bugün
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- horoz hayası çorbası4
- the merich10
- kadim kültürler4
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak8
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- arkadaşlar beni gammazlayın6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- cabrio mercedes süren kadının arabasına atlamak2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük kızlarının kombinleri20
- gocusuz sözlük4
- velvet vs nervio19
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip5
- bir üniversitenin kötü olduğunu anlama yolları2
- bira cips6
- sözlük kızlarının burunları3
- age of empire 23
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- kısık sesle hapşıran erkek2
- gammazların sanki biraz şey olması2
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- laptop5
- ömer hayyam3
- binlerce dansöz var3
- kafanızdaki ses4
- sözlük kızlarının aletleri2
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sudekiray7
- aga be şarkılar5
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- cin çarpma hikayeleri2
- arkadaşlar nasılsınız2
- maden suyu4
- sözlük kızlarının göbek delikleri2
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- şeytan5
- ispanya20
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film3
- zam2
- ismet'in çok hızlı entry girmesi3
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- mezarlıkları sevmek5
entry'ler (380)
herhalde yapılan en iyi transferlerden. donk mükemmel oturmuş gibi gözüktü. bakalım daha zor maçlarda nasıl oynayacak.
ve tabi ki mükemmel bir birlo golü. helal olsun böyle oynayın. ama ikinci yarı gene bir üzüntü olmadı değil.
ve tabi ki mükemmel bir birlo golü. helal olsun böyle oynayın. ama ikinci yarı gene bir üzüntü olmadı değil.
yapmayın sevmeyin. hiç kimseye karşı sensiz yapamam tavırlarını alacak kadar çaresiz kalmayın. sevecekseniz de üsturupsuz değil adam gibi ama onsuz da hayatınıza devam edecek kadar sevin.
eklemlerde bulunan sürtünmeyi azaltan kesecikler. bursit oluyormuş iltihaplanınca. yeter artık her gün aynı şeyleri anlatıyorlar.
tek başına yaşanılmaması daha uygundur. yalnızlık dostum, her güzel anı mahveder.
eal de okuyanların bilmeyeceği tosttur. yanda güzel sanatlar tostu dururken okuldan yiyen plebdi. mükemmel bir tat ve dolgun malzemesiyle canınızı çektirir.
abim sayesinde tanıştığım ve barış manço şarkılarını mükemmel düzenleyen grup. gerçekten böyle şarkıcılara ihtiyaç var.
kaç zamandır ülkemizden bir lvb bir mozart bir rc bir mc çıkmıyor diye üzülürken yaptığım hatayı tekrar suratıma vuran insandır. nick the chopper şarkısı hem güzel bir mesajı hem de güzel bir ritmi var. artııı çok güzel ingilizce telaffuzu var.
teşekkür ederim ülkeme duyduğum üzüntüyü azaltan sayılı insanlardan senin adının altında.
olum biz aslında çok güzel bi ülkeyiz.
teşekkür ederim ülkeme duyduğum üzüntüyü azaltan sayılı insanlardan senin adının altında.
olum biz aslında çok güzel bi ülkeyiz.
he bir de özel ders hocamın telefonundan yanlışlıkla nişanlısıyla olan fotoğraflarını paylaşmıştım facebookta. vallahi nasıl oldu anlamadım. biz yapmadık dedik. satmadı arkadaşlarımda sağolsunlar.
benim için hepsi hayır ile başlar özür dilerim ile biter.
hayır o kızla buluşmadım. sana böyle düşündürecek bir şey yaptıysam özür dilerim.
hayır o kızla konuşmuyorum. sen de haklısın şüphe etmekte özür dilerim.
hayır o kız için seni bırakmayacağım. ayy kıyamam ben sanaaa kıskandın mı özür dilerim.
düşününce kız beni bırakmakta haklıymış. gidip arkadaşımın kucağına atlaması pek hoş olmadı ama. neysee
hayır o kızla buluşmadım. sana böyle düşündürecek bir şey yaptıysam özür dilerim.
hayır o kızla konuşmuyorum. sen de haklısın şüphe etmekte özür dilerim.
hayır o kız için seni bırakmayacağım. ayy kıyamam ben sanaaa kıskandın mı özür dilerim.
düşününce kız beni bırakmakta haklıymış. gidip arkadaşımın kucağına atlaması pek hoş olmadı ama. neysee
gerek yoktur. birincisi söverken zaten duyulmayacaktır. ikincisi zaten o sesi çıkartıyordur senden.
olabilecek en kötü karma şudur bunu geçemezsiniz arkadaşlar desin ve bitsin artık bu yarış. herkes eksi almak için koşuşturuyor sözlükte.
yahu o zaman sen kime küfredeceksin trafikte. yetheeer artık açma başlık. olmuyor işte zorlama. hobi olarak yap. git ekşide yap.
yatarak yiyip içmemek ve bunun gibi bir çok kural gerçekten yararlıdır insan anatomisi için. en basitinden yatarken soluk borusuna üzüm kaçarak ölen binlerce insan var bu dünyada.
(img:#940140)
aslında tam korku sayılmaz ama ilk izlediğim film olduğu için "cube". otistik karekteri özellikle mükemmel düşünülmüş. ahh gene mi izlesem ki.
herhalde her gün yeni bir şey kursam da içimde hep mühendis olup kablosuz elektrik transferini gerçekleştirme hayalim 3. kez 1. sınıfı okuyan bir tıp öğrencisi olarak hala duruyor. sonra gelsin paralar. o sınıftaki turuncu hatunun evinin önünden q7 ile geçip " sanırım sizde okula gidiyorsunuz isterseniz bırakabilirim? diyerek başlayacak olayların dizi tadında devam etmesi. ahh hayaller bunlar hayatlar gene "5 liraya döner ne ya 4.5 + ayrandı ne güzel"
bazıları güldürüp geçiyor ama bazıları cidden ironiden anlamıyor.
her zaman mat1 hepsinden zordur. ne kadar iyi bilirseniz bilin ne kadar iyi olursanız olun orada hep "a ve b tam sayı olmakla beraber" kısmını okumazsanız doğru yapamazsınız. o an ki ruh durumuna göre zor ya da kolay olan bir ders kadar saçma olamaz hiç bir şey.