bugün

görsel
Daha bugün ilk defa girmiş olduğu bir entrye denk geldim. 178 entryli bir yazar ve adına 10 günde 40 adet nickaltı girilmiş. Nil Damla diye nick alıp akşamları kahvede takılan, 7/24 süper lig ve şampiyonlar ligi izleyen biriyse şaşırmamak gerekir.
geldiyse iyi hoş güzel, hoş gelmiş sefa gelmiş. evet..
Gocu nun fake hesabı ehehe.
--spoiler--
leopar desen seven erkek var mıdır? bilmem ama ben çok severim.
--spoiler--

Leopar desen sevmeyen erkek yoktur doğru ama böyle entry giren kız da yoktur.

Tuzağına düşmeyin oltaya gelmeyin la!

ilginç bir yazar koştursun efendim. Kih Kih Kih
Aha çisil hoca.
Çisil hangi yazardı? Diamond ile sevgili olup (bkz: polidaktili) sendromu olan mıydı?
Çisil filan değil. hesabını sildi gitti.

Polidaktili sendromu filan da yok. fotoğraf düzenleme programının yaptığı bir hata yüzünden kızın adı altı parmaklıya çıktı.
Nildamla hanım elinizin fotoğrafını atar mısınız? Yanlış anlaşılma olmasın, sapık değiliz ama bir şeyi kontrol etmemiz lazım da. *
Sözlükte takip ettiğim tek yazar. Yazarlığı onaylanmış. Hayırlı olsun.
Şuanda bir kabul ritüeli yaşıyorsunuz bildamla hanım. Yüzünüze güleceğiz, ne iyi insanlar diyeceksiniz. Bam telinize basacağız, manyak bunlar diyeceksiniz. Bizden başka kimsenin anlam veremeyeceği şakalar yapacağız size, ne diyor bu psikopatlar diteceksiniz. Bunlar hep kabul edilme ritüelinizin parçası. Finalde bizim kadar delirdiğinizde artık “one of us”, bizden biri olacaksınız. Gündelik hayatta insanlara karınızı banyoda yıkar mısınız diyeceksiniz. Lütfen bu süreci mümkün olduğunca uyumlu geçirin.
Tamam şimdi elinizin anlık fotoğrafını atın da, bir üst levele geçebilelim!

(Sapık gibi hissettim amk)
El fotoğrafını atacaksa nah yapsın ve passolig kartı olsun yanında
Elden anlaşılmaz abi erkek olup olmadığı.
Nah atan bir yazar vardı mesela neys…
Kih Kih Kih
Hadi kolay gelsin abiciiiim
görsel
Ulan iyiki bir şey yazdık nickaltı doldu taştı. Rahat bırakın lan kızı...
bu sözlükte takıntılı mısınız diye bir soru sormak da, ne bileyim.

ayrıca defalarca söylediğim gibi, buraya kimse yeni gelmez! geri gelir...
hem "gidin beni rahat bırakın" hem "başlığımı kim akıştan kaldırıyor." yeni görünümlü bir yazar. daha şimdiden yazdıklarında beşlerce ibret var.
sos fıstık da olsun mu?
Bakın sakince, normal insan gibi düzgün bir üslupla sizi uyarıyorum.
Bulaşmazsanız sizi ısırmam. Uysal bir insanım. Genel olarak hümanist olduğum söylenir. Sadece low iq tahammülsüzlüğüm var.
Kendimi bu konuda geliştirmek için Uludağ sözlükte yazıyorum. Oki, uzak dur kardeşim.
Tehdit mi? Tehdit asla yok. Neden sizi tehdit edeyim. Bulaşmazsanız ısırmam derken kendime bir benzetmede bulunmuş oldum. Bir şey söylediysem de kendime söyledim.
Hem parmak sayınız fazla, birini kırtlasam ne olur ki?
Uslu durmayanı gözaltına alırım haaaaa.
--spoiler--
Hem parmak sayınız fazla, birini kırtlasam ne olur ki?
--spoiler--

Lol.
işte güzel nildamla, şirin nildamla siz bulaşmış oldunuz ya durup dururken.
Neyse, uzatmazsanız tabii ki uzatmam ben de.
Bir dahakine düşünüp karşı tarafın da gülüp eğlenebileceği şakalar yaparsınız. Çabana sağlık güzel kadın. Selametle, güzel bir gün diliyorum size.
© copyright 2005 - 2026