bugün
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı13
- tekne turu6
- bir erkeğin aşko demesi6
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- instagram'da herkesin çok mutlu olması3
- 24 tane fake hesabı olan yazar7
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması7
- hangi yazar hangi başlığa ait5
- biraz şımardım6
- aykirikadin3
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- çağımızın hastalığı8
- nickten isim tahmini yapmak72
- nervio hamferdi8
- sevgilinizin sözlükte yazar olması6
- hoşlanılan kızı türkü bardan çıkarken görmek3
- diamond bosphorus26
- göbeklitepe ve insanlık tarihinin yeniden yazılışı2
- bu kadar feyk barındıran yerde ben kalamam3
- sözlükteki linç kültürü2
- acıyo diyen kız4
- cajun corner2
- siyasal islamcı siyasal alevici ittifakı2
- ioçk'nın müziği6
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- gammaz çetesi7
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum20
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- hayattan zevk alamamak17
- seri gizli artı oy veren melek15
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj10
- yakisikli babam gibi asik oldum anam gibi2
- cem dizdar2
- ilah6
- sözlük yazarlarının yaptığı yemekler2
- anın görüntüsü17
- true'nin utanmadan gammazlara laf söylemesi3
- yan ma leley yan ma leyyo3
- sersem herif3
- ferrasini satan yazar2
- hikayeyi devam ettir25
- arkadaşlar feyk misi ni z2
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu6
- arkadaşlar hoşçakalın4
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- bacınızın uluda yazar olmasını ister misiniz3
şenay akay'ın halasıdır.
bu aralar geçmişteki yaşadıkları ile gündeme gelen her gün bir tv programında yer alan asil insan.
bu sabah medyanın baroniçesi senay düdek ve müge anlı in hazırlayıp sunduğu dobra dobra programına damgasını vuran menapoz teyze.
(bkz: müşerref akay)
bir dönem ablasının kocasını ayartıp evlenmiş, hatta soyadını bile almış kişi.
(bkz: müşerref tezcan)
bir dönem ablasının kocasını ayartıp evlenmiş, hatta soyadını bile almış kişi.
boşanmıştır. "milf"tir.
Turkiyem turkiyem cennetim benim eşsiz milletim adli sarkiyla hafizalara imza atan kadin.
Senay akay in halasi. Evlendi ve gun itibariyla bosanma davasi acacak olan sanatci. An itibariyla 2. Satfa konugu.
Son derece mantikli konusmalariyla dikkatimi ceken biri.
Senay akay in halasi. Evlendi ve gun itibariyla bosanma davasi acacak olan sanatci. An itibariyla 2. Satfa konugu.
Son derece mantikli konusmalariyla dikkatimi ceken biri.
2 oğlu olan sanatçımızdır.
12 Eylül döneminin unutulmak istenen kaypak, yalaka kadın şarkıcısı.
Orijinal adı müşerref tezcan' dır. bu hanımefendi şöyle çıkar ortalığa: 70' lerin en hareketli dönemlerinde duvarlara yazılan '' kahrolsun faşizm '', '' tek yol devrim '' gibi sloganların yanında bir gün bir bakıyorlar ki duvarlarda '' müşerref tezcan ''. işgüzar kocası mahmut tezcan' ın işi bu.
sonra bu hanımefendi kendi deyişiyle ' çok kıymetli bir paşa ' yla görüşüyor ve yıllarca işkencelerde insanlara kulakları sağır edercesine dinletilen ' türkiye' m' şarkısı çıkıyor ortaya.
gırgır, bayraklı elbisesiyle müşerref akay' ı kapağına taşıdığı için bir ay süreyle kapatılıyor.
anlayacağınız tam bir dönem ve iktidar yalakasıdır bu hanımefendi. neyse ki 12 eylül döneminde yıllarca hapishanede bu şarkıya maruz kalan anadolu müzik' in sahibi cem yılmaz bundan üç yıl önce şarkının kalıbını satın aldı. şükür ki bir daha o kaydı duymayacağız.
Orijinal adı müşerref tezcan' dır. bu hanımefendi şöyle çıkar ortalığa: 70' lerin en hareketli dönemlerinde duvarlara yazılan '' kahrolsun faşizm '', '' tek yol devrim '' gibi sloganların yanında bir gün bir bakıyorlar ki duvarlarda '' müşerref tezcan ''. işgüzar kocası mahmut tezcan' ın işi bu.
sonra bu hanımefendi kendi deyişiyle ' çok kıymetli bir paşa ' yla görüşüyor ve yıllarca işkencelerde insanlara kulakları sağır edercesine dinletilen ' türkiye' m' şarkısı çıkıyor ortaya.
gırgır, bayraklı elbisesiyle müşerref akay' ı kapağına taşıdığı için bir ay süreyle kapatılıyor.
anlayacağınız tam bir dönem ve iktidar yalakasıdır bu hanımefendi. neyse ki 12 eylül döneminde yıllarca hapishanede bu şarkıya maruz kalan anadolu müzik' in sahibi cem yılmaz bundan üç yıl önce şarkının kalıbını satın aldı. şükür ki bir daha o kaydı duymayacağız.
eski eşi mahmut tezcan sayesinde müzik dünyasında yer edinebilmeyi ve sükse yapabilmeyi başarmış, vasat altı sesli, oyuncu kökenli ve pek çok evlilik gerçekleştirmiş olan bagyan.
kendisi milliyetçi bir çizgiden gelmedir fakat trt müzik yalakalık furyasına dahil olmuştur.
eski eşi mahmut tezcan sayesinde müzik dünyasında yer edinebilmeyi ve sükse yapabilmeyi başarmış, vasat altı sesli, oyuncu kökenli ve pek çok evlilik gerçekleştirmiş olan bagyan.
kendisi milliyetçi bir çizgiden gelmedir fakat trt müzik yalakalık furyasına dahil olmuştur.
Marşçı teyze.
bahsedilen kişi müşerref tezcan ise gençliğinde efsane güzelliğe sahip hatundur.
yılmaz güneyin baba filminde eşini canlandırır. şu an 68 yaşındadır.
Müşerref Akay, 1952 doğumlu Türk bir şarkıcı olup özellikle 12 Eylül 1980 Darbesi'nde söylediği Türkiyem şarkısıyla bilinir. Müşerref Akay, tipik bir postal yalayıcısı olup her devrin iktidarının yalakası idi. Şimdi de AKP'yi yalıyor bu sahte vatansever karı, dolayısıyla gerçek bir vatansever olan Ayten Alpman ile asla kıyaslanamaz..
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar