bugün
- iş yerindeki orospu çocukları4
- ingilizce bilmeyen akademisyenler4
- true nickli yazar22
- selam verilen kızın siklememesi3
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay3
- yazılımcıların flört edememesi6
- asrın soygunu10
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- bahar feyzan2
- tai lung vs gocu22
- manisada okul saldırısı18
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı7
- sabahları nefret edilen şeyler7
- meb'in usule aykırı ücret dağıtması2
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor20
- bekarlığın avantajları3
- habire1227
- kürtler asimile edilmelidir11
- kullanıcı adı değişmiyor3
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok28
- analı avratlı sözlük kavgaları8
- sözlüktekiler kaç yaşında9
- sarı poşet kudurtması13
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması7
- evliliği ayakta tutan güçler13
- et döner dürüm9
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- sabahları sevilen şeyler8
- marimar2
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- tuvaletin evin dışında olması6
- kadınların reddedemediği teklifler6
- 27 ocak 2027 psg galatasaray maçı2
- işler eskisi gibi değil kesat mı kesat2
- bu ne soğuk amk5
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum8
- teslimiyet4
- guterres ten iki devletli çözüm açıklaması2
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak6
- gocusuz bir sözlük5
- sözlükte kavga olacak hissi4
- karılı kızlı tiktok yerine sözlükte takılan tip4
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek9
- bir erkek ile yanlışlıkla göz göze gelmek5
- ölümden korkuyor musunuz34
- ecevit döneminin kepazeliği5
- türkiye de muhalefet var mı9
- claudian clouds42
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı29
AMA hakkini yemeyin eyelineri guzel cekmis kiz...
memende bir gariplik var. Tam çözemedim ama var bir şey.
(bkz: bacı lütfen)
(bkz: bacın sikem)
güzel yelek.
Şayet aynısının daha dar yakalı olanını şahsıma aldım biraz pahalı kaçtı ama malum kahrolası kapitalist düzen.
Şayet aynısının daha dar yakalı olanını şahsıma aldım biraz pahalı kaçtı ama malum kahrolası kapitalist düzen.
klasik bir türk kızı.
ne fazlası ne eksiği var. kendisini tanımam etmem ama fotoğraf paylaşıyormuş yamulmuyorsam.
ben yazdığım zaman "mal" oluyorum. başkası yaptığı zaman prim yapmış oluyor çok enteresan.
yahu demedim mi ben bu türk kadını ilgi çekmek için her şeyi yapar diye?
ki kendisi daha erişkinliğe bile ulaşamamış. daha doğru düzgün göğüsleri bitmemiş kızın. küçük. ve bu küçük yaşta ilgi meraklılığına başlamış.
bu kız büyüyünce ne olacak biliyor musunuz?
"bn erkklre gvnmyrm" olacak. çünkü erkekler ona hep "sevişmek" için yaklaşmış olacak. çünkü neden? cevabı basit, kendi vücudunu pazarlayan bir insan beyin alışverişiyle karşı cinsi etkileyemez. etiyle etkiler, vücuduyla etkiler. arz talep meselesi.
yaptığı şey gayet net. hayatında bir şeyleri elde edememiş insanların, elde etmek istediği şeyler için yeterlilik sahibi olmadığından, farklı yöntemlerle benzer hisleri yaşaması bu.
ben romanya'ya gitmedim. mesela. orada insanlar ne yer ne içer bilmiyorum. nasıl yaşarlar, nasıl konuşuyorlar. insan ilişkileri nasıldır? bilmiyorum.
ben hiç sevişmedim mesela, bir erkek nasıl içime girer bilmiyorum. onları nasıl etkileyebilirim hiçbir fikrim yok. dünya üzerinde genel geçer olarak vücut pazarlama istemiyle almak istediğimi alamasam da hissini yaşıyorum. duygusal orgazmın doruk noktalarındayım. böylece kendime kattığım ekstra hiçbir şey olmadan el üstünde tutulabiliyorum. bu beni mutlu ediyor.
kafa yapısı bu. farklı değil.
geberin.
ne fazlası ne eksiği var. kendisini tanımam etmem ama fotoğraf paylaşıyormuş yamulmuyorsam.
ben yazdığım zaman "mal" oluyorum. başkası yaptığı zaman prim yapmış oluyor çok enteresan.
yahu demedim mi ben bu türk kadını ilgi çekmek için her şeyi yapar diye?
ki kendisi daha erişkinliğe bile ulaşamamış. daha doğru düzgün göğüsleri bitmemiş kızın. küçük. ve bu küçük yaşta ilgi meraklılığına başlamış.
bu kız büyüyünce ne olacak biliyor musunuz?
"bn erkklre gvnmyrm" olacak. çünkü erkekler ona hep "sevişmek" için yaklaşmış olacak. çünkü neden? cevabı basit, kendi vücudunu pazarlayan bir insan beyin alışverişiyle karşı cinsi etkileyemez. etiyle etkiler, vücuduyla etkiler. arz talep meselesi.
yaptığı şey gayet net. hayatında bir şeyleri elde edememiş insanların, elde etmek istediği şeyler için yeterlilik sahibi olmadığından, farklı yöntemlerle benzer hisleri yaşaması bu.
ben romanya'ya gitmedim. mesela. orada insanlar ne yer ne içer bilmiyorum. nasıl yaşarlar, nasıl konuşuyorlar. insan ilişkileri nasıldır? bilmiyorum.
ben hiç sevişmedim mesela, bir erkek nasıl içime girer bilmiyorum. onları nasıl etkileyebilirim hiçbir fikrim yok. dünya üzerinde genel geçer olarak vücut pazarlama istemiyle almak istediğimi alamasam da hissini yaşıyorum. duygusal orgazmın doruk noktalarındayım. böylece kendime kattığım ekstra hiçbir şey olmadan el üstünde tutulabiliyorum. bu beni mutlu ediyor.
kafa yapısı bu. farklı değil.
geberin.
o canı çok yandığı için uykuya dalmış, uyanmak istemeyen bir prenses. prensinin onu uyandırmasını bekliyor.
şimdi bu kadar şiirsel yazdık. gelir ne diyon teyzeee, koyduk mu zaaaxd der manyak.
şimdi bu kadar şiirsel yazdık. gelir ne diyon teyzeee, koyduk mu zaaaxd der manyak.
bu arkadaşı gördükçe aklıma sözlükte yaşanılan garip bir olay geliyor.
çok uzun zaman önce, yanılmıyorsam 2009 yılında sözlükte yazan bir yazar vardı. mal mal yazılar yazıyordu sürekli, nick altında çok az sayıda entry bulunuyordu ve bunlarında geneli; mal, beyinsiz, gerizekalı gibi enteresan yazılarla doluydu. sürekli bana sataşıp ciddi anlamda saçma saçma konuşmaktaydı.
bir gün dikkati mi çekti, bu yazarda bir gariplik var dedim ve girmiş olduğu tüm entryleri okumaya başladım. hiç kimse farketmemişti ama o yazar bayandı. bunu öğrenmemle birlikte şaşırarak özel mesaj olarak. "sen bayansın" yazdım, o da kabul etti.
daha sonra bu arkadaş bayan olduğunu, gerek yazılarıyla, gerekse sözlük içerisinde resim paylaşmasıyla ifşa etti. sonra ne mi oldu? onlarca sayfa nickaltı girildi, ilginç bir şekilde popülaritesi yükselme başladı.
insanların dalga geçtiği, yazdığı yazılarına istinaden aşağıladığı şahıs birden sözlüğün en popüler yazarı oldu.
bu arkadaşımızı ise tanımıyorum, sürekli nicki ile bir şekilde karşılaşmış olmama rağmen hiçbir entrysini de okumadım, kendisi hakkında da yukarıda bahsettiğim ithamlarda bulunamam. fakat erkek olduğum halde anlamadığım şey, diğer yazarda da, bu yazarda da erkek yazarlar neden kendilerini bu kadar küçük düşürüyorlar? bu yazarla ilgili sürekli garip garip başlıklar açmak seni neden, nasıl ve hangi açıdan tatmin ediyor? ya da bayan olduğu için ilgisini mi çekmeye çalışıyorsun? ne yani? neden bu kadar alçalıyorsun, neden bu kadar karaktersizce ve saçma sapan davranışlar içerisine giriyorsun?
şu yazdıklarımdan dolayı kıskandığım söylenebilir, kesinlikle böyle bir durum yok. itin götüne sokmak gibi bir niyetim asla yok ki gayet güzel de bir bayan.
herneyse, benim kabullenemediğim tek şey erkeklerin bu denli amsalak olması. ve hayatım boyunca bu sıfatın yanından geçmekten dahi çok korkmuşumdur.
son olarak kullandığım tüm kötü ithamlardan yazar arkadaşı tenzih ederim.
çok uzun zaman önce, yanılmıyorsam 2009 yılında sözlükte yazan bir yazar vardı. mal mal yazılar yazıyordu sürekli, nick altında çok az sayıda entry bulunuyordu ve bunlarında geneli; mal, beyinsiz, gerizekalı gibi enteresan yazılarla doluydu. sürekli bana sataşıp ciddi anlamda saçma saçma konuşmaktaydı.
bir gün dikkati mi çekti, bu yazarda bir gariplik var dedim ve girmiş olduğu tüm entryleri okumaya başladım. hiç kimse farketmemişti ama o yazar bayandı. bunu öğrenmemle birlikte şaşırarak özel mesaj olarak. "sen bayansın" yazdım, o da kabul etti.
daha sonra bu arkadaş bayan olduğunu, gerek yazılarıyla, gerekse sözlük içerisinde resim paylaşmasıyla ifşa etti. sonra ne mi oldu? onlarca sayfa nickaltı girildi, ilginç bir şekilde popülaritesi yükselme başladı.
insanların dalga geçtiği, yazdığı yazılarına istinaden aşağıladığı şahıs birden sözlüğün en popüler yazarı oldu.
bu arkadaşımızı ise tanımıyorum, sürekli nicki ile bir şekilde karşılaşmış olmama rağmen hiçbir entrysini de okumadım, kendisi hakkında da yukarıda bahsettiğim ithamlarda bulunamam. fakat erkek olduğum halde anlamadığım şey, diğer yazarda da, bu yazarda da erkek yazarlar neden kendilerini bu kadar küçük düşürüyorlar? bu yazarla ilgili sürekli garip garip başlıklar açmak seni neden, nasıl ve hangi açıdan tatmin ediyor? ya da bayan olduğu için ilgisini mi çekmeye çalışıyorsun? ne yani? neden bu kadar alçalıyorsun, neden bu kadar karaktersizce ve saçma sapan davranışlar içerisine giriyorsun?
şu yazdıklarımdan dolayı kıskandığım söylenebilir, kesinlikle böyle bir durum yok. itin götüne sokmak gibi bir niyetim asla yok ki gayet güzel de bir bayan.
herneyse, benim kabullenemediğim tek şey erkeklerin bu denli amsalak olması. ve hayatım boyunca bu sıfatın yanından geçmekten dahi çok korkmuşumdur.
son olarak kullandığım tüm kötü ithamlardan yazar arkadaşı tenzih ederim.
bacının memesi yok, memenin bacısı var temalı fotoğraftır.
nickaltının bu kadar coştuğunu görünce, yine fotoğraf koydu sandım ki yanılmamışım.
bacımın gözünde eyeliner yerine bumerang var (img:#845016) sportifliği gözünden okunuyor ..
görsel zaaaaaaaa.
bacımın gözünde eyeliner yerine bumerang var (img:#845016) sportifliği gözünden okunuyor ..
görsel zaaaaaaaa.
Kafası güzel herhalde.
(bkz: anan)
(bkz: bisiktroll)
Okumadım regl herhalde.
bence gayet zeki, dilide cok akici ve gayette sirin bir zat.
Bi ara Sözlüğü terketmisti neden geri döndü bu hepsi ilgi cekmek için miydi yoksa? Biri özet geçsin.
Keşke bu da haseki hera sultan gibi bi iyilik yapıp sol framede ismini yasaklatsa ne iyi olurdu. Aksi halde yakında mide bulantısı şikayetlerinin artabileceği kanısındayım.
Sözlüğün maaşlı elemanı olarak çalıştığını düşündüğüm bacı.
saatiniz kaç ya, yelkovan ne tarafta? en/try
"ne diyeyim. allah akıl fikir versin. yorulmuyonuz da". gibi geyik, size göre klasik bir subbass ile hepinize iyi geceler. cinlere de benden tonik..
bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !
entriyisn okudum. gayet akici, kelimeleri düzgün kullanan, kendini ifade eden birisi. yine de bu kadar popi olmasını anlamak zor.
Yazdiklarinda zeka belirtileri gördüğüm bi okadar ukala her defasinda aseksüel olduğunu belirtip göğüslü ve roberto carlos kaslı bacak fotosu paylasan dünya ahret bacıdır kendileri.
Abaza toplayıcısıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar