bugün

/16
"yılmazı meseneden silecennn!!" diye başlayıp karşısındaki kadının saçını başını yolan ablanın bulunduğu o muazzam videoyu hatırlatan anahtar kelimedir.
(bkz: burda kasıyor msn var mı)
hunharca özlenen, hatırladıkça göz dolduran, delicesine arzulanan, bir neslin pezevenkliğini yapan interaktif platform.
adını duyunca bile titreştiğim hede.
affedersiniz ama ne whatsapp ne facebook ne hangouts hiçbirisi msn nin yerini tutamaz. bir kere nerede o anonimliğin içinde yatan karakterlilik. yok olmuyor yani.
Bu başlığa 5 sn bakınca birden ''€srarlı_qözler'' oturum açıyor.
(bkz: ayça 22)
icq'nun bir tık üstü.
ey gidi ey. özledik bunları. ne whatsapp ne skype. hiç biri msn'e erişemez.
bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz.
gelmiş geçmiş en iyi chat programıydı. aynı anda 6 kişiyle konuşmuştum. o an ki mutluluğu hiç bir şey vermedi bana. belki bilardo ama yok o daha güzeldi.
he bi' de kızın birine msn'in var mı demiştim o da var demişti. kahrolmuştum
görsel
günümüzde messi-suarez-neymar üçlüsünün kısaltmasıdır.

vay amk. nerden nereye...
1995 yılında microsoft tarafından ilk olarak Windows 95 işletim sürümü ile kullanılmaya başlayan internet hizmeti. 2006 yılında Windows live messenger ile internet sitelerinin çoğuna yön vermiştir. Hala aktif durumdadır.
Ozletmistir.
ne modaydı ama.. şimdi ise yerini yüzlerce uygulama almıştır.
Hoslandigimiz hatunu titretmek paha bicilmezdi.
Zaman'ının whatsapp programıydı türlü türlü nickler renkli yazmalar arka planlar yok efendim işte dinlediğin şarkıyı göstererek mesaj vermeler durum güncellemeleri ile efsane programdı saygımdan dolayı skype kullanmıyorum.
Şuan olsaydı ve uygulaması olup telefonlara felan yükleyenebilseydi bence whatsapp ı faceyi Twitter ı geçerdi.
Karşı tarafı delirtene kadar titreşim yollamak çok eğlenceliydi.
skype gibi salakça bir oluşumun bünyesine kattığı, berbat ettiği enfes program. Zamanın bir numarasıydı, şimdi olsa ilk beşe girerdi, ah salak skype..
online konuşma programı.

msn devri bittiğinden beri yazamaz oldum sözlük.
Artık görüldüğünde program yerine messi Suarez neymar üçlüsünü getiren 3 harf.
üç saniye baktığımda karşımda "mıccccck" diye ekranı öpen çıkartmaları görüyorum...
Ne dinliyorum özelliğinden dolayı Media player'dan cool bir müzik açılır.
Müzik sessize alınır.
Winamp'tan yerli plaka açılır.
(bkz: bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz)
nerde o seri titreşim attığımız günler, nerde o durumlara yazılan haşin sözler...

(bkz: mesene)
(bkz: emesen)
© copyright 2005 - 2026