bugün
- gocu'nun hanımı14
- tai lung vs gocu25
- gocu'nun bomboş olması15
- kürtler asimile edilmelidir16
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği39
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması7
- seviyenin bugün yükselmesi için ne yaptın6
- true ve habire12 adlı orospu çocukları5
- kızlar bakar mısınız6
- erkek kavgasının çok sıkıcı olması5
- gocu22
- habire1226
- sözlüktekiler kaç yaşında9
- arkadaşlar ben feykime geçiyorum5
- orospu çocuğu bir arap olmak4
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum10
- evli mutlu gocu lu4
- et döner dürüm9
- true nickli yazar17
- uludağ sözlük adalet sistemi2
- gammazlık2
- miiletin annesi namus değil mi2
- silinen entryleri haram etmek3
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor23
- sözlüğü sallayacak itiraf5
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak3
- kadir inanır'ın kendi ailesine miras birakmaması6
- şemsiyeli benim10
- bitanem diyen kova burcu erkeği3
- neden gocuya dalıyorlar2
- anneye söven aşağılık insan4
- introsuyla bizi bizden alan şarkılar5
- gocu isimli erkeklerin ortak özellikleri5
- trueculuk3
- cinsel şiddet2
- cüce yazar3
- ikizler burcu kadını olmak9
- herkesi seven insan9
- filistinliler türklerden daha zengin3
- sözlüğün en güvenilir yazarı3
- analize bak şimdi5
- sarı poşet kudurtması15
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- evliliği ayakta tutan güçler14
- çok hastayım sözlük7
- ekşi sözlük7
- arkadaşlar bırakın kavgayı kaşıkları çıkarın2
- iyiliğin yan etkileri5
- manisada okul saldırısı17
- arap gel oğlum3
kart zampara olarak nitelendirilebilecek, zengin, yaşlı ve tam olarak iğrenilesi insan konumuna konmasını sağlayacak kadar küçük yaşta kızlarla orda burda gözüken, eğer oldu da bir yerde denk geldiyseniz yanınızda da hoşça bir bayan varsa yanınızda ki bayanı gözleriyle soyan bir insandır. yalnız inatla teneşir paklamamıştır amcamızı.
manitası için:
(bkz: eda taşpınar)
manitası için:
(bkz: eda taşpınar)
tekstil makinaları ithalatçısı olduğunu söyleyen fakat tekstil dünyasında kimsenin tanımadığı işadamı.
dağ gibi servetini en iyi becerdiği iş güneşlenmek olan eda taşpınar'a al da harca dercesine bırakan adam. yahu be adam o koca servet bütün gün güneşin altında beyin amcıklaması geçiren gencecik bir kadına bırakılır mı?
ondan sonra neyse elalemin derdi beni mi gerdi lakin kendisine demek istediğim tek şey olsa o da lanet olsun su icinizdeki kari kiz sevgisine demek olurdu.
ondan sonra neyse elalemin derdi beni mi gerdi lakin kendisine demek istediğim tek şey olsa o da lanet olsun su icinizdeki kari kiz sevgisine demek olurdu.
eda taşpınar'ın meşhur ettiği zampara.
iğrenç bir insan olması için pek çok nedeni var artık;
http://www.milliyet.com.t...;KategoriID=17&ver=51
link ileride mal olursa diye yazalım, bodrum'da kullanılan bir güneş enerjili su ısıtma sistemi olan eda taşpınar'dan ayrılınca aşağıdaki lafları buyurmuş hazretleri;
"Ayrılmamızın bir nedeni yok. Birlikte oturup karar aldık. Evimizi ayırırız ayırmayız, barışırız veya barışmayız bu kimseyi ilgilendirmez. Dostluğumuz devam edecek. Sonuçta biz medeni insanlarız. Anadolu'da yaşamıyoruz";
medeniymiş arkadaş, anadolu'da yaşamıyormuş.
http://www.milliyet.com.t...;KategoriID=17&ver=51
link ileride mal olursa diye yazalım, bodrum'da kullanılan bir güneş enerjili su ısıtma sistemi olan eda taşpınar'dan ayrılınca aşağıdaki lafları buyurmuş hazretleri;
"Ayrılmamızın bir nedeni yok. Birlikte oturup karar aldık. Evimizi ayırırız ayırmayız, barışırız veya barışmayız bu kimseyi ilgilendirmez. Dostluğumuz devam edecek. Sonuçta biz medeni insanlarız. Anadolu'da yaşamıyoruz";
medeniymiş arkadaş, anadolu'da yaşamıyormuş.
eda taşpınar hakkında 'benim kadar iffetli, düzgün biri sanmıştım' diyerek bizlere kahkaha attıran insan evladı.
an itibarıyla eda taşpınar tarafından boynuzlanmış ve acısı dinmediği için kadın hakkında ileri geri konuşarak kendini temize çıkarmaya çalışmış şahsiyettir. (bkz: boşver nurettin bir 25 lik çıtır daha bulursun)
adını her duyuşumda "nurettin haspam" gibi anladığım iffet abidesi şahıs.
Bebek'te her hafta sonu karşılaşabileceğiniz üstün insan. Bugün kendisini gördüm, uzun uzun baktım hayranlıkla Lucca'da oturuyordu bir ara ayağa kalktı elinde purosu ile . Yine genç bir kız vardı yanında, mini etekliydi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar