bugün
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek11
- mmm pandela poposu kocaman6
- pandela tarzı entry gir5
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması16
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması4
- sözlükte flörtleşmek18
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler9
- annenin ölmesi5
- wednesdayin annesi9
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak2
- alain delon vs cüneyt arkın5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- pandela'nın allah'tan tövbe alması2
- tayyib i allah bile indiremez2
- 19 cm damarlı penis2
- yerim seni2
- gece sıcağı2
- izlenmiş en kusursuz film8
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- alev isimli kızların genel özellikleri3
- pandela43
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz3
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- erkekleri taciz eden kadın3
- kızların çabuk büyümesi2
- azgın türbanlı10
- ellerim bos gonlum hos3
- ismet bin şerh'i çağmini vel astronomi el öklidevi2
- khk ile devletten şutlanan cemaatciler2
- üç beş kitap okumakla münşi olunmaz2
- türk müsün6
- mavi gözlü erkek5
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- sözlüğün kahve olması13
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır4
- arkadaşlar hoşçakalın galiba silik yiyeceğim3
- bir sözlük kızına soylu duygular beslemek2
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- gerizekalı ai moderatör3
- evlenmekten korkmak10
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- kendini alain delon zanneden göbekli türk erkeği2
- alttaki yazara aşık ol11
- uludağ sözlükte kadın yazar var sanmak3
- aquila bicipite2
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- dikkat dikkat tai lung kız11
- raikagetokatlayan6
- sözlükte dertleşme3
Soru eki ve notadır. Önceki kelimeden ayrı yazılan ek.
Çincede pirinç tanesi anlamına gelir. 米.
Bir nota. Veya soru eki.
fiyat performans konusunda son derece memnun eden kulaklıklar üreten bir marka.
mi ayrı yazılmaz mı? m i olması gerekiyor diye biliyordum çünkü hep söylerler m i ayrı yazılır diye.
kimileri için ayrı yazılması gereken bir soru eki, başkaları için ise nota bir tını. benim kurban olduğum kızım için ise su demektir.
vallahi kendi kendine buldu biz öğretmedik. dili dönmeye başladığı zaman ilk mi mi demeye başladı. meğer su istiyormuş. suluğunu arıyor. o gün bugündür su bizim için mi oldu. dün eve beş on adet su aldım. hepsini elimde görünce mu dedi. acaba mi'nin çoğulu mu diye düşünmüyor değilim. gece uyuyamadım. aklımda deli sorular.
vallahi kendi kendine buldu biz öğretmedik. dili dönmeye başladığı zaman ilk mi mi demeye başladı. meğer su istiyormuş. suluğunu arıyor. o gün bugündür su bizim için mi oldu. dün eve beş on adet su aldım. hepsini elimde görünce mu dedi. acaba mi'nin çoğulu mu diye düşünmüyor değilim. gece uyuyamadım. aklımda deli sorular.
mission impossible filminin kısaltması, aynı zamanda xiaomi'nin üst segmentteki akıllı telefon modelleri. hatta xiaomi'nin bu model ismini vermesinin sebebi aynı bu filmdeki gibi imkansız bir görevi gerçekleştirmeye çalıştıklarına inanmaları: kâr marjı %5'i geçmeden şirketi ayakta tutmak.
Anneannemin kullandığı tek soru eki .
ince ses tonu. #Mi,#si,#la.
Soru cümlelerinde ayrı yazılır.
Gitar ve piyano gibi bir cok calginin daha baslangic notasidir ama neden bununla basliyor acaba her sey, ya da neden bize ogrettikleri nota dizesi do dan basliyor da mi den baslamiyor merak ediyorum.
çok ilginç bir notadır mi. yerine göre hüzün, yerine göre ferahlamadır. tam bir ikizler burcudur. her nota yerine göre farklı anlamlar içerir di mi, hayır işte en çok mi içerir.
'mi mi mi.. gitarımın klavyesinden ayırırken telin çıkardığı sesti bu, sabaha karşı; mi mi mi.. ' 05.20
teli, çember olacak şekilde birleştirdim. perdeleri kalktı. tınısı duyusal olarak yoktu, sadece aklımda çalan bi ritim.
fa olsun dedim bir adım ilerledim.
sol olsun dedim iki adım ilerledim.
sıkılıp 3 adım ilerledim sibemol oldu. ardından hemen do. 24 adım gidebildim. ve yine başa döndüğümü duydum.
adımlarım parmaklarımdı. zaman zaman o çemberi boynuma geçirip bir daha bi ritim duymamak istedim;
istedim de olmadı, istemedim de oldu.
bu sarmal labirent çok zorluyor, dön dolaş aynı çember; sıkıştım kaldım.
'mi mi mi..'
teli, çember olacak şekilde birleştirdim. perdeleri kalktı. tınısı duyusal olarak yoktu, sadece aklımda çalan bi ritim.
fa olsun dedim bir adım ilerledim.
sol olsun dedim iki adım ilerledim.
sıkılıp 3 adım ilerledim sibemol oldu. ardından hemen do. 24 adım gidebildim. ve yine başa döndüğümü duydum.
adımlarım parmaklarımdı. zaman zaman o çemberi boynuma geçirip bir daha bi ritim duymamak istedim;
istedim de olmadı, istemedim de oldu.
bu sarmal labirent çok zorluyor, dön dolaş aynı çember; sıkıştım kaldım.
'mi mi mi..'
çok yapışkan bir edat. tamam türkçe sondan eklemeli bir dil ama her eklendiğine yapışma be arkadaş. biraz ayrı dur yavşak. sırnaşma... sinirlendim bak.
soru edatı.
gitarın karar sesidir.
lazca kim.
gitarda en çok kullanılan akorlardandır. kullanıldığı takdirde mistik bi hava yaratır. soru eki olarakta kullanılmıyor değildir fakat ayrı yazılması gerektiği gerçeği vardır.
türkçe'de ayrı yazılması en acı verici ek. kimse cesaret edip te ayrı yazamıyor zira.
isp. benim
en iyi soru sorma eki.
'miyokardiyal infarktüs' ün kısaltması. kalp krizi .
(bkz: mi5)
kıbrıslı türkler'in neredeyse hiç kullanmadıkları soru edatıdır.
(bkz: soru notası)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar