bugün
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz6
- hiçbir servet zamanı satın alamaz13
- zorunlu eğitim11
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- balık etli kızların zayıflardan daha çekici olması2
- sebahattin şirin14
- velvet5
- sonbahar2
- çerçeve yasa22
- çalışmak özgürlük müdür5
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak7
- cıvık çift5
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- apo piçtir piç kalacak12
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- ey insan4
- blackberry6
- sözlükte kadın yazar olması5
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- cin2
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- kalp krizi8
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- bu saatte yemek yemek4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler8
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı7
- canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz4
- ekşi sözlük referans18
- sözlük prenseslerinin fotoğrafları4
- arkadaşlar ben şişman miyim4
- anın görüntüsü15
- profilini gizli tutma nedeni9
- romelu lukaku7
- tenis oynayan erkek4
- su tabancasından su içen çocuk4
- sözlüğün kapanması4
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- hepinizin agzina biber surcem7
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası3
- türk milletine kurulan pusu7
- mony tontana3
- eski türkiye5
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- mel melin palavra sıkması7
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi7
- true'nun sözlüğe küsmesi6
- yeni partinin çerçeve yasa kararı14
- estetik ameliyat olan kişiyi ziyaret etmek3
- allah'ın delili hazreti mehdi5
- burçlara inanmak3
erkek oldugundan sanki suphe duyan varmis gibi cuku oldugunu not olarak yazan kisi beyani. siz hic "not:kadınım" yazildigini gordunuz mu ? goremezsiniz cunku kadinlarin boyle kompleksleri yoktur.
not:erkegim.
not:erkegim.
Gereklidir efendim. Az değil yanılıp yavşayan.
Bayan sanılan yazarların entrylerin altında bulunan not.
Ben de yazsam inanan olur mu ki acep.
Ben de yazsam inanan olur mu ki acep.
mantıklı nottur. o erkeklikten şüphe duymaktan değil kız sanılırsa gelecek iştahlı mesajlardan korunmak için yapılıyor. ee kızlarda not: kızım yazsa siz sözlük abazanları hatuna bakire misin diye mesaj atarsınız. işte siz işte siz böyle büyük orrrrrganizmalarsınız.
Bi insan cinsi neden bunu vurgulama gereği duyar ki? Sen notla belirtmeyince biz anlamayacak mıyız? Veya kadın sanılsan ne olacak? Hoş, bahsettiğimiz erkek. Çözümlemeye çalışmak sadece kişiyi yorar
Hanımlar bundan kelli biz de her entrymizin sonunda kadın olduğumuzu belirtiyoruz. ben de erkek sanılmak istemem. Başlıyorum:
Not: kadınım.
Hanımlar bundan kelli biz de her entrymizin sonunda kadın olduğumuzu belirtiyoruz. ben de erkek sanılmak istemem. Başlıyorum:
Not: kadınım.
(bkz: not erkeğim tosunum yakışıklım)
Erkek olmasına karşın lütfettiğini belirtme ihtiyacı gütmüş yazar eylemi.
Erkek olmasına karşın lütfettiğini belirtme ihtiyacı gütmüş yazar eylemi.
bu notu yazan adamın amacı pasif gaylerin mesaj kutusuna damlamalarını istememesidir. ben ekşi sözlükte ne zaman kalın penisimden bahsetsem kızlardan daha çok pasif oğlanlar geliyorlar mesaja. ama ilk etapta eşcinsel olduklarını belli etmeden, sanki kadınmış gibi davranıyorlar. cinsiyetlerini ve eşcinselliklerini öğrenip yol verdiğimde ise ne olur yani bir kere yapsan. belki senin de hoşuna gidecek diyor pis dilenci herifler *
lan olm ben erkek sikmiyorum. siz gidin bileklerini açıkta bırakan kısa paça pantolon giyen, ışid sakallı, beyaz bmw kullanan ayılara yönelin. onlar dışardan hetero gibi görünseler de göğüs kıllarını aldırıp akşamları travestilere kuyruğa giriyorlar. neden? çünkü kendilerini siktirtmek için.
çevrenizdeki beyaz bmwli, pis sakallı, nargileci tayfaya dikkat edin. %99 vurduruyor bunlar.
lan olm ben erkek sikmiyorum. siz gidin bileklerini açıkta bırakan kısa paça pantolon giyen, ışid sakallı, beyaz bmw kullanan ayılara yönelin. onlar dışardan hetero gibi görünseler de göğüs kıllarını aldırıp akşamları travestilere kuyruğa giriyorlar. neden? çünkü kendilerini siktirtmek için.
çevrenizdeki beyaz bmwli, pis sakallı, nargileci tayfaya dikkat edin. %99 vurduruyor bunlar.
internet abazan dolu olduğunu düşünürsek, birileri mesaj kutusuna hücum etmesini istemeyen kişidir. (gerçekten kadın da olabilir)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar