bugün
- bugün ne yedin8
- yanlışlıkla erkek sikmek10
- iş verenlerin aç gözlü olması8
- kütüphane de topuklu ile dolaşan kevaşe5
- evlenmek için gereken minimum para5
- intihar etmek10
- evlenmek yerine tek başına dünyayı gezmek3
- islam düşmanlarına epstein şoku9
- fokur fokur lubunya kaynaması6
- şu anda ne yapıyorsun19
- hdp'yi meclise sokan hainler3
- eşim ateist olsa 10 çocuğum da olsa onu boşarım5
- 30 lu yaşlar14
- bugünkü bilgi ile 2000 yıl önce yaşamak2
- tutunacak tek dalı uludağ sözlük olan tip5
- hamburger fiyatlarının iyice çığırından çıkması3
- arap emperyalizmi5
- insanların gözlem yapmaması9
- amazon prime video2
- ayağına kaldırım taşı bağlanan caretta caretta7
- bursa da navigasyonun yanlış yolu göstermesi5
- 17 haziran 2026 ingiltere hırvatistan maçı3
- mini etek giymiş şişman kadın2
- ismail kartal2
- sedat pekmez8
- cristiano ronaldo vs lionel messi5
- 6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesi2
- keşke arab olsaydım3
- adnan menderes in başarıları2
- isim verin isim3
- euro'nun 53 tl 37 kuruşa düşmesi2
- her sıkıntının sonuna eklenecek müthiş cümle3
- d and r2
- rahmi saltuk4
- türklerin anadolu'ya sıkışması4
- gençler isyan ediyor5
- sözlükte altın günü yapmak12
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın10
- erkeklerin kadınsılaşması10
- abur cuburlara gelen olağanüstü zam5
- şarkıcıların chp'nin şarkı kullanımını yasaklaması2
- isim koyarken çocuğunu düşünmeyen aile5
- güne iyi başlatan şeyler5
- çirkin saray2
- ta ki seni görene kadar3
- 2028 seçimlerinde chp'yi birinci parti yapacağım2
- sude sendromu5
- 18 haziran 20263
- komplo teorisi aynen2
- gılıştar ın yeteneği2
Demirdokum tarafından üretilen, muhtesem bir estetiğe sahip, 5 dilimden fazlası inanılmaz ağır, demirdöküm ürünü satan mühendis ve satışçı arkadaşların satarken nakliyesi konusunda uzun süre düşünmesi gereken, teslim süresi 1 ay'ı geçen, sadece astar boyalı olarak teslim edilen ve boyanmasından kendilerinin sorumlu olacagi bir döküm radyatör modeli.
yanni amcamızın ağırlıklı olarak piyano ezgileriyle süslenmiş, her daim severek dinlediğim ilk olarak keys to imagination albümünde bulunan parçası.
tur. nostalji.
yunanca nostos yani eve dönüş ve algos yani acı ve özlem anlamlarında türemiş bir kelime olup bir insanın geçmişteki,vatanındaki güzellikleri özlemesi manasında kullanılmaktadır.
mükemmel nocturnal depression şarkısı. öldürmez, süründürür.
ayrıca ilk dinlediğimde şarkıdaki riffler çok tanıdık geldi, araştırdım; metallica'nın my friend of misery şarkısındaki riff olduğunu öğrendim. öğrenemeseydim, arşivimdeki tüm şarkıları teker teker dinlemeyi düşünüyordum. benim durumumda olanlar vardır diye bu bilgiyi veriyorum.
müzik cover olarak nitelendirilebilir fakat sözleri tamamen bağımsız ve tek kelimeyle mükemmel.
ayrıca ilk dinlediğimde şarkıdaki riffler çok tanıdık geldi, araştırdım; metallica'nın my friend of misery şarkısındaki riff olduğunu öğrendim. öğrenemeseydim, arşivimdeki tüm şarkıları teker teker dinlemeyi düşünüyordum. benim durumumda olanlar vardır diye bu bilgiyi veriyorum.
müzik cover olarak nitelendirilebilir fakat sözleri tamamen bağımsız ve tek kelimeyle mükemmel.
yanni ustanın her bestesinde olduğu gibi, doğduğu topraklara olan sevgisini, özlemini ve hayranlığını barındıran güzel çalışmalarından biri. söz yazılamaz bu şarkıya, zaten konuşuyor kendi kendine, söz yazılmış gibi.
nocturnal depression'ın 2005 yılında çıkarttığı albüme ismini veren şarkı. 3 dakika ve 20 dakikalık versiyonları vardır. 20 dakikalık versiyonu karanlık bir yerde oturup tek başına dinlenebilir bir şey değildir. 20 dakikanın sonunda psikolojiniz bozuk şekilde gezebilirsiniz. Ayrıca introdaki riffler my friend of misery parçasından araktır. Sırf bu şarkıyı hatırlatıyor diye dinlemek gelmiyor My Friend Of Misery'i.
Bu tarz parçalardan hoşlanıyorsanız (bkz: Dsbm)
Bu tarz parçalardan hoşlanıyorsanız (bkz: Dsbm)
yanni'nin eseri. yanni'nin söz kullanmayı reddettiği gibi ben de bu müzik için kelimeler kullanmayı reddediyorum:
http://www.youtube.com/watch?v=eWUe-iwyB2M
http://www.youtube.com/watch?v=eWUe-iwyB2M
"sürekli geçmişi özlemek, geçmişteki yaşantısını, geçmişte yaşadığı yeri özlemek, sürekli geçmişten bahsetmek" şeklinde özetlenebilecek, tıpta karşılığı bulunan bir tür hastalıktır. "nostalji" kelimesinin de kökenidir.
Severek dinlediğim Nocturnal Depression şarkısı. 16 dakikalık versiyonu daha da dinlenilesidir. Gece dinlemek sakıncalı olabilir.
nostalgia adında epica nın da çok güzel bir sesi vardır.simeone simons cok fena büyüler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar