bugün
- sözlükler arası savaş çıksa9
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- çaya şeker atan erkek5
- çay içen kız8
- ütü12
- yıkık yazarlar4
- gece ormanda birisi tarafından takip edilmek3
- oturunca göbeği kat kat olan kız3
- latte içen erkek4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
- mehdi nereye inecek sorunsalı3
- oralet içen erkek3
- en gey özelliğiniz3
- ayrılık8
- iki porsiyon döner yiyip osuran kız arkadaş2
- placebo dinleyen erkeklerdeki hafif gaylik2
- iq düşüren şeyler3
- tavada yumurta yapmak2
- kadınların erkeklerin götlerine bakması2
- sözlü kızları cinsel ihtiyacını nasıl karşılıyor3
- uludağ sözlük çeteleri9
- zaman2
- sevda gazozcusu2
- anın fotoğrafı14
- gocu bak bi5
- ütü ile yemek yapmak3
- en boktan on yıl7
- forlove197
- sözlük yazarları nerede sorunsalı4
- tinder'ı mastürbasyon için kullanmak2
- aylık 423 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- renault vel satis2
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- çabasız şıklık3
- akşam esintisi3
- beyler çok acil bakar mısınız4
- yazılım öğrenmeye yeni başlayanların ortak hatası2
- 2 ağustos 2026 kim milyoner olmak ister programı3
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor4
- davetsiz misafir2
- demokratik sol parti3
- patates kızartması2
- saat2
- altın oran kaş3
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye2
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- red flag erkek listesi9
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- menemen9
birazdan gündeme gelecek il film.
Netflix'e düşmüş izleyim dedim 16. Dakikada kapatttım. Greenscreen resmen göz kanatıyor. 1950'lilerin hollywood filmlerinde ki Greenscreen kadar kötü. Paso cga basmışlar filme reel hiçbir şey yok. Tarih filmimi star wars mı belli değil. Japonlar zort diye saldırdı yönetmene en büyük eksiyi orada verdim insan bi saldırı filosunun gelişini falan gösterir amk. Bu filmi perl harbor ile kıyaslayacak olursak midway Pearl harbor un önünde diz çöküp tövbe etse bile nafile arada koskoca 20 yıllık bir zaman ve teknoloji farkı olmasına rağmen yanına bile yaklaşamamış film. Pearl harbor gerçek uçak ve gemilerle çekilmiş organik gerçek bi film iken bu bildiğin bilgisayar oyunu gibi bir şey olmuş.
2019 yapımı Bildik Roland Emmerich filmi. ABD’nin 2. Dünya Savaşı sırasında Japonya ile olan savaşında bir dönüm noktası olan Midway Muharebesi’nin gerçek hikayesini anlatmakta. Vatanperver, amerikancı, bol aksiyonlu ve güzel görsel efektli bir film. propagandadan da söz edilemez, hatta eleştiri bile var. O yıllarda birleşik devletlerin silah gücü üstün sanıyorduk lakin böyle değilmiş, hatta uçağından, topu tüfeğine Japonların gerisindeymiş. Güçlü olan yönleri istihbarat yeteneği ve bu sayede kazanıyorlar.
Filme gelecek olursam, süresi uzun ama izlemesi keyifli. Sürekli gök yüzünde savaş halinde olunmasına rağmen cgi teknolojisi tam tadında kullanılmış, o anları iyi yansıtıyor. Her Roland Emmerich filmi gibi yine arıza, uyumsuz ve kahraman bir esas oğlan ile aralara sepiştirilmiş yiğit amerikalılar var.
https://www.planetdp.org/title/midway-dp72880#2
Filme gelecek olursam, süresi uzun ama izlemesi keyifli. Sürekli gök yüzünde savaş halinde olunmasına rağmen cgi teknolojisi tam tadında kullanılmış, o anları iyi yansıtıyor. Her Roland Emmerich filmi gibi yine arıza, uyumsuz ve kahraman bir esas oğlan ile aralara sepiştirilmiş yiğit amerikalılar var.
https://www.planetdp.org/title/midway-dp72880#2
yeni adi ile netherrealm studios. artik warner bros interactive entertainment'in bir bolumu olan firma.
nostaljik bir oyun şirketi. evet nostaljik diyorum zira az mı mortal kombat oynarken sub zero nun finişi izlemedik. az mı goronun bele sını s.kişini izlemedik. evet aklımızı almıştı midway. çocuk aklımızla gerçek fotoların kullanılışına hayran olup street fighter i gömdüydük. ben sizin için araştırdım. gerçek fotoğraflar kullanımış demiştim ya, işte bu johnny cage yi canlandıran adam sub zero ve scorpionun ta kendisiymiş lan. ninja kostumunu giydirivermişler elemana. sonra al sana subzero yetmedi mi? al sana scorpion. eleman da ben sabziroyum ben skorpiyonum diye gezmiş durmuş.
mortal kombat, suffering gibi başarılı ve ses getirmiş serilere imzasını atmış oyun şirketidir. başarılarının devamını dileriz.
ing : yarı yolda olan.
ikinci dünya savaşı 1942 yılında japon donanmasının saldırdığı amerikan adası.
pasifikte bir ada...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar