bugün
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- ben geldim naneler30
- kuranda namaz yok9
- babanın sarhoş olması5
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu7
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- clydeless bonnie7
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü3
- sözlük için ne yapabiliriz6
- götetaparlık meşruyken ayakseverin eleştirilmesi3
- ejderhalar yıkanır mı sorunsalı5
- milli istihbarat teşkilatı3
- bir insana çirkin demek3
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- çitayı yükseğe koymak4
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- hala ekrem imamoğlu diyen tip4
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- uludağ sözlük hakkında sorulmamış sorular5
- aylık 442 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek11
- 3 erkek 2 kız 6 kişi parti vermek3
- sigarayı yudum yudum içen kadın güzelliği5
- 13 temmuz 2026 abb'nin ahbap derneği paylaşımı2
- erkeklerin fetişleri2
- sinir bozucu şeyler2
- rus kızlarının ilik gibi olması6
- ketçap aromalı ruffles2
- pilavlı sohbet vs rakı balık4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları5
- bik bik'in erkek olması8
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- ahbap10
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- haluk levent'e para emanet etmek23
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- insan olmaya ceyrek kala12
- atletle gezen erkek8
- göbekli erkekler9
- üniversite diploması6
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- ümmetçilik6
- grt tv2
- bağa mı didin2
- olgayella3
YAŞLANDIĞIMIZIN KANITLARINDAN BiR BAŞKASI.
BU ADAM MALUM ŞAKIYI, 90'LARIN SONUNDA YAPMIŞTI BiZ 2020'LERE GiDiYORUZ. YANi iNSANI BU ADAMIN TiPiNi GÖRMEK BiLE ÜZEBiLiR BU SEBEPLE...
AMA O KADAR YAKIN Ki O GÜNLER...
BU ADAM MALUM ŞAKIYI, 90'LARIN SONUNDA YAPMIŞTI BiZ 2020'LERE GiDiYORUZ. YANi iNSANI BU ADAMIN TiPiNi GÖRMEK BiLE ÜZEBiLiR BU SEBEPLE...
AMA O KADAR YAKIN Ki O GÜNLER...
2000 yılının kış aylarında bu akşam ölürüm şarkısıyla gerçek anlamda patlama yapan adam. ama sonra kafayı kullanamadı kanımca, eğer kafayı kullanıp dizi sektörüne falan atılsaydı muhtemelen şimdi bölüm başı 20-30 bin tl alıyor olacaktı.
An itibariyle show tv de olan ve herkesin bir yerlerden hatırladığı sanatçı. Saçları yaşlı büyücü kadınlara benzesede severiz kendisini.
güldür güldür'de izlerken 'yaşlandım mı lan bende' dediğim adamdır. bu akşam ölürüm çok yakın gibi geliyor ama şöyle bakınca epey olmuş be.
kıymeti bilinmiyor bi türlü, şu an güldür güldürde çıktı. bu akşama ölürüme girince ortalık yine ilk günkü gibi yıkıldır.bu akşam ölürüm den sonra ülkede intiharlar artmıştır. değer mi ölümüneee değer. bu ağşhaaam olüruuüüm beni kimseğğ tutmazzs...
yeni yeni tanındığı dönemlerde reha muhtar denen ne idüğü belirsiz kişi tarafından hakkında karalama kampanyası başlatılmış olmasına rağmen; toplumun sevdiği, anladığı ve bağrına bastığı sanatçı. magazinlere çıksın demiyorum böyle şahane; ama lütfen televizyona daha çok çıksın. canlı canlı söylesin, dinleyelim, mutlu olalım.
Bu adamin canlı performansi super otesidir. bu aksam ölürüm le pik yapsada birçok efsane sarkiya imza atmistir. (bkz: ver bana düşlerimi)
bir aralar ortalığı kasıp kavuran adam, türkiye'nin buhran dönemlerinde çıkıp insanların dertlerini deşmesiyle, intihar potansiyeli olan bünyelerde ağır sonuçlar gözlenmiştir, bir kesim tarafından suçlu kendisi ilan edilmiştir.
Konserine gitmeyi istediğim mütiş adam.
yeniden gündeme gelmek için gazze'nin ekmeğini yemeye çalışan tek atımlık bünye.
sanatçı duyarlılığına sahip, kendisinden az kalmış şarkıcı.
hocalı soykırımı için taksime geldi, çıktı aslanlar gibi konuştu. bugün de israil'i protesto edecekmiş.
hocalı soykırımı için taksime geldi, çıktı aslanlar gibi konuştu. bugün de israil'i protesto edecekmiş.
adam gibi adam.
türünün en iyi sanatçıları arasındadır.
bu akşam ölürüüm beni kimse tutamaz. Senn beni tutamazsın yıldızlar tutamaz...
Küçükken sibel kekilli yi karısı zannetiğim için üzüldüğüm şarkıcıydı. Böylesine efendi bir adamı onun kocası zannetmek neyin kafasıysa.
görsel
Bir sanatçı. Şarkılarını hala seviyorum ama Sempatimi kaybetmiştir. Albüm mü geliyor murat abi?
Bir sanatçı. Şarkılarını hala seviyorum ama Sempatimi kaybetmiştir. Albüm mü geliyor murat abi?
Tarzını beğendigim şarkıcıdır.
"bu aksam olurum" sarkisi ile tanidigim muzisyendir.
o zamanlar ilkokul dorduncu sinifa gidiyorum. bu sarki kral tv.de filan donuyor surekli. cocugum tabi tarzim farkli o zamanlar. yagmur altinda az soylemedim o sarkiyi. az islanmadim sican gibi.
sonrasinda muthis parcalar yaptigi yadsinamaz bir gercektir.
o zamanlar ilkokul dorduncu sinifa gidiyorum. bu sarki kral tv.de filan donuyor surekli. cocugum tabi tarzim farkli o zamanlar. yagmur altinda az soylemedim o sarkiyi. az islanmadim sican gibi.
sonrasinda muthis parcalar yaptigi yadsinamaz bir gercektir.
Temiz kalpli ve biraz dengesiz olduğunu düşündüğüm adanalı rocker.
Kendi stilini yaratmıştır zamanla.
Önceden ateist iken matrix filmiyle dine döndüğünü söylemektedir.
Cumhurbaşkanı rte ile görüşmesinin ardından bir takım hayranlarının tepkisini çekmiş bir takım hayranları tarafından "hüloğğ"lara mazhar olmuştur.
Kendi stilini yaratmıştır zamanla.
Önceden ateist iken matrix filmiyle dine döndüğünü söylemektedir.
Cumhurbaşkanı rte ile görüşmesinin ardından bir takım hayranlarının tepkisini çekmiş bir takım hayranları tarafından "hüloğğ"lara mazhar olmuştur.
Tarzını beğendiğim insandır. karadır kaşların kara diye bi şarkısı vardı, ne dinlemiştim be şimdi aklıma geldi.
bazı şarkıları çok iyi olan şarkıcıdır.
en ünlü şarkısı sanırım herkesin bildiği:
(bkz: bu akşam ölürüm)
en ünlü şarkısı sanırım herkesin bildiği:
(bkz: bu akşam ölürüm)
Şarkıları nostalji niyetine her daim dinlenebilecek insanlardan.
Güzel şarkıarı vardır, yıllarca eskimeden durduğu için, kendine özgü olduğu için dinlenir hala.
bu kadar naylon sanatçı varken hakettiği değeri bulamayan sanatçımız.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar