bugün
- mazotun yarım litresi 50 tl21
- sizi bütün milletlere üstün kıldığımı hatırlayın5
- erkekler neden evlenmek ister13
- hangi sözlük kızısın10
- regl olan kadına söylenmemesi gerekenler7
- para yok huzur var9
- seninle şöyle olabildik6
- günün sözü10
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez9
- arabaya acemi sürücü yazmak2
- spor yaparken tayt giymenin asıl amacı2
- erkek aşagı erkek yukarı6
- rusya da çarlığı istemek2
- arap sabununu götüne süren solcu2
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya12
- tokmakçının anlamını bilmeyen kız3
- kürdü sevin21
- diablo2
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi4
- bazen kazanmak için kaybetmek gerekir4
- ramazan ayı2
- araba alınca yapılacak şımarıklıklar8
- yere çöp atan aşağılık varlıklar2
- şansın tesadüf olduğunu zannetmek2
- olympique marseille3
- hangi winx kızısın5
- yazarların cuma akşamı planları3
- ateist5
- rock grubu kurmak için köyden beyoğluna gelmek4
- çocukken en sevilen çizgi film3
- güne almanca bir cümle bırak11
- evde kalan kızları dışarı çıkarıyoruz3
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı17
- yasaları bırakıp insan geleneklerine tapınmak2
- borsada dönen dönerler2
- doğrusunu unutturan yazım yanlışları2
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- kaçsam kaçamam her yerde kokun var2
- dede tavsiyeleri2
- güne bir şiir bırak2
- beşiktaş6
- tedbirli olmak vs pısırık olmak2
- çinin açtığı davayı kaybeden ticaret bakanlığı5
- reddedilince brad pitt ten neyim eksik diyen erkek7
- saddam hüseyin8
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı11
- boyun tutulması4
- amerika bizi kıskanıyor2
- sözlük yazarlarının anlık modu2
- bir şeyler söyle6
600.000 tl yi cebe indirmiş kişi.
Eleştiren tipleri anlamıyorum yok oteli varmış da falan filan. 2 sahurdur başka güzel program olmadığı için izledim tamam Salaga anlatır gibi anlatıyor bazen ama yine de takdir etmek lazım bu adamı. Çoğu insan sevmese de içinde kötülük olduğunu sanmıyorum. Yolu açık olsun.
Bence ramazanın bitmesine en çok üzülen adam *.
insanlar biraz kutsal kitapları okumaya kalksa adam işsiz kalacak amk.
Yeni oteller diktirecektir insallah.
din tüccarı duygu istismarcısı 21.yüzyıl türkiyesinin yüz karalarından sadece bir tanesi.
pek bir tonton, pek bir mahcup adam.
al, evde besle. o derece.
al, evde besle. o derece.
Bu adam bildiğin nursuz. Yani sıfatında bir zerre iman ışığı da mı olmaz insanın, velhasıl zengindir, çok zengindir.
Bu senede tezgâhı sultanahmet meydanına bir ay boyunca açarak altıyüz bin kâğıdı servetine ekleyen masalcı dede.
600 bin tl.
modern zamanın din satıcılarından bir tanesidir. iftar programı adı altında bolca masal, hikaye dinlersiniz. ha bir de hocam oje ağzıma kaçtı orucum bozulur mu, hocam oyunda zombi öldürdüm günah olur mu tarzı saçma sorulara cevap verirken...
bizim millet gibi dini asli kaynağı olan kuran'ı kerimden değil de hocadan, hacıdan, rivayetlerden dinlersen olacağı budur.
bizim millet gibi dini asli kaynağı olan kuran'ı kerimden değil de hocadan, hacıdan, rivayetlerden dinlersen olacağı budur.
bilgisayar oyununda zombi öldürmenin günah olup olmadığını soran çocuğa, oyunda olduğu için (sanki gerçekte zombi öldürmek günah olabilecekmiş gibi) öldürmenin günah olmadığını söylediğinde, ilmi ile beni mestetmiş hodja...
sempatim vardı bir ara kendisine de sultanahmet'teki otelini falan duyunca siklemez oldum, büyüsünü kaybetti traşa bağladı.
Oğlunu da tam kendisi gibi yetiştirmeyi "başarmış" kişidir.
(bkz: Nihat Hatipoğlu nun oğlu Said Hatipoğlu)
edit:Umarım torununda başarısız olur.Yoksa bir asır daha hatipoglu ailesi evlerimizi şenlendirecek.
