bugün
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri26
- dilbigisisi en iyi olan yazar19
- yazarların buluşmak istediği yazar11
- chatgpt ile dertleşmek7
- insanlar değişmez3
- kendi kendine nazar değdirmek3
- gecenin şarkısı6
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz35
- gece açlığı5
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri35
- tutunamayanlar8
- tanrılar4
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili14
- bende eksik olan ne diye düşünmek4
- flörtöz erkek iticiliği4
- chp'nin türkiye'ye yaptıkları6
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri4
- arkadaşlar hesabımı gizliyorum6
- boyumun 2 cm kısalması28
- istanbul da 2 ilçede denize girme yasağı4
- kızlar bakar mısınız13
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak9
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel11
- orta doğu da 4 tane ulus devlet var9
- bol tereyağlı iskender3
- lsd2
- varlığı iddia olarak kabul etme2
- beyin sinir ve omurilik cerrahisi uzmanı3
- islamda namaz yoktur13
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması15
- sözlük yazarlarını analiz eden yazar5
- uludağ sözlük en popüler yazarını seçiyor9
- israil'e saldıran her ulus helaka uğrayacak6
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı21
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı19
- ölmek istemek ama ölememek3
- arda güler2
- chatgptyle dertleşmenin artık cidden yapılması2
- sözlük yazarlarının mastürbasyon teknikleri6
- gammazlar bakar mısınız3
- 12 eylül 2026 suudi arabistanın vurulması8
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek8
- her ilde üniversite kurulması6
- gecenin şiiri7
- true'ye seksi gelmeyen kızlar3
- tai lung15
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- hakaret etmek7
- drama bağımlısı olmak3
ders niteliğinde dinlenebilecek karmaşık müzikal yapılı bir death metal grubudur. alışmak için 656535 kere dinlenmesi gerekir.
efenim grubun cause of death albümünden yola çıkarak, müzikal alt yapısını formulize etmeye çalışalım:
şarkı başlar : şarkının başlangıcı orta tempo hatta kimi zaman daha yavaş, bolca diyez ve bemollu akorlarla süslenerek gerçekleşir. bu kısımda vokalist john tardy bolca hırlayarak üzerine düşen görevi yerine getirir. *
parça ortalara geldiğinde speed bir hal alır ve ilk bölümde bolca twin pedal çalan davul bu bölümde daha hızlı tempo tutar. * * *
ve işte tam bu kısımda dehşet ve bol sweepli bir solo girer. *
solonun bitiminde parça ilk haline döner ve eğer mecali kaldıysa vokal biraz daha hırlar.
bir bok anlaşılmadı biliyorum; ben de anlamadım.
bu yazıdan çıkarılabilecek sonuç: ben gidip 457867 kere daha dinlemeliyim bu grubu. evet. ya da dinlemeyim.. dinleyim..
efenim grubun cause of death albümünden yola çıkarak, müzikal alt yapısını formulize etmeye çalışalım:
şarkı başlar : şarkının başlangıcı orta tempo hatta kimi zaman daha yavaş, bolca diyez ve bemollu akorlarla süslenerek gerçekleşir. bu kısımda vokalist john tardy bolca hırlayarak üzerine düşen görevi yerine getirir. *
parça ortalara geldiğinde speed bir hal alır ve ilk bölümde bolca twin pedal çalan davul bu bölümde daha hızlı tempo tutar. * * *
ve işte tam bu kısımda dehşet ve bol sweepli bir solo girer. *
solonun bitiminde parça ilk haline döner ve eğer mecali kaldıysa vokal biraz daha hırlar.
bir bok anlaşılmadı biliyorum; ben de anlamadım.
bu yazıdan çıkarılabilecek sonuç: ben gidip 457867 kere daha dinlemeliyim bu grubu. evet. ya da dinlemeyim.. dinleyim..
en güzel logolu gruplardan biri.
grubun ilk adı Xecutioner dir. 1984 yılında kurulmuş florida'lı gruptur. 1998 yılında dağıldıklarını açıklayarak bizleri yarmış 2004 senesinde tekrar birleşerek son albümleri Frozen in time ı çıkarmışlardır.
john tardy oLmasaydı bu grupta vasat bir grup oLarak anıLacaktı.. fakat john'un değişik türdeki vokaL'i iLe bu grup anLam kazanmıştır , vasat'ı aşmıştır.. john değişik bir ses'e sahiptir , takLit ediLemezdir.. özeLLikLe by the Light diye bir şarkıLArı vardır ki benim çılgın metaLci oLduğum zamanLarda bana bayaa bir kafa saLLatmış ve böğürtmüştür.. by the Lightşarkısı diLLere destandır.. john bu şarkıda kendini aşmıştır..
ing. ölüm ilanı
cause of death ve slowly we rot albümleri efsane mertebesindedir. özellikle cause of death'te çalan james murphy*'nin bundaki payı çok büyüktür. vokalistleri john tardy taklit edilemez hastalıklı bir vokalisttir.
manyak vokale sahip manyak florida death metal grubudur vocal hırlar böğürür ohaaa dedirtir çok sağlam gruptur pek severiz kendilerini ayrıca 2005 te frozen in time isimli yeni albüm çıkarmışlardır hoş bi albümdür ama en baba albüm tabiiiki CAUSE OF DEATH tir
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar