bugün
- avusturya3
- futbol3
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı16
- ekonomi13
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- dünya2
- renault 9 broadway8
- akrabalarla ilişkiyi kes5
- kezoların burada kibirlenmesi5
- saç dökülmesi5
- ispanya7
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- fransa6
- sözlükte sürekli güzel kızların çaylak olması6
- nihoşun ölümü16
- arkadaşlar bugün kavga yok mu5
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru6
- memduh bashgan14
- yazın yorganla yatan insan5
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması5
- artı oy alma yolları5
- çaylak olunca hissedilenler5
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı7
- hangi şehrin neyi meşhur4
- en hakiki mürşitteki ilim4
- tavsiye4
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- mason greenwood5
- gecenin şiiri5
- erdoğan ın dünya lideri olması2
- asteğmen7
- meal kuran değildir26
- halkın fesad'ı ahlakta haiz olduğu derece3
- mikrodalgaya sucuk koymak4
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- haydi selametle kt3
- inci sözlüğün sözlük olmakla alakası olmaması3
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- simko39
- tuba büyüküstün7
- rambo ariel ortega8
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek11
- moderatörlere sesleniş5
- yazarların bildiği en kötü küfür4
- brad pitt4
- eskort ile dertleşen adam2
- bu saatte yenebilecek şeyler3
- sabah alarmı2
- tarhana içen kıroyla işim olmaz yürüü diyen kız4
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
iletilerinde
"Serseri lüks barlarda hesap bayılamaz,serseri tabak kıramaz ama unutma sosyete kızı serseri ağlarsa kimse susturamaz","korkak olsak doktor,paragöz olsak mühendis olurduk, delikanlıyız serseri olduk köpek vurduk"
Şeklinde beni derinden etkileyen yazılar bulunan kişilerdir.Etkilenmeme rağmen hala anlayamadığım kişilerdir,adım gibi eminim ki bu yazılarla karizmatik olmaya,kız düşürmeye çalışıyorlar fakat serseri olmakla kız nasıl düşer ben onu anlamıyorum,ya ben salağım ya bu insanlarda var problem.Serseri ne iş yapar diye soruyorum kendime aklıma birşey gelmiyor günümüzde de serserilikle,cebinde parası olmadan pek kız düşüren adam da tanımıyorum ve bu yazıları benim kendi msnime yazdığımı düşünüyorum yok olamaz.Sadece iletileri de değil avatarlarına koydukları resimler bile çok şey ifade ediyor,çoğu photoshopta polat alemdar vücuduna kendi kafasını ekliyor.
Yazışırken de "selam" veya "tanıyamadım kimsiniz" dediğiniz anda bir refleks olsa gerek "cam aç" diye karşılık veren insanlardır.Alışkanlık olsa gerektir ki biz bunlara da insan diyoruz.Çoğunlukla rumuzlarının yanında sigara ve kalp bulunur.MSNinizde yer alıyorlarsa muhakkak silinmelidirler,derin muhabbetlere girilmemelidir.
"Serseri lüks barlarda hesap bayılamaz,serseri tabak kıramaz ama unutma sosyete kızı serseri ağlarsa kimse susturamaz","korkak olsak doktor,paragöz olsak mühendis olurduk, delikanlıyız serseri olduk köpek vurduk"
Şeklinde beni derinden etkileyen yazılar bulunan kişilerdir.Etkilenmeme rağmen hala anlayamadığım kişilerdir,adım gibi eminim ki bu yazılarla karizmatik olmaya,kız düşürmeye çalışıyorlar fakat serseri olmakla kız nasıl düşer ben onu anlamıyorum,ya ben salağım ya bu insanlarda var problem.Serseri ne iş yapar diye soruyorum kendime aklıma birşey gelmiyor günümüzde de serserilikle,cebinde parası olmadan pek kız düşüren adam da tanımıyorum ve bu yazıları benim kendi msnime yazdığımı düşünüyorum yok olamaz.Sadece iletileri de değil avatarlarına koydukları resimler bile çok şey ifade ediyor,çoğu photoshopta polat alemdar vücuduna kendi kafasını ekliyor.
Yazışırken de "selam" veya "tanıyamadım kimsiniz" dediğiniz anda bir refleks olsa gerek "cam aç" diye karşılık veren insanlardır.Alışkanlık olsa gerektir ki biz bunlara da insan diyoruz.Çoğunlukla rumuzlarının yanında sigara ve kalp bulunur.MSNinizde yer alıyorlarsa muhakkak silinmelidirler,derin muhabbetlere girilmemelidir.
insan kisvesi altında esasında msn bugı olan hödölerdir.
kabul edilmedikleri halde, tanımadıklarını eklemekte ısrarlı sapık serserilerdir. zevk ve eğlence için, tanıdıkları hatunların telefon numaralarını, iğrenç arkadaşlık sitelerinde dağıtanları da vardır. bellidir ki, aynı zamanda pislik sitelerin müdavimi olan hastalıklı, hayvan bünyeli öküzlerdir.
geçen hafta karşılaştığım bir serseri modeli. aynı zamanda bu serserilerin yazı tipi henüz times new roman'dır ve resminde roket ördek gibi msn resimleri vardır.
s: serseri
b: kim olcak ben
s: kimsin?
b: sana da selam
s: kimsin sen?
b: sen ekledin ya.sen kimsin asıl?
s: serseriyim ben serseri serserii.
b: len git işim gücüm var...
s: tanısalım mı?
b: ben erkeğim sansına küs... abazancan.
s: olsun önemli değil.
b: ipne misin len sen.
s: hayır erenköydeyim ben
b: ben de ebenin gtne veren köydeyim...
(serseri engellendi)
s: serseri
b: kim olcak ben
s: kimsin?
b: sana da selam
s: kimsin sen?
b: sen ekledin ya.sen kimsin asıl?
s: serseriyim ben serseri serserii.
b: len git işim gücüm var...
s: tanısalım mı?
b: ben erkeğim sansına küs... abazancan.
s: olsun önemli değil.
b: ipne misin len sen.
s: hayır erenköydeyim ben
b: ben de ebenin gtne veren köydeyim...
(serseri engellendi)
fazla konuşmasına gerek duyulmayan msn faresidir. hemen engellenip silinmelidir.
*
*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar