bugün
- kalabalıklar içinde yalnız olmak7
- hayattan zevk alamamak15
- nickten isim tahmini yapmak69
- rüyamda kadın olmuştum5
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- gocunun nerede olması12
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler13
- sokakta kavga teknikleri3
- hikayeyi devam ettir30
- yazarların öldükten sonraki planları3
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler2
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi5
- kadın2
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- biber dolması olsa da yesek5
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- temiz nevresimler içinde uyumak3
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- türk kızlarına bir öğüt bırak3
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- yeşilçam filmi izlemek6
- fake yazarlar2
- narsisizm2
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- cioran neden intihar etmedi3
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- uysaljakoben16
- çağımızın hastalığı2
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- jackie chan2
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- sıla'nın uyuşturucu testi açıklaması2
- aziz nikola3
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan3
- aylık 497 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- yeni parti50
- cem küçük5
- aylık 100 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- sözlüğün kızlık zarı ile imtihanı4
- 11 kişilik kılıçdaroğlu destek yürüyüşü4
öncelikle;
(bkz: osmanli yi satan araplari biz bedavaya veriyoruz)
arap asıllı olup, kendine düşman yaratmak isteyen ve hristiyanlar, yahudiler, amerikalılar hatta yeni gineliler, kostarikalılar ve nihayet araplar'a şuursuzca hakaretler yağdıran sözlük yazar!!!!!!!!!!larına kıçıyla gülen yazar.
onlardan daha türk yazar.
(bkz: osmanli yi satan araplari biz bedavaya veriyoruz)
arap asıllı olup, kendine düşman yaratmak isteyen ve hristiyanlar, yahudiler, amerikalılar hatta yeni gineliler, kostarikalılar ve nihayet araplar'a şuursuzca hakaretler yağdıran sözlük yazar!!!!!!!!!!larına kıçıyla gülen yazar.
onlardan daha türk yazar.
amaci polemik yaratarak kendi adina 1789 entry girdirmek olmayan yazardir.
istemiyorum abiler ablalar. gercekten istemiyorm. benim adima entry girmenizi istemiyorum. ha yazilarimi mi begendiniz. ozel mesajla tebrik edersiniz olur biter. celebritiy falan olmak olsaydi derdim simdiye zaten olurdum. birinci nesilim bugune bugun.
sonra; sozlukte benim fikrime gore yanlis giden birseyi dile getirdim diye de laf sokma yarisina girmeye de gerek yok. hayir kardes oyle degil der sen de fikrini beyan edersin. oyle sacamsapan erdener bilmemne diyaloglarina da hic gerek yok. ortalik komikci kayniyor zaten. bir de siz kirlilik yaratmayin.
istemiyorum abiler ablalar. gercekten istemiyorm. benim adima entry girmenizi istemiyorum. ha yazilarimi mi begendiniz. ozel mesajla tebrik edersiniz olur biter. celebritiy falan olmak olsaydi derdim simdiye zaten olurdum. birinci nesilim bugune bugun.
sonra; sozlukte benim fikrime gore yanlis giden birseyi dile getirdim diye de laf sokma yarisina girmeye de gerek yok. hayir kardes oyle degil der sen de fikrini beyan edersin. oyle sacamsapan erdener bilmemne diyaloglarina da hic gerek yok. ortalik komikci kayniyor zaten. bir de siz kirlilik yaratmayin.
takip edilmeye başlanan yazar.
Tanımdı o... Ne yazsam klişeden öteye gitmeyecek çoğu kişi için. Fakat biraz muhabbet ederseniz onun klişelerden ne kadar uzak olduğunu anlarsınız. Tavsiye ederim. Gidin konuşun onunla. gb
Eleştirilerinde kullandığı üslup kanımca çok yerinde. Ne dozunu kaçırmakta ne de lafını esirgemekte. Ellerine sağlık dediğimdir.
Tanımdı o... Ne yazsam klişeden öteye gitmeyecek çoğu kişi için. Fakat biraz muhabbet ederseniz onun klişelerden ne kadar uzak olduğunu anlarsınız. Tavsiye ederim. Gidin konuşun onunla. gb
Eleştirilerinde kullandığı üslup kanımca çok yerinde. Ne dozunu kaçırmakta ne de lafını esirgemekte. Ellerine sağlık dediğimdir.
on numara türk genci.
bazı şeylerin s.kinde olup olmaması hiç s.kimde olmayan yazar.
gerektiğinden fazla ciddiye alınan yazar.
cebelitarık ta timurlu geceler isimli bir kitap çıkarmasını bekleyeceğim medieval total war hayranı yazar arkadaşım.*
edit: istek üzerine ;
(img:#23991)
http://img213.imageshack.us/img213/2121/ohaaqng9.jpg
ikinci resim ile ilk resim arasındaki timur dışındaki en büyük fark nokia şarzı isimli yazar arkadaşımızın ispanyadaki şehrini rebellere kaptırmış olmasıdır.*
(bkz: gereksiz ayrıntılar servisi)~~
edit: istek üzerine ;
(img:#23991)
http://img213.imageshack.us/img213/2121/ohaaqng9.jpg
ikinci resim ile ilk resim arasındaki timur dışındaki en büyük fark nokia şarzı isimli yazar arkadaşımızın ispanyadaki şehrini rebellere kaptırmış olmasıdır.*
(bkz: gereksiz ayrıntılar servisi)~~
az önce olumsuz oy verdiğim yazar, hiç tanımıyorum ama elim gitti tool için fazla abartılmış dediği entryde kötü oy verme mekanizmasına..
bu geceki sohbetimizden sonra rumuzuna daha bir anlam vermiş olduğum yazardır.*
nokia şarjının yanlış yazılısıdır...
tembel bir turkce yanlis kullanimdir.
asil kastedileni ve de dogrusu nokia sarj aleti'dir.
bu sekilde kisaca denecek ise, "nokia sarjoru" olabilir idi ancak, ama o da pek turkce kullanimda degil.
asil kastedileni ve de dogrusu nokia sarj aleti'dir.
bu sekilde kisaca denecek ise, "nokia sarjoru" olabilir idi ancak, ama o da pek turkce kullanimda degil.
hakkında girilen ''hehehe şarj yazmayı bile bilmiyor daha.'' şeklindeki entryleri şaka olarak algılamak isteyen yazar. zaten kullanıcı adı da türkçenin yanlış kullanılmasına karşı bir protesto niteliğinde. ayrıca şarj yazmasını da biliyor.
nokia cep telefonlarinin iki cesit sarj aleti vardir...
bunlarda standart olup her model nokia cep telefonlarina uyar...
bu özelligi fark edip komik bir dille yazan birinci nesil, ilginc yazar arkadaslarimizdandir...
bunlarda standart olup her model nokia cep telefonlarina uyar...
bu özelligi fark edip komik bir dille yazan birinci nesil, ilginc yazar arkadaslarimizdandir...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar