bugün
- herkese garip size normal gelen şeyler8
- bardak ticareti7
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması13
- arkadaşlar iyi geceler7
- 2045 yılında ucan arabalar olacak mı sorunsalı5
- şuan sözlükte fingirdeyen yazarlar7
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- kale3112'nin gece de artılaması5
- çerçeve yasa31
- online kişi sayısının artık gözükmemesi4
- sosyal olarak başarısız insanlar5
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler7
- nervio4
- türbede dua etmenin şirk olması13
- 00 00 da entrylerin sıfırlanma saçmalığı5
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- çok kitap okuyanı eleştirmek6
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- cinler bizim alemimize nasıl geçebiliyorlar4
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat6
- hikayenin kötü adamı olmak4
- siber istihbaratta teknik derinlik4
- gece 3 te yatıp sabah 8 de işe gitmek3
- g i l d e d l i l y10
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- ahbap derneğine para kaptırıp elfida dinlemek3
- tomşak dudaklı kezo4
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- kızlar çabuk bakar mısınız4
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- arkadaşlar ben sarhoş oldum3
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- allah reisimizi başımızdan eksik etmesin2
- gece gece yarım ekmek sucuklu tost gömmek3
- yurt dışı çıkış harcı8
- sokakta öpüşmek7
- perseid göktaşı yağmuru3
- sözlük kızlarının çok sıkıcı olması3
- ekşi sözlük referans19
- acıktım lan3
- kitap okuma alışkanlığı4
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı10
- özgür özel15
- arkadaşlar aranızda rüya tabiri yapabilen var mı3
- memleketime şiir3
- sözlükte kavga edilen kızın true çıkması7
- engelleyen insan kibri6
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek4
- fingirdek erkek2
- ben bir ceviz agacıyım6
reklaminin yapilmasina ihtiyac olmayan sukela bir editordur, benim meselem o degil.
bir sey aratmak icin ctrl+f yapmak isteyen bunye yanlislikla ctrl+g yapinca insanin karsisina soyle bir "go to" penceresi cikartan programmis.
--------------------------------------------------------------------------
You are here: 128
You want to go : |___| |__go__|
You can't go further than 298: |__I'm going nowhere___|
ulan notepad++, sen beni guldurdun ya, allah da seni guldursun.*
bir sey aratmak icin ctrl+f yapmak isteyen bunye yanlislikla ctrl+g yapinca insanin karsisina soyle bir "go to" penceresi cikartan programmis.
You are here: 128
You want to go : |___| |__go__|
You can't go further than 298: |__I'm going nowhere___|
ulan notepad++, sen beni guldurdun ya, allah da seni guldursun.*
muhtesem bir metin editorudur. pluginleri sayesinde daha iyi konuma getirebilirsiniz orasi ayri mevzu olsa da ne olursa olsun, boyutu oldukca kucuk olmasina ragmen islevi oldukca buyuktur. basit duzenlemeleri uzerinde yapabilirsiniz, arzu ederseniz direk kodlamayi bu editorle de yapabilirsiniz. sahsen php ile ugrasirken notepad ++ keyif verici ve basit oluyor. dreamweaver'i mecbur kalmadikca kullanmiyorum, o derece yani. php demisken, bir de su var > (bkz: zend)
bir de diger bir alternatifi var, onu da cok severim: (bkz: editplus)
bir de diger bir alternatifi var, onu da cok severim: (bkz: editplus)
inanılmaz derecede güzel bir not editörü. özelliklerini yazmama gerek yok bilen bilir zaten programcılar kullanır genelde.
Ama farkettim ki jpeg dosyalarını photoshop ile açınca photoshop o resim dosyasına byte veri ekler. Editleniş tarihini, photoshop sürümünü falan. Diyeceğim o ki eğer bir resmin photoshopla editlenip editlenmediğini merak ediyorsanız bu programla açın, ctrl+f yazıp "photoshop" kelimesini aratın. sonuç olumlu ise editlenmiştir.
Ama farkettim ki jpeg dosyalarını photoshop ile açınca photoshop o resim dosyasına byte veri ekler. Editleniş tarihini, photoshop sürümünü falan. Diyeceğim o ki eğer bir resmin photoshopla editlenip editlenmediğini merak ediyorsanız bu programla açın, ctrl+f yazıp "photoshop" kelimesini aratın. sonuç olumlu ise editlenmiştir.
notepad++
[http://notepad-plus.sourceforge.net/uk/download.php] linkinden indirilebilir, plug-in ler dahilinde bir cok dili destekleyen ve kod tamamlayici ozellige sahip kullanisli bir text editorudur. microsoft notepad'in uzerine cekinmeden overwrite ediniz. *
[http://notepad-plus.sourceforge.net/uk/download.php] linkinden indirilebilir, plug-in ler dahilinde bir cok dili destekleyen ve kod tamamlayici ozellige sahip kullanisli bir text editorudur. microsoft notepad'in uzerine cekinmeden overwrite ediniz. *
Hergün birlikteyiz kendisiyle, kendisine alıştığınızda başkasıyla asla yapamazsınız.Renk seçenekleri çok iyidir. iyiki varsındır.
2 adet plusın anlatmakta yeterli olmadığı muhteşem editor. text editor sınıfında olsa da aslında code editordur basarsın taba code tamamlar, revizyonları gösterir, photoshop manipulasyonlarını gösterir öyle her elin altında bulunması gereken yazılım.
adını notepad.exe olarak değiştirip direk windows altında notepad ile değiştirmek lazım sadece bunu kullanmak lazım.
adını notepad.exe olarak değiştirip direk windows altında notepad ile değiştirmek lazım sadece bunu kullanmak lazım.
kod yazmak için kullanılan en iyi editör.
Ücretsiz bir kaynak kodu editörüdür ve pek çok dili destekler. Güçlü bir editör bileşeni olan scintilla üzerine geliştirilmiş, c++ ile yazılmıştır ve saf win32 api kullanır.
Notepad plus plus ile oluşturduğunuz php dosyalarında türkçe karakter sorunu yaşıyorsanız yukarıdaki menüden "Convert to ansi" seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.
Notepad plus plus ile oluşturduğunuz php dosyalarında türkçe karakter sorunu yaşıyorsanız yukarıdaki menüden "Convert to ansi" seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.
dadından yenmeyecek derecede çok güzel bir program. az yer kaplar çok ve büyük işler yapar. koçum benim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar