bugün

/48
(#15142261) nolu entry si ile iş gününün son dakikalarında güldürmüştür. eyvallah dostum, iyi yakalamışsın.

edit: subjektif oldu lan dur düzelttim.
an itibariyle seri eh işte oylanan yazar.

(ara: seri eh işte oy veren)

edit:
oha bana da mı lan?.. okumuş demek ki manyak.
amerikan motorcusu hissi veren yazar. *
sevdiğim, değerli bir yazardır. ayrıca kendisiyle gecenin bir yarısı sucuk muhabbeti yapmışlığımız var.
bazen gülmekten öldürten sevimli yazar kişisi. çok sevdim yahu. ahah.
(#15272513)emekçi yazar.
(#15283144) evlenicek erkek arayan yazar.
(#15278809) hoşuma kaçtı. saat 03.12 milletin götünde pireler uçuşmakta ve ben kahkaha atmakdayım sağolsun.
düzgün girdileriyle dikkat çeken zaman zaman kahkaha atmamı sağlayan bir adet yazar. bi zirvemizde chooper ıyla görmek isteriz.
(bkz: şişme kadınla sevişirken patlatmak/#15293157) muhtemelen şişme kadını olan yazar.

bi tur bineyim mi hacı.
şişme bebek mevzusuna eşlik etmek isterim. bi tane de bana al grup yapalım. *
(#15293563) bununla güldürmüş yazardır.
kibar biri.
renktaşımmışta. (#14903968)
Sempatikmişte.
sıcak kanlı biri herhalde, iyi biri iyi.
başlıkları takip edilesi yazar. barış abinin şarkısını nick yapmanın hakkını veriyor, fazlasıyla.
(img:#256764)

1 ila 8'inci nesiller arasındaki pek çok yazarı emekliye ayırma tehlikesini büynesinde barındıran yazar...

hürmetlerimi sunarım..
ilahi yazar gündüz vakti beni güldürmüştür. kendisinin de bol bol gülmesi dileğiyle...
iyi adamdır.
uzun yazmaz.
Yazdıkları kısadır, nettir, mesaj doludur.
#15369491 tespitte çığır açmış yazar.
nickinden anladığım kadarıyla sarı bir mini chopper için yanıp tutuşan bir yazar.
(bkz: evde kadın varken çamaşır makinesi alan adam/#15440291) gerekli ayarı vermiştir.
sözlüğümüzün mühendisi; onunla bir başka güzeldir yazarlık. ayrıca ayrıntıcı ve sözlük cambazı olduğunu da kanıtlamış çok güldürmüştür:

http://galeri.uludagsozluk.com/r/drygt-261912/

(bkz: örnek şahsiyet)
90'larda çocuk olanların biliyormuş gibi uyduruk kelimelerle eşlik etmeye çalıştığı barış manço şarkısıdır.
© copyright 2005 - 2026