bugün
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- mazot fiyatlarının suçlusu21
- sözlükteki kaliteli yazarlar31
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- gecenin geç saatlerinde entry girmek2
- yazarların fobileri15
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları26
- yazarların en malımsı özellikleri12
- sözlük yazarlarının normal kombinleri23
- şu an dinlenen şarkı5
- keşke bu yaşanmışlıklar onunla olsaydı6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı18
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı13
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı4
- gereksiz harcamalar yapan insan2
- yapay zekanın kod yazması3
- barbara palvin gelse reddedecek sözlük erkeği6
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması11
- erkeklerin birbirine amk demesi6
- ioçk'nın müziği7
- gelecekteki sevgiliye not6
- 174 kaslı mühendis9
- islamda namaz yoktur37
- sözlük yazarlarının saatleri14
- nick vermeden bir yazara seslen10
- barbara palvin mi güzel ben mi diyen sevgili5
- 195 kaslı pilot10
- sözlüğün reisi kim anketi19
- almanya da yaşayan yazarlar8
- bu saatte hala uyumama sebebi4
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- sözlüğe video yükleyebilmek5
- şeytanın bile israil'e karşı olması8
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- borsa istanbul5
- şeftali11
- 12345u3
- kedi göbeği4
- ince parmaklı erkek4
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- ismet gürbüz5
- turşu limonla mı olur sirkeyle mi anketi5
- kütüğü mut olan bir erkeği eve damat getirmek4
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- git3
- gabar'dan petrol buldukça üzülen chp liler5
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
Soru eki ve notadır. Önceki kelimeden ayrı yazılan ek.
Çincede pirinç tanesi anlamına gelir. 米.
Bir nota. Veya soru eki.
fiyat performans konusunda son derece memnun eden kulaklıklar üreten bir marka.
mi ayrı yazılmaz mı? m i olması gerekiyor diye biliyordum çünkü hep söylerler m i ayrı yazılır diye.
kimileri için ayrı yazılması gereken bir soru eki, başkaları için ise nota bir tını. benim kurban olduğum kızım için ise su demektir.
vallahi kendi kendine buldu biz öğretmedik. dili dönmeye başladığı zaman ilk mi mi demeye başladı. meğer su istiyormuş. suluğunu arıyor. o gün bugündür su bizim için mi oldu. dün eve beş on adet su aldım. hepsini elimde görünce mu dedi. acaba mi'nin çoğulu mu diye düşünmüyor değilim. gece uyuyamadım. aklımda deli sorular.
vallahi kendi kendine buldu biz öğretmedik. dili dönmeye başladığı zaman ilk mi mi demeye başladı. meğer su istiyormuş. suluğunu arıyor. o gün bugündür su bizim için mi oldu. dün eve beş on adet su aldım. hepsini elimde görünce mu dedi. acaba mi'nin çoğulu mu diye düşünmüyor değilim. gece uyuyamadım. aklımda deli sorular.
mission impossible filminin kısaltması, aynı zamanda xiaomi'nin üst segmentteki akıllı telefon modelleri. hatta xiaomi'nin bu model ismini vermesinin sebebi aynı bu filmdeki gibi imkansız bir görevi gerçekleştirmeye çalıştıklarına inanmaları: kâr marjı %5'i geçmeden şirketi ayakta tutmak.
Anneannemin kullandığı tek soru eki .
ince ses tonu. #Mi,#si,#la.
Soru cümlelerinde ayrı yazılır.
Gitar ve piyano gibi bir cok calginin daha baslangic notasidir ama neden bununla basliyor acaba her sey, ya da neden bize ogrettikleri nota dizesi do dan basliyor da mi den baslamiyor merak ediyorum.
çok ilginç bir notadır mi. yerine göre hüzün, yerine göre ferahlamadır. tam bir ikizler burcudur. her nota yerine göre farklı anlamlar içerir di mi, hayır işte en çok mi içerir.
'mi mi mi.. gitarımın klavyesinden ayırırken telin çıkardığı sesti bu, sabaha karşı; mi mi mi.. ' 05.20
teli, çember olacak şekilde birleştirdim. perdeleri kalktı. tınısı duyusal olarak yoktu, sadece aklımda çalan bi ritim.
fa olsun dedim bir adım ilerledim.
sol olsun dedim iki adım ilerledim.
sıkılıp 3 adım ilerledim sibemol oldu. ardından hemen do. 24 adım gidebildim. ve yine başa döndüğümü duydum.
adımlarım parmaklarımdı. zaman zaman o çemberi boynuma geçirip bir daha bi ritim duymamak istedim;
istedim de olmadı, istemedim de oldu.
bu sarmal labirent çok zorluyor, dön dolaş aynı çember; sıkıştım kaldım.
'mi mi mi..'
teli, çember olacak şekilde birleştirdim. perdeleri kalktı. tınısı duyusal olarak yoktu, sadece aklımda çalan bi ritim.
fa olsun dedim bir adım ilerledim.
sol olsun dedim iki adım ilerledim.
sıkılıp 3 adım ilerledim sibemol oldu. ardından hemen do. 24 adım gidebildim. ve yine başa döndüğümü duydum.
adımlarım parmaklarımdı. zaman zaman o çemberi boynuma geçirip bir daha bi ritim duymamak istedim;
istedim de olmadı, istemedim de oldu.
bu sarmal labirent çok zorluyor, dön dolaş aynı çember; sıkıştım kaldım.
'mi mi mi..'
çok yapışkan bir edat. tamam türkçe sondan eklemeli bir dil ama her eklendiğine yapışma be arkadaş. biraz ayrı dur yavşak. sırnaşma... sinirlendim bak.
soru edatı.
gitarın karar sesidir.
lazca kim.
gitarda en çok kullanılan akorlardandır. kullanıldığı takdirde mistik bi hava yaratır. soru eki olarakta kullanılmıyor değildir fakat ayrı yazılması gerektiği gerçeği vardır.
türkçe'de ayrı yazılması en acı verici ek. kimse cesaret edip te ayrı yazamıyor zira.
isp. benim
en iyi soru sorma eki.
'miyokardiyal infarktüs' ün kısaltması. kalp krizi .
(bkz: mi5)
kıbrıslı türkler'in neredeyse hiç kullanmadıkları soru edatıdır.
(bkz: soru notası)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar