bugün
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- cennetten düşerken canın yandı mı4
- forlove19 sorunsalı4
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- mehdiye inanıyor musunuz4
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- balerion4
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı4
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak8
- am ile pm yi karıştırmak5
- eve girildiğinde ilk yapılan şeyler5
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak10
- manifest grubu vs tarkan16
- the odyssey6
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- huzur7
- aylık 403 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- sessizliğin artık korkutmaması2
- kale3112 nickli sözlük yazarı2
- yeni parti50
- sözlük kızlarının kekleri11
- islam düşmanlarına bir soru3
- renault modus2
- kanlı gözlerle aynaya bakmak2
- nissan skyline r342
- yine çok fena burnum kanadı5
- kaldırım taşını yastık yapmak2
- iş yerinde sıkıntıdan patlamak2
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor11
- eren kaşıkçı2
- 29 07 26 kusadasi dktt konseri2
- çin üretimi elektrikli arabalar2
- nissan silvia2
- bugün ne oldu4
- korkusuz korkak4
- 27 temmuz 2026 galatasaray venezia maçı4
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- ankara2
- hikayeyi devam ettir54
- mehdilik faaliyetleri2
- bana onu sormayin5
- muğla daki orman yangını2
- uzaylıların dünyayı işgal edip köleleştirmesi2
- parcalandim toparlanamiyorum4
- kıyafet alışverişi6
- ona bir şey söyle8
- korkusuz korkak filmindeki gaddar kerim3
- askeri ücretle evlenebilir mi7
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek6
uludağ sözlük'ün bana en büyük faydalarından biri. bir mesele hakkında üzerinde durarak yazıyorsa cevap verenlerin sadece hakaret ederek üste çıkmaya çalıştıkları adam. beşinci nesil [kendi isteğiyle hemen sevinmeyin ] silik.
allah bes baki heves.
allah bes baki heves.
çocuklarla uğraşmayan yazar.
az ötede dur dedim çocuk ,çamur sıçratma he?
az ötede dur dedim çocuk ,çamur sıçratma he?
Benim karakterime laf etmeye çalıştığı için kendi karakterinin anoreksiya bir hatundan zayıf olduğuna kanaat getirdiğim sempatizanımsı.
(bkz: edepsiz biri)
oynar başlıklı yazar. acilen yılan dansı yapmasını istiyoruz.
kadınlara bir hıncı olmadığını düşünmekteyim. allah akıl fikir versin.
kadınlara bir hıncı olduğunu düşünmekteyim. allah şifa versin.
(#6061467)
başlıkla alakasız entry yazan yazar. başlığı kendi açması ise cabası. kendisine yapılan bir terbiyesizliği yalakalık olarak adlandırmış. ülkücülerle, ülkücü görünüp rant sağlamaya çalışan insanları(!) ayırt etmesi dileğiyle.
başlıkla alakasız entry yazan yazar. başlığı kendi açması ise cabası. kendisine yapılan bir terbiyesizliği yalakalık olarak adlandırmış. ülkücülerle, ülkücü görünüp rant sağlamaya çalışan insanları(!) ayırt etmesi dileğiyle.
mustafa kemal e çamur atmak için can atan içi boş fakat uzun cümleler kurma canavarı.ama o çamurun başka birşey yapmak için kullanılacağından habersizdir.
(#5987032)(#5992419) kemalist olmaya doğru emin adımlarla koşan yazar. nur serter'den yediği kazığı pelin batu çıkartacakmış.
doğum günü şerefine ayaklarının altına güller döküp, uğruna şampanya patlatmak istediğim assolist.
doğum gününü, şu anda msn'de olmasına rağmen, burdan kutladığım yazar.
diğer tebrikler sırayla aksın istiyorum.
biri mesela "doğum günü çocuu, yesinler" gibi şeyler yazsın.
bu adamın iqsu 150, yaşını boşver hediyesini sunmak istiyorum.
diğer tebrikler sırayla aksın istiyorum.
biri mesela "doğum günü çocuu, yesinler" gibi şeyler yazsın.
bu adamın iqsu 150, yaşını boşver hediyesini sunmak istiyorum.
uludağsözlük'ün bekası için canla başla çalışan yazar. gözümden kaçmıyor.
her entrymde zeka parıltısı vardır altmetnini sunmama vesile olduğu için teşekkür ederim.
her entrymde zeka parıltısı vardır altmetnini sunmama vesile olduğu için teşekkür ederim.
uludağ sözlük'ün kurtuluşu için canla başla çalışan yazar. gözümden kaçmıyor.
ara ara zeka belirtisi gösterdiğim bu entryi yazmama sebep olduğundan dolayı teşekkür ediyorum kendisine.
ara ara zeka belirtisi gösterdiğim bu entryi yazmama sebep olduğundan dolayı teşekkür ediyorum kendisine.
uludağ sözlük ün imana gelmesi için canla başla çalışan yazar. gözümden kaçmıyor.
hiçbir zeka belirtisi gösteremediğim bu entryden dolayı özür dilemiyorum.
hiçbir zeka belirtisi gösteremediğim bu entryden dolayı özür dilemiyorum.
uludağsözlük'ün selameti için canla başla çalışan yazar. gözümden kaçmıyor.
hiçbir zeka belirtisi gösteremediğim bu entryden dolayı özür dilerim.
hiçbir zeka belirtisi gösteremediğim bu entryden dolayı özür dilerim.
bi anlık heycanla ayar vermişler. neyse bu da boşa gitti başka bahara kaldı ayar sevdası.
(bkz: islamcı zevatın hz muaviye tartışmaları/#5812804)
görüşlerine katılmadığım yazar. destan gibi muaviye savunmasına cevap aşağıda belirtilmiştir. hz.hüseyin i şehit edenleri sevmemizi kimse beklemesin...
--spoiler--
hz muaviye yi sevmeyen müslüman
en başta ben. senelerdir içimde kanayan bir yaradır. bu adamın adının anıldığında yüreğimin söndüğünü fark etmek. sevemedim ben bu adamı hayatım boyu. hz. hüseyin in şehadeti akıllara geldikçe insan daha da üzülüyor. aşure gününde insanlar aşure yerken bizim içimiz kanıyor. islam aleminde çıkardığı fitnelerin haddi hesabı yok. ne için peki? ikitadar hırsı. ne biçim sahabesin sen ya bi de vahiy katipliği yaptın. resulullah ın hadislerinde adın geçmese dümdüz gidecem de gidemiyorum bir yerde duruyorum. yezid denen soysuz için resulullah ın ciğer paresine kıyılmasına sebebiyet verdin. bi de islam alimleri kendisine hz ifadesini kullanıyor hakkında. ben kullanmıyorum kullanmıyacam da. ehli beyt e zulmedenleri ben sevemem saygı da duyamam.
--spoiler--
görüşlerine katılmadığım yazar. destan gibi muaviye savunmasına cevap aşağıda belirtilmiştir. hz.hüseyin i şehit edenleri sevmemizi kimse beklemesin...
--spoiler--
hz muaviye yi sevmeyen müslüman
en başta ben. senelerdir içimde kanayan bir yaradır. bu adamın adının anıldığında yüreğimin söndüğünü fark etmek. sevemedim ben bu adamı hayatım boyu. hz. hüseyin in şehadeti akıllara geldikçe insan daha da üzülüyor. aşure gününde insanlar aşure yerken bizim içimiz kanıyor. islam aleminde çıkardığı fitnelerin haddi hesabı yok. ne için peki? ikitadar hırsı. ne biçim sahabesin sen ya bi de vahiy katipliği yaptın. resulullah ın hadislerinde adın geçmese dümdüz gidecem de gidemiyorum bir yerde duruyorum. yezid denen soysuz için resulullah ın ciğer paresine kıyılmasına sebebiyet verdin. bi de islam alimleri kendisine hz ifadesini kullanıyor hakkında. ben kullanmıyorum kullanmıyacam da. ehli beyt e zulmedenleri ben sevemem saygı da duyamam.
--spoiler--
(#5778515)
her daim öldürücü darbeler vuran sonmohikan. lan insan arada can çekişmelerine müsade eder keyif olsun diye.
her daim öldürücü darbeler vuran sonmohikan. lan insan arada can çekişmelerine müsade eder keyif olsun diye.
gittiğini duyduğum yazar. sözlük bir trollden daha kurtuldu. (bkz: sakın gelme)
saba tüner'in* porselen çanağı kendisine feda olasıca.
duydum ki gitmiş buralardan.
dün gece beni aradı, ilk defa bir telefonu meşgule düşürmenin tarifsiz zevkiyle, biraz sonra mesaj attım. otobüsteyim lan ben, tatile gidiyorum dedim.
belki de açsam, "uyku hapları bu dünyadaki son rızkımmış, elveda bebek" diyecekti.
şimdi o kadar pişmanım ki.
kendisine söz verdiğim gibi şiirini besteleyeceğim ve mezarının başında senfoni orkestrası eşliğinde seslendireceğim.
"sen bu satırları okurken
cehennemi tutuşturacaksın"
duydum ki gitmiş buralardan.
dün gece beni aradı, ilk defa bir telefonu meşgule düşürmenin tarifsiz zevkiyle, biraz sonra mesaj attım. otobüsteyim lan ben, tatile gidiyorum dedim.
belki de açsam, "uyku hapları bu dünyadaki son rızkımmış, elveda bebek" diyecekti.
şimdi o kadar pişmanım ki.
kendisine söz verdiğim gibi şiirini besteleyeceğim ve mezarının başında senfoni orkestrası eşliğinde seslendireceğim.
"sen bu satırları okurken
cehennemi tutuşturacaksın"
her gidiş beni biraz şair yapar. sen devrimlerimizin ışığısın. söz lan başbakanlık falan istemiyorum işini bitirdikten sonra soprano sesinle do ver yeter.
saltanatını ilan etmek gibi boş heyulalara kapılmış hayalperest. beni saltanat naibi ilan ederse belki şansı olacak. pazarlıklara devam ediyoruz.
2 günlük sözlük yazarlığı ve sözlüğü keşfetme aşamasında entrylerinin hepsini okuduğum, üslubuna hayran kaldığım yazar kişisi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar