bugün
- osuruktan şiirler41
- okul kıyafeti zorunluluğu5
- irfan can kahveci3
- açılım5
- kanal ayarlama 1500 lira11
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı16
- marmara denizi ne yapay ay yıldızlı iki ada2
- devletin temeli adalettir9
- sözlükten soğuma nedenleri17
- ben geldim kerkenezler18
- claudian clouds22
- adana kebap6
- iyi parti17
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları9
- oyları bölmeyin diyen tipler nerde6
- karınızın mini giymesine izin verir misiniz6
- simko315
- velvet'in aylık geliri6
- buluşulan sözlük beyinin 16 yaşında çıkması6
- kısır9
- küçük sürprizler yapmak5
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- yapay zekaya entry yazdıran yazar7
- müsavat dervişoğlu vs meral akşener4
- alttaki yazara motto ver16
- 777 diyen erkolar8
- yeni anayasa4
- arkadaşlar benden el mankeni olur mu4
- çerçeve yasa34
- mini elbise4
- zorunlu eğitim9
- şeytanın insanlardan ders alması4
- akrep burcu kini8
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- sevgiliye sorulan ilginç sorular6
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- amedspor14
- yazarların özel mesaj sayıları5
- modern insanın mutlu olma ihtimali4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler27
- gece sokaklarda dolaşıp kedi ve köpekleri sevmek2
- ölüp hayalet olarak geri gelmek4
- gollumun gözü yüzükte6
- aleksey batrakov12
- üsteki yazara güzel bir şey söyle10
- 17 ağustos 1999 gölcük depremi9
- sözlük ırkçıları8
- saçını pembeye boyayan erkek6
- uludağ sözlüğün reaktörü2
- bir daha doğmayacak olmak4
jonathan lethem'in tourette sendromlu biri olan lionel'in başından geçenleri anlattığı kitabı..
ayrıca 2007'de gösterime girecek olan aynı isimli filme de konu olmuştur..lionel'i canlandıracak olan isim edward norton'dur..merakla beklenmektedir sırf bu yüzden..yönetmenliğini de kendisi yapacakmış..
ayrıca 2007'de gösterime girecek olan aynı isimli filme de konu olmuştur..lionel'i canlandıracak olan isim edward norton'dur..merakla beklenmektedir sırf bu yüzden..yönetmenliğini de kendisi yapacakmış..
Yıllardır ertelenen edward norton projesi. Warner Bros projenin haklarını satın almış çok şükür. norton yıllar sonra tekrar yönetmenliğe dönüyor ayrıca. Florida Project‘te ki performansıyla Oscar adayı olan Willem Dafoe, norton, Josh Pais var oyuncular arasında. ustası bir cinayete kurban giden tourette sendromlu dedektif Lionel’ın (Norton oynayacak) katili bulma çabalarını konu alacak kısaca film.
http://www.imdb.com/title/tt0385887/?ref_=ttfc_fc_tt
http://www.imdb.com/title/tt0385887/?ref_=ttfc_fc_tt
sonunda Çekimlerine başlanmış film. 2019 da bir sorun çıkmazsa vizyonda olacak.
2002 yılında duyurulan ama 2019 yılında gösterime giren kitap uyarlaması film noir. 50’li yıllar, Dedektif Frank Minna şüpheli biçimde ölünce onun ayak işlerini yapan Tourette Sendromlu Lionel dostunun ölümünü araştırmaya koyulur. Yalnız kendini Amerika’nın kirli dünyasında bulur...
Film akıcılık ve içerisine çekme açısından zayıf, süresi biraz daha kısaltılıp filmden koparan sahneler çıkarılsaymış daha iyi olacakmış. edward norton mükemel oynamış, karaktere bayıldım. O yılların film noir yapımlarına yapılan göndermeler, gölge oyunları hoştu. Siyah beyaz çekilse imiş daha da iyi olacakmış. Zenginlere, kendi siyasi aktörlerine peşkeş çekilen abd toprakları konusunun merkeze alınmış olması da ayrıca iyiydi.
Film akıcılık ve içerisine çekme açısından zayıf, süresi biraz daha kısaltılıp filmden koparan sahneler çıkarılsaymış daha iyi olacakmış. edward norton mükemel oynamış, karaktere bayıldım. O yılların film noir yapımlarına yapılan göndermeler, gölge oyunları hoştu. Siyah beyaz çekilse imiş daha da iyi olacakmış. Zenginlere, kendi siyasi aktörlerine peşkeş çekilen abd toprakları konusunun merkeze alınmış olması da ayrıca iyiydi.
tourette sendromlu özel dedektif lionel'in öldürülen patronunun başından geçenleri araştırırken yaşadıklarını konu alan kaliteli film.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar