadar itici ve iğrenç bir konuşması ve sesi var ki herkes bunun bir an önce gitmesini bekledi. daha sonra biz konuşmayınca bu da defolup gitti. biz de daha sonra konuşmamıza devam etmiştik.
ezik k*rt bir tip. allah da bazılarını böyle k*rtlükle sınıyor. yapacak bir şey yok. kadir mevla'm bunları ibret alalım diye yaratmış.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar