bugün
- renault 9 broadway8
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı16
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması5
- inci sözlüğün sözlük olmakla alakası olmaması3
- sabah alarmı2
- arkadaşlar bugün kavga yok mu5
- yazın yorganla yatan insan5
- artı oy alma yolları5
- akrabalarla ilişkiyi kes3
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- sözlükte sürekli güzel kızların çaylak olması6
- halkın fesad'ı ahlakta haiz olduğu derece3
- hangi şehrin neyi meşhur4
- en hakiki mürşitteki ilim4
- çaylak olunca hissedilenler5
- haydi selametle kt3
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru6
- saç dökülmesi4
- tavsiye4
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- gecenin şiiri5
- kezoların burada kibirlenmesi3
- instagram kapanırsa ne olur sorunsalı2
- yazıcıdan basıp duvara asılası resimler2
- penise dövme yaptırmak2
- mikrodalgaya sucuk koymak4
- gram altın3
- çerçeve yasa teklifi meclis te2
- mason greenwood5
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı7
- bir şeyler söyle6
- eski de olsa bir araba sahibi olmak2
- memduh bashgan14
- 20262
- havaya girdin mi galatasaray çakar sana2
- nihoşun ölümü16
- bu saatte yenebilecek şeyler3
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay3
- kaderime tepik atar kaçarım2
- asteğmen7
- goy2
- a 1012
- yazarların bildiği en kötü küfür4
- brad pitt4
- fenerbahçe4
- akp iç hesaplaşması başladı2
- sturm graz4
- moderatörlere sesleniş5
- tarhana içen kıroyla işim olmaz yürüü diyen kız4
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
3 megapixel kamerası,WLAN Bağlantısı,2048 x 1536 piksel çözünürlüklü fotoğrafları, flasl gibi özellikleriyle, açılır kapaklı, ve insana "oha" dedirten, nokia mühendislerinin çıkardığı sanat eseri.
su ana kadar sahip oldugum telefonlar içinde en kullanıslı olanı. Verdiğiniz paraya değiyor.
özellikleri saymakla bitmeyen müthiş telefon aygıtı. 3 megapixel kamerası ile zevkten dört köşe suratınızın sayısız resmini çekebilirsiniz. bi de hediyeyse kullanması daha bi zevkli. teknoloji güzel şe canım..
hain bir hırsız tarafından siz uyurken baş ucunuzdan çalınabilecek telefon. dolayısıyla sarıp sarmalamalı, ortalıkta bırakılmamalı. ardından dökülen göz yaşları sel bile olabilir sonunda..
$u anda bu entryi girdigim wi-fi destekleyen yok yok, muhte$em telefon.*
sokakta ortaya çıkarılmaması gereken telefon. dayıyorlar 2 ki$i bıçağı boynunuza.
(bkz: kendimden biliyorum)
(bkz: kendimden biliyorum)
bir yıla yaklaşan kullanım süresine rağmen pil performansı hala ilk günkü gibi olan, autofocus özelliğinin olmaması ile can sıkan ama elinizi titretmeden çekebilirseniz nefis kalitede resimler elde edebileceğiniz, herhangi bir sony digital camera dan farksız video kaydı yapabilen, wireless özelliği ile keyif veren,kaya gibi sağlam telefon modeli.
internete bağlanılabilen, yüksek kalitede fotoğraf çekilebien, ses ve görüntü kaydı yapılabilen, radyo dinlenebilen, bluetooth özelliğine sahip telefon modeli.
Yalnız, eğer bu telefon kullanırken özellikle internet özelliğini çok kullanmayın derim. Zira, bir anda faturalarınız 200-300 ytl civarına yükselebilir. benden uyarması.
Yalnız, eğer bu telefon kullanırken özellikle internet özelliğini çok kullanmayın derim. Zira, bir anda faturalarınız 200-300 ytl civarına yükselebilir. benden uyarması.
wireless özelliğiyle dikkat çeken tercih edilebilir nokia telefon modeli.
wireless özelliğinden dolayı satın aldığım, lakin kasıntı sistemi yüzünden elden çıkartmak istediğim, ancak fazla para etmeyen telefon. Benim gibi program - emulatorlere abanan insanlar için 30 mb ram'i yetmemektedir. bunun kardeşi (bkz: n73) gelişmiş, sorunsuz hali (bkz: n95). dandik bir telefon değildir kendileri, zira 3g 3.2 mp kamera(kaydırıyor ama görüntüyü), ve modemin yakınında değilsen adamakıllı çalışmayan bir wireless'ı vardır. fena değildir. tercih edilebilir. çok şey beklenmemesi gerekendir. satın almak isteyen olursa benimle irtibata geçmelidir**.
nokia'nın tüm özellikleri birarada topladığı nadir telefonlardan biri.sorun ben de mi bilmiyorum ama 3
yılda 2 kere film arızası verdi,servislerde süründürdü beni.
yılda 2 kere film arızası verdi,servislerde süründürdü beni.
emektar telefonum.
wireless özellliği, 3 megapixel kamerası ve birçok program kurulumu sağlayan özellliğiyle bu güzel telefonum ekran kablosu koptuğu için tarafımdan müzeye kaldırılmıştır.
ekranı için 60 dolar istediler ama biliyorum ki telefonun ikinci eli dahi artık 60 dolar etmiyor. ne kadar film arızası vermiş olsa da o mini bir canavardı. her güzel şey bitermiş, aşk nedensiz sevmekmiş anasını satayım. *
wireless özellliği, 3 megapixel kamerası ve birçok program kurulumu sağlayan özellliğiyle bu güzel telefonum ekran kablosu koptuğu için tarafımdan müzeye kaldırılmıştır.
ekranı için 60 dolar istediler ama biliyorum ki telefonun ikinci eli dahi artık 60 dolar etmiyor. ne kadar film arızası vermiş olsa da o mini bir canavardı. her güzel şey bitermiş, aşk nedensiz sevmekmiş anasını satayım. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar