bugün

dokuzuncu nesil yazar. nickine göre 1996 doğumlu bir velet. burada ne işi olduğu merak konusu.
tanımam etmem. hoşgelmişsen aybalam.
dostum o 96 doğum tarihin olmayaydı bari. ben plaka kodu falan diye düşünmek istiyorum ama ülke olarak da imkanlarımız belli sonuçta. yoksa?

edit: (#18237593) adam atarlı çıktı lan bi de. matematik özürlü yaptı bizi. 2012 yılında yazmışım entrymi. 2012-1996=16. gerçi adam da kalkıp "ulan matematik özürlüler yapacağınız hesaba sokayım 16 değil 28 yaşındayım" demiyor. "17 yaşındayım" diyor. enteresan bi çocuk.

edit 2: sözü bana değilmiş hacılar. boşuna geçtik ilk editi.
sözlükde ezilen liseliler ayaklanmasını bu entrymle başlatıyorum kardeşim , ocaktasın.
96lı ergen ülkücü, yaş sınırı koysunlar sözlüğe.
senin daha kırk fırın ekmek yemen gerek evladım abilerine ablalarına kafa tutabilmek için. küçücük yaşta başlamışsın faşistliğe ama... cık.
Adam 16 yaşında beyler... neyse ki ülkücü ancak ezilmesin daha çocuktur... Sözlükte onun gibi binlercesi var sadece kimlikleri açık değil o kadar ... iyi yazıyorsa buyursun yazsın . (bkz: koştursun bakalım)
nikinden ziyade entryleriyle veled oldugu anlasilan uludag sözlük yazarı.
milliyetçi kardeşimiz. akıl yaşta değil baştadır sözünün en güzel örneği. vatansız şuursuz hainlere aldırmadan sen aziz türk milleti için mücadeleni ver kardeşim arkandayım her zaman. o yaşınla dalga geçen andavallar sanki hiç o yaşı yaşamadı.

tanrı türk'ü korusun ve yüceltsin!
ülkücü diye yapılıyorsa bu yorumlar o yorumları yapan zihniyetlerin zeka yaşları 16nında altındadır.
genç nefer.
aklın yaşta değil de başta olduğunu sözlüğe göstermiş, milliyetçi kandaşımız.
neyin ne olduğunu iyi bilen milliyetçi kardeşimiz.

o faşist olmayan herkesi rusçu pkklı yapıyor diyenler, komünist olmayan herkesi faşist yapıyor olmasın sakın?

kendi pisliklerini maskeleyip, aynı şekilde etrafa çamur atanlar dünyadaki en büyük şerefsizlerdir!
ayça_22nin arkadaşıdır. 96 diye doğum gümü mü var aq?
natodur. kendisinden gayet memnunuz faşist yazarlar olarak.
genç komünistleri rahatsız etmiş yazar.
9.nesil yazar.

ayrıca benim sahte hesabım olmakla suçlanan son kişi. * ben neymişim arkadaş sözlükte en az 10 tane sahte hesabım var.

geçte olsa hoşgeldin diyorum kendisine...
© copyright 2005 - 2026