bugün
- sözlükler arası savaş çıksa11
- mutsuz olmak3
- ütü13
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- çay içen kız10
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- veda mesajları hep yanlış yazılır2
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum2
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek3
- taşaklardan birinin kayıp olması3
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- duyulan en ilginç isim5
- aklınıza gelen şarkı sözü4
- erdal beşikçioğlu8
- eğleniyormuş gibi yapan kadın2
- oralet içen erkek5
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- kalem4
- çaya şeker atan erkek5
- düşün ki o bunu okuyor5
- yerinde dur3
- kasa daima kazanır2
- yelpaze3
- smallville'deki konuk oyuncular3
- uludağ sözlük çeteleri9
- anın fotoğrafı14
- dolma kalem3
- yıkık yazarlar4
- doa otomatı3
- latte içen erkek4
- selam sözlük2
- patates kızartması4
- ona bir şey söyle13
- telefona cevap vermeyen kız3
- akraba evliliği2
- en boktan on yıl7
- gece ormanda birisi tarafından takip edilmek3
- oturunca göbeği kat kat olan kız3
- mehdi nereye inecek sorunsalı3
- köpektapar2
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- gocu bak bi5
- bik bik bik bik bik bik diye öten horoz2
- en gey özelliğiniz3
- ayrılık8
- iq düşüren şeyler3
- siyah2
- galatasaray5
- sözlü kızları cinsel ihtiyacını nasıl karşılıyor3
- aylık 425 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
Demirdokum tarafından üretilen, muhtesem bir estetiğe sahip, 5 dilimden fazlası inanılmaz ağır, demirdöküm ürünü satan mühendis ve satışçı arkadaşların satarken nakliyesi konusunda uzun süre düşünmesi gereken, teslim süresi 1 ay'ı geçen, sadece astar boyalı olarak teslim edilen ve boyanmasından kendilerinin sorumlu olacagi bir döküm radyatör modeli.
yanni amcamızın ağırlıklı olarak piyano ezgileriyle süslenmiş, her daim severek dinlediğim ilk olarak keys to imagination albümünde bulunan parçası.
tur. nostalji.
yunanca nostos yani eve dönüş ve algos yani acı ve özlem anlamlarında türemiş bir kelime olup bir insanın geçmişteki,vatanındaki güzellikleri özlemesi manasında kullanılmaktadır.
mükemmel nocturnal depression şarkısı. öldürmez, süründürür.
ayrıca ilk dinlediğimde şarkıdaki riffler çok tanıdık geldi, araştırdım; metallica'nın my friend of misery şarkısındaki riff olduğunu öğrendim. öğrenemeseydim, arşivimdeki tüm şarkıları teker teker dinlemeyi düşünüyordum. benim durumumda olanlar vardır diye bu bilgiyi veriyorum.
müzik cover olarak nitelendirilebilir fakat sözleri tamamen bağımsız ve tek kelimeyle mükemmel.
ayrıca ilk dinlediğimde şarkıdaki riffler çok tanıdık geldi, araştırdım; metallica'nın my friend of misery şarkısındaki riff olduğunu öğrendim. öğrenemeseydim, arşivimdeki tüm şarkıları teker teker dinlemeyi düşünüyordum. benim durumumda olanlar vardır diye bu bilgiyi veriyorum.
müzik cover olarak nitelendirilebilir fakat sözleri tamamen bağımsız ve tek kelimeyle mükemmel.
yanni ustanın her bestesinde olduğu gibi, doğduğu topraklara olan sevgisini, özlemini ve hayranlığını barındıran güzel çalışmalarından biri. söz yazılamaz bu şarkıya, zaten konuşuyor kendi kendine, söz yazılmış gibi.
nocturnal depression'ın 2005 yılında çıkarttığı albüme ismini veren şarkı. 3 dakika ve 20 dakikalık versiyonları vardır. 20 dakikalık versiyonu karanlık bir yerde oturup tek başına dinlenebilir bir şey değildir. 20 dakikanın sonunda psikolojiniz bozuk şekilde gezebilirsiniz. Ayrıca introdaki riffler my friend of misery parçasından araktır. Sırf bu şarkıyı hatırlatıyor diye dinlemek gelmiyor My Friend Of Misery'i.
Bu tarz parçalardan hoşlanıyorsanız (bkz: Dsbm)
Bu tarz parçalardan hoşlanıyorsanız (bkz: Dsbm)
yanni'nin eseri. yanni'nin söz kullanmayı reddettiği gibi ben de bu müzik için kelimeler kullanmayı reddediyorum:
http://www.youtube.com/watch?v=eWUe-iwyB2M
http://www.youtube.com/watch?v=eWUe-iwyB2M
"sürekli geçmişi özlemek, geçmişteki yaşantısını, geçmişte yaşadığı yeri özlemek, sürekli geçmişten bahsetmek" şeklinde özetlenebilecek, tıpta karşılığı bulunan bir tür hastalıktır. "nostalji" kelimesinin de kökenidir.
Severek dinlediğim Nocturnal Depression şarkısı. 16 dakikalık versiyonu daha da dinlenilesidir. Gece dinlemek sakıncalı olabilir.
nostalgia adında epica nın da çok güzel bir sesi vardır.simeone simons cok fena büyüler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar