bugün
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur21
- sigara içelim mi6
- geceye bir şarkı bırak4
- bir şey söyle7
- koklayarak öpmek17
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması12
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- sözlükteki anlık online sayısı3
- uyuyamama nedeni5
- çalıyor ama çalışıyor4
- fatma betül sayan kaya14
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri10
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir3
- akp kazandı11
- dünya52
- yalnız erkek sayısının patlaması10
- koklayarak insan tanımak7
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- akp seçmeni2
- sözlükteki herkesin tarafını tutmak istemek5
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- siyahi peygamber olmaması8
- cumartesi gecesi erken uyuyan insan2
- fredrik midtjsö2
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- ilk buluşmaya 100 tl ile gelen erkek4
- morkstar yazdı bunu12
- gocu32
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- latin amerika ispanyolcası2
- sozlukspot2
- anın görüntüsü28
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- canım ıspartam2
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- özlemek2
- şuan dinlediğin şarkı8
- dayanç3
- sözlüğün embesillerle dolu olması8
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- usualsuspect'i tedavi ettirmek4
- ankara şarkılarında çirkinleri zorbalama merakı2
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- sözlüğün en güzel kadını26
- johnny sinsin türk olması2
- süper para kazanma yöntemi buldum garanti5
- morkstar11
sevdiğim bir yazardır.
Uludağ sözlük için bitti demiş. He ya he. Ondan hergün yüzlerce kişi yazar olmak için üye oluyor. Ondan dolayı türkiye de hergün 1 milyondan fazla insan bizi okuyor.
Aklının ermediği konularda konuşma.
Aklının ermediği konularda konuşma.
(bkz: tamam)
Zamanında (bkz: bu gece intihar edeceğim kendinize iyi bakın) diye bir başlık açmıştım uzunca ve gerçek düşüncelerimden oluştuğu için samimi olan ve kısmen mantıklı yanları da bulunan tezlerden oluşan bir yazıydı. Başlık bayağı bir tuttu sonraları modlar ilk entryi kaldırdı zira intihara teşvik edebilecek kadar sağlam bir yazıydı. Özel mesajdan ikna etmeye çalışanlardan biri de, bu temiz yürekli nadia nadia idi. Elbette enayi değildi bu kişiler, troll olduğunu tahmin edebiliyorlardı. Yine de yüzde 1 lik bile olsa, geride ihtimal bırakmak istemiyorlardı. Mesajından ve üslubundan anlaşıldığı üzere, nadia bir melekti. Siyasi görüşü yüzünden eleştirildiğine şahit oldum. Benimkiyle de uymuyor sanırım. Keza Dünya görüşüm de öyle. Fakat böyle iyi yürekli bir insanı düşman yahut kötü kategorisine koyarsam, kendi kendime ettiğim ihanet olur bunun adı. Başta bu nick altına troll bir şeyler saçmalayacaktım ama vicdanım sev diye telkin ediyor nadia'yı, yapamadım.
bana keko demiş on birinci nesil dişi kişilik. hiç yakışıyor mu kadın kadın böyle hakaretler etmek? yakıştıramadım.
sıradan bir bayan yazar, abartmamak gerekir.
Bu taktikte tutmaz.
Bir yazar.
Az sonra nick değiştirip kadınım ben tandanslı iki entry girsem gelir banada nickaltı girersiniz çok kıymetli yazar vs diye kodumun ikiyüzlüleri.
Az sonra nick değiştirip kadınım ben tandanslı iki entry girsem gelir banada nickaltı girersiniz çok kıymetli yazar vs diye kodumun ikiyüzlüleri.
bu sözlük için fazla mükemmel olduğunu düşündüğüm canımdan öte yazar bacım. bir abla gibi seviyor, kendime yakın buluyorum. çünkü balık burcu!
dram filmi açıp karşılıklı hönküre hönküre ağlamak istediğim tek insan. *
değerlimdir, konu kilit.
dram filmi açıp karşılıklı hönküre hönküre ağlamak istediğim tek insan. *
değerlimdir, konu kilit.
ben de şeye bayılıyorum ya.
buraya fazla, yıldız gibi parlıyor, çok değerli bir yazar vs.
neresi değerli, ne yapmış da değerlenmiş yani? sanki bana 8 tane nobel aldı amk.
dümdüz yazıp geçiyor herkes, ne kadar değerli ya da buraya ne kadar fazla olabilir yani?
buraya fazla, yıldız gibi parlıyor, çok değerli bir yazar vs.
neresi değerli, ne yapmış da değerlenmiş yani? sanki bana 8 tane nobel aldı amk.
dümdüz yazıp geçiyor herkes, ne kadar değerli ya da buraya ne kadar fazla olabilir yani?
yani diyorsunuz ki; bir erkek, bir kadını beklentisi yoksa takdir edemez. hepsi kadın olduğu içindir. kaldı ki hep övgü almak gibi bir niyet yok ortada. iyi yazıyorum gibi bir iddia da. kimseyi incitmek, kırmak gibi bir amaç da. iyi kötü yazıp çıkıyorum işte.
ayrıca biraz incelerseniz bu nickaltının yüzde sekseni övgü değil eleştiri ve saldırıdan ibaret. sayenizde insanlar birbirine iki güzel söz söylemeye korkar oldu. mahvettiniz buraları kıskanç, yobaz sürüsü.
ayrıca biraz incelerseniz bu nickaltının yüzde sekseni övgü değil eleştiri ve saldırıdan ibaret. sayenizde insanlar birbirine iki güzel söz söylemeye korkar oldu. mahvettiniz buraları kıskanç, yobaz sürüsü.
ortamın en sükseli klavyesi saglam yazarlarından biri. evet..
Adamdır.
Devrimcidir.
En nihayetinde hdplidir.
Bir y*zar.
Bir y*zar.
Seviyesizliğe, zırvalayan kimi varlıklara, kadın olmayı kabahat gibi algılayan çöp beyinlere inat, duruşunu bozmadan yazmaya devam eden aslan yazardır.
O da, it ürür, kervan yürür felsefesine inananlardandır.
Iyi ki vardır.
O da, it ürür, kervan yürür felsefesine inananlardandır.
Iyi ki vardır.
bir şey yazardım ya neyse.
bir yazar işte.
bir yazar işte.
zeka parıltılı entryleri ile gözlerimizi kamaştıran yazar.
(bkz: #41065939)
(bkz: #41065939)
Bulaşmak istediğim yazardır.
Netflix de Russian doll diye bir film var, Netflix original yapım. Baş karakterin ismi "Nadia"
Efsane bir telaffuzu var, Nadia.
Efsane bir telaffuzu var, Nadia.
çok hızlısınız matmazel.
kumruları dinledim susuverdiler
rüzgarları bekledim sensiz estiler
seherleri özledim hiç gelmediler
izlerini nerede bulurum senin.
rüzgarları bekledim sensiz estiler
seherleri özledim hiç gelmediler
izlerini nerede bulurum senin.
Nadia'nın Attığı tırnak kadar olamayacak tipler var şu sözlükte.
Umarım bozulan, iğrençleşen sözlüğe bakıp uzaklaşmaz. Kendi halinde yazmaya, hakkında yazılanlara aldırmamaya devam etsin. Öpüyorum yanacıklarından.
Gel bacım sarılıcam gocaman gocaman.
Umarım bozulan, iğrençleşen sözlüğe bakıp uzaklaşmaz. Kendi halinde yazmaya, hakkında yazılanlara aldırmamaya devam etsin. Öpüyorum yanacıklarından.
Gel bacım sarılıcam gocaman gocaman.
hakaret etmemiş en fazla eleştirmişimdir. kırdıysam yine de affola...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar