bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz20
- hangi yazarla çift olursunuz28
- üzülünce kime gidersiniz8
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- sözlükte bile yalnız olmak10
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- ya bi siktirin gidin15
- sözlük çiftleştirme servisi11
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- şapka takar mısınız12
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler3
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- sarapci koala hatayi13
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- istanbul12
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- mersin'in hristiyanları2
- aşk7
- ucan tekme atan hipopotam43
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- roma imparatorluğu nun yıkılış nedeni3
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- 2200 yılında nasıl görünürdüm4
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak3
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- sezen taş7
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- yemek yedikten sonra kusmak9
- nervionun beni engellemesi10
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- erkeklerin antidepresan kullanmaması3
- vahşi kelebeğim3
- parcalandim toparlanamiyorum316
- cemil tugay11
- sinek as5
- tomtom mahallesi2
hahahahah eksileyince ne oluyor sahiiiiiiiiiiiiii, ben söyleyeyim benim bütün yazdıklarımı onaylıyorsunuz ve bende doğru yolda olduğuma inanıyorum devam devam hadi diğer arkadaşlarınızıda çağırın eksilemeye devammmmmm
eksilemeye bile değmez .
Sen ancak havanda su döversin aslanım. Hayal dünyasında yaşama aç gözlerini biraz. Yoksa seni dost gibi sevenler düşman gibi sker kendine gelirsin bir anda.
007 kaşınıyon galiba ama ben fena döverim bak kaçma sonar Kemal Sunal’a bakma sen hem döverim hem döverim hem silkerim.
007 nln neden zikri yok.
Ne halt arıyıon burada o zaman 1974 kere 1978.
Ay ne olur sev dicem de ıyyyyyyy senin gibi adamların nesi sevilir ki aman aman istemem sevme sevmeyin.
https://youtu.be/vM67eAPWFaw Kalahari ye hediyem olsun.
Kalahari sen ve senin gibi ağzı bozuklara ayar verdiğim için ağzım bozuk , kapişşşşşş.
O samanı bana yedirirsen sen ne Yicen yok yok sen ye kıyamam.
Ağababalarım bana vekalet verdi git bunların içlerine et diye nasıl ettiysem kıvranıp duruyorsunuz aksoda ikram edebilirim.
O samanı sana bi yediririm altı ay bulanık sıçarsın dediğim ergen yazar. Ben sardığın diğerlerine benzemem.
Ağız ishali olmuş dediğim lafa anında atlamışsın aferin.
Ağız ishali olmuş dediğim lafa anında atlamışsın aferin.
Bir kaç yazısına denk geldim, ağzı bozuk hükümet yalakası, insanın kendi fikri düşüncesi, doğruları yanlışları olur, bu ergen körükörüne aklını devre dışı bırakıp hükümeti savunuyor, yani kraldan çok kralcı derler. Adam fetö konusunda hata yaptım milletim affetsin dedi(kimse affetmez ülkeye bedeli ağır oldu 251 can kaybı onlarca yaralı ve ekonomiye olan zararı) ona sorsan yanlış yapmadı, fetöye devletin tüm imkanlarını ardına kadar açması doğruydu der muhtemelen.
Boş yapma lan
Ağababaların gelsin.
Ağababaların gelsin.
Akp bugün araplar kötüdür dese şimdi yalaklık yaptığı sözde kavmi necip e ana bacı sövmeye başlar. Böyle bir model bu da.
Sen oğlundan daha küçüksün eminim saman yemekten gelişememişsin .
Ağız ishali olmuş gibi her yazılana bi cevap veren "en uzağa ben işerim" tadında hayatı yaşayan troll.
Yaş tahminî yapmayacağım ama benim 7.5 yaşındaki oğlumun uyku arkadaşı peluş oyuncak bundan daha zeki olabilir.
En azından kendini allah sanıp birilerini cennete birilerini cehenneme yollamıyor kendi kafasından.
Yaş tahminî yapmayacağım ama benim 7.5 yaşındaki oğlumun uyku arkadaşı peluş oyuncak bundan daha zeki olabilir.
En azından kendini allah sanıp birilerini cennete birilerini cehenneme yollamıyor kendi kafasından.
Yok lan amcası 7,5 yaşıma kilitledim kendimi 8 olursam sana bile ağır gelirim hep altımda kalıyon da. Diğerleri gibi.
sõzlüğün yobaz bir çocuğudur. artık 8 yaşında olmuştur herhalde. benim yeğenim pazartesi 10 yaşında oluyor be.
hey yukarıdaki cehennemde senin kafana ateşten çember gececek haberin varmı yoksa öğren.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar