bugün
- bik bik 220
- sözlük yazarları neden birbirinden nefret ediyor8
- 30 ekim 2026 konyaspor galatasaray maçı18
- eski eş ile yeni eşi yemeğe davet etmek5
- teomancalmasur23
- msn kullanan efsane nesil4
- herzevekil13
- eli üşüyen kızın elini nasıl ısıtırsın24
- mercedes benz tırlarn çamaşır makinesine benzemesi3
- türk solu16
- ayak yalamak için 591 km gitmek7
- tatlı tatlı kaşınan göt deliği6
- mhp'nin atatürk'ü sevmemesi10
- gay olduğunu saklayan erkek4
- türkiyeliyim ve mutluyum16
- noodle6
- 29 ekim 2026 aliyev'in türkiye'ye gelmemesi22
- nervio13
- aleyna tilki'nin konserde verdiği efsane frikik3
- türkiyede evlenmeyenlerin sayısı 20 milyon olması4
- nutellayı memelerine sürüp ikram eden kız15
- kadınların tayt ile toto gösterme çabası2
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı2
- ayağı güzel kızlar nereli sorunsalı6
- tipe boya paraya karaktere bakmayan kız2
- sibel can'ın nutellalı memeleri9
- aşırı mutluluk veren sıradan olaylar2
- akademisyen egosu2
- kadınların yok bir şey demesi2
- ismetin ciddi sıkıntıları olması8
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak6
- yaş ilerledikçe fark edilen şeyler2
- jeffrey epstein12
- deri tayt giyen kız osurunca hava nasıl çıkıyor4
- mi6'nın takibe aldığı sözlük yazarları3
- psikolog4
- bir erkeğin en mutlu olduğu an5
- cia in takibe aldığı 23 sözlük yazarı4
- olmaz olsun öyle yetkili4
- tanga giyen kişi osurursa ıslık sesi mi çıkıyor4
- rafael leao6
- islam2
- en yakın erkek kankaya sakso çekmek5
- insan doğuştan iyi midir17
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor19
- simko38
- ankara allah'ın belası bir yerdir4
- balkona israil bayrağı asmak3
- ekşi sözlük toplu alım bitti6
- ak partiyi savunan dayılar9
entry'ler (380)
herhalde yapılan en iyi transferlerden. donk mükemmel oturmuş gibi gözüktü. bakalım daha zor maçlarda nasıl oynayacak.
ve tabi ki mükemmel bir birlo golü. helal olsun böyle oynayın. ama ikinci yarı gene bir üzüntü olmadı değil.
ve tabi ki mükemmel bir birlo golü. helal olsun böyle oynayın. ama ikinci yarı gene bir üzüntü olmadı değil.
yapmayın sevmeyin. hiç kimseye karşı sensiz yapamam tavırlarını alacak kadar çaresiz kalmayın. sevecekseniz de üsturupsuz değil adam gibi ama onsuz da hayatınıza devam edecek kadar sevin.
eklemlerde bulunan sürtünmeyi azaltan kesecikler. bursit oluyormuş iltihaplanınca. yeter artık her gün aynı şeyleri anlatıyorlar.
tek başına yaşanılmaması daha uygundur. yalnızlık dostum, her güzel anı mahveder.
eal de okuyanların bilmeyeceği tosttur. yanda güzel sanatlar tostu dururken okuldan yiyen plebdi. mükemmel bir tat ve dolgun malzemesiyle canınızı çektirir.
abim sayesinde tanıştığım ve barış manço şarkılarını mükemmel düzenleyen grup. gerçekten böyle şarkıcılara ihtiyaç var.
kaç zamandır ülkemizden bir lvb bir mozart bir rc bir mc çıkmıyor diye üzülürken yaptığım hatayı tekrar suratıma vuran insandır. nick the chopper şarkısı hem güzel bir mesajı hem de güzel bir ritmi var. artııı çok güzel ingilizce telaffuzu var.
teşekkür ederim ülkeme duyduğum üzüntüyü azaltan sayılı insanlardan senin adının altında.
olum biz aslında çok güzel bi ülkeyiz.
teşekkür ederim ülkeme duyduğum üzüntüyü azaltan sayılı insanlardan senin adının altında.
olum biz aslında çok güzel bi ülkeyiz.
he bir de özel ders hocamın telefonundan yanlışlıkla nişanlısıyla olan fotoğraflarını paylaşmıştım facebookta. vallahi nasıl oldu anlamadım. biz yapmadık dedik. satmadı arkadaşlarımda sağolsunlar.
benim için hepsi hayır ile başlar özür dilerim ile biter.
hayır o kızla buluşmadım. sana böyle düşündürecek bir şey yaptıysam özür dilerim.
hayır o kızla konuşmuyorum. sen de haklısın şüphe etmekte özür dilerim.
hayır o kız için seni bırakmayacağım. ayy kıyamam ben sanaaa kıskandın mı özür dilerim.
düşününce kız beni bırakmakta haklıymış. gidip arkadaşımın kucağına atlaması pek hoş olmadı ama. neysee
hayır o kızla buluşmadım. sana böyle düşündürecek bir şey yaptıysam özür dilerim.
hayır o kızla konuşmuyorum. sen de haklısın şüphe etmekte özür dilerim.
hayır o kız için seni bırakmayacağım. ayy kıyamam ben sanaaa kıskandın mı özür dilerim.
düşününce kız beni bırakmakta haklıymış. gidip arkadaşımın kucağına atlaması pek hoş olmadı ama. neysee
gerek yoktur. birincisi söverken zaten duyulmayacaktır. ikincisi zaten o sesi çıkartıyordur senden.
olabilecek en kötü karma şudur bunu geçemezsiniz arkadaşlar desin ve bitsin artık bu yarış. herkes eksi almak için koşuşturuyor sözlükte.
yahu o zaman sen kime küfredeceksin trafikte. yetheeer artık açma başlık. olmuyor işte zorlama. hobi olarak yap. git ekşide yap.
yatarak yiyip içmemek ve bunun gibi bir çok kural gerçekten yararlıdır insan anatomisi için. en basitinden yatarken soluk borusuna üzüm kaçarak ölen binlerce insan var bu dünyada.
(img:#940140)
aslında tam korku sayılmaz ama ilk izlediğim film olduğu için "cube". otistik karekteri özellikle mükemmel düşünülmüş. ahh gene mi izlesem ki.
herhalde her gün yeni bir şey kursam da içimde hep mühendis olup kablosuz elektrik transferini gerçekleştirme hayalim 3. kez 1. sınıfı okuyan bir tıp öğrencisi olarak hala duruyor. sonra gelsin paralar. o sınıftaki turuncu hatunun evinin önünden q7 ile geçip " sanırım sizde okula gidiyorsunuz isterseniz bırakabilirim? diyerek başlayacak olayların dizi tadında devam etmesi. ahh hayaller bunlar hayatlar gene "5 liraya döner ne ya 4.5 + ayrandı ne güzel"
bazıları güldürüp geçiyor ama bazıları cidden ironiden anlamıyor.
her zaman mat1 hepsinden zordur. ne kadar iyi bilirseniz bilin ne kadar iyi olursanız olun orada hep "a ve b tam sayı olmakla beraber" kısmını okumazsanız doğru yapamazsınız. o an ki ruh durumuna göre zor ya da kolay olan bir ders kadar saçma olamaz hiç bir şey.