(bkz: Nihat Hatipoğlu nun oğlu Said Hatipoğlu)
edit:Umarım torununda başarısız olur.Yoksa bir asır daha hatipoglu ailesi evlerimizi şenlendirecek.
sahurda marjinal şeyler anlatan kişi :
https://www.youtube.com/w...=player_detailpage#t=3555
(0:59:15 öncesi ve sonrası)
sahur vaktinde bunları neden anlattı çözemedim. kayınpeder, valide, hanım ve ben hep beraber izlerken birden:
- ilk kez tırnaklarını kesen kişiydi... koltukaltını ve etek tıraşını 10 günde bir yapmak gerekir.....
( kayınpeder şokta )
- ilk kez sünnet olan... ve ibrahim kaç yaşında sünnet oldu biliyor musunuz ? 80 yaşında. allah ibrahime sünnet olmayı emretti ve elindeki testereye benzer, baltaya benzer bir aletle, kesici bir aletle kendini sünnet etmiştir. (hatip bayağı gülümsüyor burasında)
ohha dedim içimden, kahkahayı zor tutuyorum. kayınpeder kumandaya bakıyor ama uzakta. hamle yapsa belli olacak. ter atıyoruz resmen. ben içimden kurgu yapıyorum : adam dalgayı tutmuş ucundan, kütüğün üstüne sermiş, şılaaakk ! hıaaaaaa ! ibrahim ne ettin ! ooh jesus !.....
neyse ki başka bir konuya geçti bizim çılgın hatip ve zapping için bir fırsat doğdu.
https://www.youtube.com/w...=player_detailpage#t=3555
(0:59:15 öncesi ve sonrası)
sahur vaktinde bunları neden anlattı çözemedim. kayınpeder, valide, hanım ve ben hep beraber izlerken birden:
- ilk kez tırnaklarını kesen kişiydi... koltukaltını ve etek tıraşını 10 günde bir yapmak gerekir.....
( kayınpeder şokta )
- ilk kez sünnet olan... ve ibrahim kaç yaşında sünnet oldu biliyor musunuz ? 80 yaşında. allah ibrahime sünnet olmayı emretti ve elindeki testereye benzer, baltaya benzer bir aletle, kesici bir aletle kendini sünnet etmiştir. (hatip bayağı gülümsüyor burasında)
ohha dedim içimden, kahkahayı zor tutuyorum. kayınpeder kumandaya bakıyor ama uzakta. hamle yapsa belli olacak. ter atıyoruz resmen. ben içimden kurgu yapıyorum : adam dalgayı tutmuş ucundan, kütüğün üstüne sermiş, şılaaakk ! hıaaaaaa ! ibrahim ne ettin ! ooh jesus !.....
neyse ki başka bir konuya geçti bizim çılgın hatip ve zapping için bir fırsat doğdu.
ATV'nin masalcı dedesi.
Her sene aynı sözlerle milletin cebini soyan günahkar kafirin teki. Bu ne canım
televangelist
metallica ne demiş bakalım;
Time for lust, time for lie
Time to kiss your life goodbye
Send me money, send me green
Heaven you will meet
Make a contribution
And you'll get a better seat
Bow to Leper Messiah
Marvel at his tricks, need your Sunday fix
Blind devotion came, rotting your brain
Chain, chain
Join the endless chain
Taken by his glamour
Fame, Fame
Infection is the game, stinking drunk with power
We see
metallica ne demiş bakalım;
Time for lust, time for lie
Time to kiss your life goodbye
Send me money, send me green
Heaven you will meet
Make a contribution
And you'll get a better seat
Bow to Leper Messiah
Marvel at his tricks, need your Sunday fix
Blind devotion came, rotting your brain
Chain, chain
Join the endless chain
Taken by his glamour
Fame, Fame
Infection is the game, stinking drunk with power
We see
anlattıgı masallarla halkın kandırılma ihtimalini mükemmel yükseltiyor. çünkü ona inanan neye inanmaz ki. bide kim eleştirse allaha haval ediyo, bi dur mk. adamlar haklı, masal anlatma bilgi paylaş.
Yılın tek ayında 600k kaldıran master kodoman.
ilk çıktığında samimi olduğunu düşünüyordum. git gide değişti tabii ki bu düşüncem. sektör olarak düşündüğünü varsayıyorum ki çocuğunu da baba mesleği diye işte almış. şov bunlar sadece benim halkımda dinler napsın allah diyeni sever.
Sürekli Peygamberimizi Gördüğünü Iddia Eden Para iÇin Doğmuş Din Adamı.
her sene aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp veren adam. bir de deli para ödeniyor her sene bu adama, ondan sonra fakir edebiyatı..
650.000 tl maaş alıp asgari ücretliye şükredin diyen.
göt meme gösteren orospuların aldığı milyarlara takılmayan bazı bok kafalılara aldığı para dert olmuştur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar