bugün
- ctrlx22
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket8
- gürcistan22
- yaşar nuri öztürk4
- asansörde kalmak7
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili5
- erkek eti gurmesi4
- ilgi isteyen kız16
- sözlükte kavga etmek6
- cendere calarken entry girmek3
- hewal ebo17
- kuran da namaz yok21
- lahmacunu elle yiyen kız13
- sevilen kızın zort diye ossurması2
- seksi bırakmak5
- arkeoloji bölümü5
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- biyolojik antropoloji5
- casio2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası41
- arkadaşlar ben sanırım erkeğim3
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- abdullah öcalan7
- felak nas ayetel kursiyi bilen cin3
- 49 kilo olmak3
- insan olmak5
- cinin aslında alkol olması3
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- yabani semizotu3
- gocu12
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- cinli birine bulaşmak3
- amerika birleşik devletleri4
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- kadın eti gurmesi vs erkek eti gurmesi2
- çanakkale4
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- aç karnına açlık grevi yapmak2
- malay erkek2
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- seni seviyorum2
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- ben ıspartada yaşıyorum7
- gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar5
- kahveye değil mekana para veriyorsunuz7
- aylık 409 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- bursa vs edirne7
- bu kim aq4
- herkesin artık tanım yapması6
şenay akay'ın halasıdır.
bu aralar geçmişteki yaşadıkları ile gündeme gelen her gün bir tv programında yer alan asil insan.
bu sabah medyanın baroniçesi senay düdek ve müge anlı in hazırlayıp sunduğu dobra dobra programına damgasını vuran menapoz teyze.
(bkz: müşerref akay)
bir dönem ablasının kocasını ayartıp evlenmiş, hatta soyadını bile almış kişi.
(bkz: müşerref tezcan)
bir dönem ablasının kocasını ayartıp evlenmiş, hatta soyadını bile almış kişi.
boşanmıştır. "milf"tir.
Turkiyem turkiyem cennetim benim eşsiz milletim adli sarkiyla hafizalara imza atan kadin.
Senay akay in halasi. Evlendi ve gun itibariyla bosanma davasi acacak olan sanatci. An itibariyla 2. Satfa konugu.
Son derece mantikli konusmalariyla dikkatimi ceken biri.
Senay akay in halasi. Evlendi ve gun itibariyla bosanma davasi acacak olan sanatci. An itibariyla 2. Satfa konugu.
Son derece mantikli konusmalariyla dikkatimi ceken biri.
2 oğlu olan sanatçımızdır.
12 Eylül döneminin unutulmak istenen kaypak, yalaka kadın şarkıcısı.
Orijinal adı müşerref tezcan' dır. bu hanımefendi şöyle çıkar ortalığa: 70' lerin en hareketli dönemlerinde duvarlara yazılan '' kahrolsun faşizm '', '' tek yol devrim '' gibi sloganların yanında bir gün bir bakıyorlar ki duvarlarda '' müşerref tezcan ''. işgüzar kocası mahmut tezcan' ın işi bu.
sonra bu hanımefendi kendi deyişiyle ' çok kıymetli bir paşa ' yla görüşüyor ve yıllarca işkencelerde insanlara kulakları sağır edercesine dinletilen ' türkiye' m' şarkısı çıkıyor ortaya.
gırgır, bayraklı elbisesiyle müşerref akay' ı kapağına taşıdığı için bir ay süreyle kapatılıyor.
anlayacağınız tam bir dönem ve iktidar yalakasıdır bu hanımefendi. neyse ki 12 eylül döneminde yıllarca hapishanede bu şarkıya maruz kalan anadolu müzik' in sahibi cem yılmaz bundan üç yıl önce şarkının kalıbını satın aldı. şükür ki bir daha o kaydı duymayacağız.
Orijinal adı müşerref tezcan' dır. bu hanımefendi şöyle çıkar ortalığa: 70' lerin en hareketli dönemlerinde duvarlara yazılan '' kahrolsun faşizm '', '' tek yol devrim '' gibi sloganların yanında bir gün bir bakıyorlar ki duvarlarda '' müşerref tezcan ''. işgüzar kocası mahmut tezcan' ın işi bu.
sonra bu hanımefendi kendi deyişiyle ' çok kıymetli bir paşa ' yla görüşüyor ve yıllarca işkencelerde insanlara kulakları sağır edercesine dinletilen ' türkiye' m' şarkısı çıkıyor ortaya.
gırgır, bayraklı elbisesiyle müşerref akay' ı kapağına taşıdığı için bir ay süreyle kapatılıyor.
anlayacağınız tam bir dönem ve iktidar yalakasıdır bu hanımefendi. neyse ki 12 eylül döneminde yıllarca hapishanede bu şarkıya maruz kalan anadolu müzik' in sahibi cem yılmaz bundan üç yıl önce şarkının kalıbını satın aldı. şükür ki bir daha o kaydı duymayacağız.
eski eşi mahmut tezcan sayesinde müzik dünyasında yer edinebilmeyi ve sükse yapabilmeyi başarmış, vasat altı sesli, oyuncu kökenli ve pek çok evlilik gerçekleştirmiş olan bagyan.
kendisi milliyetçi bir çizgiden gelmedir fakat trt müzik yalakalık furyasına dahil olmuştur.
eski eşi mahmut tezcan sayesinde müzik dünyasında yer edinebilmeyi ve sükse yapabilmeyi başarmış, vasat altı sesli, oyuncu kökenli ve pek çok evlilik gerçekleştirmiş olan bagyan.
kendisi milliyetçi bir çizgiden gelmedir fakat trt müzik yalakalık furyasına dahil olmuştur.
Marşçı teyze.
bahsedilen kişi müşerref tezcan ise gençliğinde efsane güzelliğe sahip hatundur.
yılmaz güneyin baba filminde eşini canlandırır. şu an 68 yaşındadır.
Müşerref Akay, 1952 doğumlu Türk bir şarkıcı olup özellikle 12 Eylül 1980 Darbesi'nde söylediği Türkiyem şarkısıyla bilinir. Müşerref Akay, tipik bir postal yalayıcısı olup her devrin iktidarının yalakası idi. Şimdi de AKP'yi yalıyor bu sahte vatansever karı, dolayısıyla gerçek bir vatansever olan Ayten Alpman ile asla kıyaslanamaz..
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar