bugün
- nervio'nun erkek olması7
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan10
- yazarların kiraz yeme şekli4
- izmir bombası6
- turşu yapabilen bir kızı üzmek5
- cahiller hemen terketsin burasını3
- yazarların karpuz yeme şekli3
- yazarların akşam olunca yediği şeyler4
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- bana onu sormayin15
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- renkli gözlü insanlar5
- iltica27
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı5
- benim büyük bir yaram var5
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- kova burcu erkeği akrep kadını2
- tradwife2
- benim zurna tam 45 cm3
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- anın görüntüsü26
- size sözlüğün divası kim4
- flört döneminde yapılan stratejik hatalar3
- 5 ekim 2026 türkiye italya maçı3
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak8
- sevilmeyen yazara budaklı kütük uzatmak4
- muz2
- yarragi olan adam10
- akp seçmeni17
- mekke ortak savunma anlaşması'nın komite bildirisi3
- gunluklerim aylik olmus15
- chp'li cb adayının çin de fuhuş'tan yakalanması7
- 2000 model porche 9114
- sözlük yazarlarının engellediği yazar sayısı6
- sözlüğün en seksi en güzel hatunu5
- cemil tugay akp'ye katılırsa olacaklar5
- biri bana acil kahve4
- yeni kullanıcı adlarını ve feykleri takip edememek4
- game of thrones taki kerhaneci12
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi10
- fatma betül sayan kaya50
- silvermist15
- kemalistler iktidar olursa yapacakları ilk icraat10
- fal bakabilen dünyalar tatlısı yazarlar10
- sarapci koala hatayi5
Nikon'un yeni çıkardığını varsayabileceğimiz mükemmel ürün. Fiyatı 1500 tl civarındadır. 12.3 mp'lik kamerasıyla her isteğimize karşılık verebilecek, 11 noktalı AF ile her koşulda çekim yapabileceğiniz, oynar LCD ekran ile gerek macro çekimlerde gerek farklı koşullarda güzel işler çıkarabilen, 720P video çekebilme kabiliyetine sahip, Entergre toz giderme sistemiyle body temizleme işleminden sizi kurtarmış, cmos sensörüyle güzel işler yapabilen ve malesef gövdesinde AF motoru bulunmayan bu yüzden az miktar daha ekleyip AF'li lensler almamıza sebep verecek makine. Yanında 18-55 VR Nikkor lensle gelir ve kit lens gayet başarılıdır. verdiğiniz paranın hakkını verir. Ürün bazında d60 ve d90 arasında kaldığı söylenebilir. Fiyatının uygun olmasının sebebi ise gövdede AF motorunun olmamasıdır. Tıpkı d40, d40x ve d60 gibi. Ancak bu bir sorun değildir. Nikon ve pek çok marka her lensin artık AF'lisini çıkarmaktadır. Başlangıç seviyesinde fotoğrafçılara tavsiye edilir. Pişman olunmaz.
Yanında sigma 70 300mm f4 5 6 apo dg macro lens iyi gider. Şayet para varsa nikkor 70 300mm vr lens tadından yenmez.
AF : Aufofocus
inceleme : http://www.letsgodigital.org/tr/22021/nikon-d5000/
Yanında sigma 70 300mm f4 5 6 apo dg macro lens iyi gider. Şayet para varsa nikkor 70 300mm vr lens tadından yenmez.
AF : Aufofocus
inceleme : http://www.letsgodigital.org/tr/22021/nikon-d5000/
hd video da çekebilen übermensch bir dslr makinedir.
kampanya yapmışlar. yanında ekstra bir lensle 1999 tl
hayalim.
af motoru olmayan, bu nedenle body fiyatı düşük ama lenslerinin fiyatı yüksek olan bir makinedir.
giriş seviyesi için uygundur. ama biraz ilerliyim derseniz yetmeyeceği kesindir.
d90 ile arasında çekim kalitesi bakımından fark bulunmayan makinedir kendileri. *
giriş seviyesi için uygundur. ama biraz ilerliyim derseniz yetmeyeceği kesindir.
d90 ile arasında çekim kalitesi bakımından fark bulunmayan makinedir kendileri. *
yarın kavuşacağım dslrcik. heyecanla beklediğim. çok pis amatörüm ve hatta amatör bile değilim ama bi gün hepinizi dövücem.
nikon d3000, nikon d90 gibi bu da amatör makinesidir. zaten bu makineye para bayılıp alan kişi devamlı programda çeker. ya da kursa para bayılır. ekmek yedirecek profesyonel makineler için;
(bkz: nikon d300)
(bkz: nikon d700)
(bkz: canon 50d)
(bkz: canon 7d)
(bkz: nikon d300)
(bkz: nikon d700)
(bkz: canon 50d)
(bkz: canon 7d)
Sahibi olduğum ve abisi Nikon d90'a kafa tutan , kategorisinin en iyi makinası. D90 ile aynı sensöre sahiptir (CMOS). Hd video özelliği, geniş hareket açısına sahip Lcd ekranı ile gayet güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.
ergenler pek sahip olmasa daha iyi olacak. yoksa memleket feymden gecilmeyecek böyle giderse.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar