bugün
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı76
- okul zilinin pavlovsal etkisi5
- eski sevgilinin yeni sevgilisi3
- bankaların üç ayda bir şifre yeniletmesi2
- gece gece bamya yenir mi8
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız5
- kendin gibi biriyle arkadaş olmak2
- aynada güzel görünüp fotoğrafta kötü çıkmak2
- rus kadınla evlenir misiniz10
- fenerbahçe biraz sert biraz katı5
- kiraz cicegi kolonyasi20
- polis çevirmesi4
- galatasaray'ın aslında osimhensaray olması6
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek15
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı16
- bakarız diyen erkek17
- silvermist'in mutfağına konuk olmak12
- okan buruk9
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan3
- dm yazarlığı9
- okan buruk'un hakeme ana avrat küfür etmesi8
- ne kadar paranız var10
- mansur yavaş'ın akp'ye geçmesi10
- 0 0 710
- dünya ya gelmeme gibi şansınız olsaydı5
- çok eşliliğin iğrenç bir şey olması8
- galatahahahahahaha7
- galatasaray'ın ülke puanının anasını bellemesi7
- bir yazara küfredilen entryyi artılayan yazarlar7
- recep tayyip erdoğan14
- cübbeli ahmet hoca9
- serhat kılıç28
- gta 78
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir10
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- sözlüğün sarması13
- sonra konuşuruz diyen sevgili13
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak2
- galatasaray'a lizbon da skandal kararlar5
- kendinle alakalı ilginç bir bilgi ver6
- ey insan6
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
- sözlüğün en kültürlü yazarı14
- bütün entryleri futboldan ibaret yazar4
- dereden altın bulmak5
- dünyada en güzel kadınların yaşadığı ülke9
- 6 saattir mesaj atmayan sevgili8
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak8
- otobüste açamadığı camı kıran erkek13
- uğurcan çakır4
sadece merhaba demektir, silikon vadisinde en çok duyulan sabah selamı budur...
(bkz: bl sağolsun)
iki elin avuç içleri birleştirilir ve kafa önderliğinde vücuden hafifçe eğilinir... özellikle nepal'de, salt merhaba değil, hoş geldin, kolay gelsin, sağlıcakla, hatta elveda, görüşmek üzre manalarına tekabül eder.
ödül almış bir kısa filmdir.*
lost dizisinde laboratuarlari tanıtan kasetlerde konuşan adamın başlangıç ve bitişte kullandığı, selamlama sözcüğü.
drnirvana'nın yeni nick'i.
cok ilginc bir kısa filmdir, emek harcandığı belli sahneleri ile havada kalan bir konu. ama akılda kalıyor.
şehvet düşkünleri diye laf attığı insanlardan * farkı olmayan *. dikkat çekmekten başka amacı olmadığının kendisi de farkında. çekmedi değil hani.
(bkz: kız olsam vermezdim)
(bkz: kız olsam vermezdim)
ilgi çekmek için her türlü yola başvurabilecek birisi olduğunu gösteren kendisini çok suçlamak istemesemde muhtemelen kompleks sahibi yazar.
dikkat çekmek için yazıyor diyenlere yıllar önce farklı platformlarda sorduğum soruyu soruyorum:" velev ki ben dikkat çekmek için yazıyorum; ya sen?"
komik olmayın lütfen, benden yararlanmaya çalışın, ama böyle daha aşağı inerseniz sizi karınca gibi görürüm, yazık olur, tabi bana bir şey olmaz.
komik olmayın lütfen, benden yararlanmaya çalışın, ama böyle daha aşağı inerseniz sizi karınca gibi görürüm, yazık olur, tabi bana bir şey olmaz.
fikir alışverişi, deşarj, bir şeyler üretebiliyor olduğunu görmenin mutluluğu gibi nedenlerden değil, dikkat çekmek için yazan yazar.
ayrıca insanların bireyciliğini farkettiği ve kelimelerle oynayarak da olsa amacını kabul ettiği için tebrik ettiğim yazar**, ancak bireyciliğin farklı türlerde dışavurulabileceğini görmesi gereken yazar.
egoist yazar. bana itici gelse de kendisini bu yüzden suçlayamayacağımızı bildiğim yazar.
yalnız bu düşünceleriyle dini düşünceleri aynı zihinde nasıl uyuşturduğunu merak ettiğim yazar.
ayrıca insanların bireyciliğini farkettiği ve kelimelerle oynayarak da olsa amacını kabul ettiği için tebrik ettiğim yazar**, ancak bireyciliğin farklı türlerde dışavurulabileceğini görmesi gereken yazar.
egoist yazar. bana itici gelse de kendisini bu yüzden suçlayamayacağımızı bildiğim yazar.
yalnız bu düşünceleriyle dini düşünceleri aynı zihinde nasıl uyuşturduğunu merak ettiğim yazar.
sözlükteki yazarları karınca gibi göredüğünü söyleyen yazardır. helyum gazını fazla alınca böyle havalara uçmuştur lakin bir süre sonra aşağı inecektir kendiliğinden.
kendini akıllı sanan yazar*.
sözlükte heyecan aramış bulamayınca farklı yollardan kendini tatmin etmeye çalışmış kendine göre başarmış allahına şükretmiş güldürmüş yazar.
allah bile insanları dikkat çekmek için yarattıysa ben neden dikkat çekmemeyim, müthiş bir deham ve inanılmaz yeteneklerim varken bunları sizden saklayamam, herkes görsün; görsün ki, ne kadar alçakta olduğunun farkına varsın ve bana ulaşmak için çaba göstersin.
selebriti olma yolunda hızlı adımlarda ilerleyen yazar. bu hızla giderse uçar kanımca.
başlığının altına entry girilmesi yasaklanması gereken yazar.
(bkz: rüzgar gibi geçti)
selaminaleyküm' ün indu versiyonudur.
" içimdeki tanrı, içindeki tanrıyı selamlar " demektir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar