bugün

/75
Kesinlikle tercih edilmemesi gerekir. Seceneginiz varsa iyi degerlendiriniz.
sahiplerinin gangster olduğu firma.kaçınız.
bir firma konya ankara yolunu nasıl bu kadar yavaş giderin cevabı. trende yer bulamadın bekle ertesi günü. metroya bindin mi iniş saatini en az bir buçuk saat geç hesaplamak lazım. su verseydiniz bari olmuyor böyle metro.
ağzına sıçtığım turizm şirketi.

ulan 1 kere adam gibi yolculuk yapayım rahat olayım amk.

ya saat değişir ya servis gelmez. şimdi de özellikle cam kenarı istedik karı tüm tip otolarda 25 numara cam kenarı dedi. netten son kez kontrol yapayım dedim. orta kapının dibindeki koridor koltuguna kalmışız.

otobüsün en boktan koltuğu amk.

s*keyim yapacağınız işi lan.
şuan sitesinde 0 (sıfır) Tl'ye bilet satan otobüs firmasıdır.
Muavinleri boktan ve saygısız olan askerlerin gittikleri yere gidecek ender firmalar olduğu için doluşup otobüsü kokutmasıyla (hepsi ayakkabılarını çıkartıyor, ulan insan yolculuk ediyor hayvan)(asker olsun olmasın otobüste kokmuş ayakkabılarını çıkartan her kişi hayvandır gözümde) muavini bir kaç bağırmasıyla tekrar ayakkabılarını giyse de 5 dakika sonra tekrar lağım çukuru gibi kokan otobüsün içine insanları zehirlemek için sıkıldığını düşündüğüm oda spreyini o pis kokuyu götürmesi için kullanıp milleti kokudan zehirleyen saçma sapan bir firmadır.

O kadar kötüledim ama yaa arkadaş her hafta yolculuk yapmak zorundayım, bir tek bu salak firma gidiyor gideceğim yere.
güvenlik bakiyesi eksilerin de eksisinde seyreden otobüs şirketi. son anda bilet bulmak durumunda kalındığında asla ve asla tercih edilmemelidir. otobüs yarı yolda bozulur. gecenin bir vakti diğer otobüs gelecek diye 3 saat beklemek. servisin kalitesizliği. son çare bile olsa tercih edilmemelidir.
Sahibi mafya olan turizm şirketi.
aktarmalı bilet alırsın ikisi de metro otobüsüdür. ilk bindiğin geç kalır diğeri haber bile vermeden gider senden tekrar bilet parası alırlar 2 saat sonraki otobüse. başka seçeneğin olmadığı için bu enayiliği göze alırsın, kendini kullanılmış hissettirir, böyle de fırsatçı firmadır işte.
suları bile bardağa doldurup veren firma. müşteri memnuniyeti olayına hiç girmeyeceğim.
bir kamil koç değil.
bir otobüs firması değil. eziyet ve zulüm içeriyor.
sefer saatlerini siklemeyen firmadır. yolcularına her türlü yamuğu yapar.
nallıhan ve beypazarına yolladığı araçlarda wi fi ve koltuk arkası tv olmayan firma.
daha önce para vermemek üzere kendime söz verdiğim ama sırf arkadaşla yolculuk yapmak için bindiğim ve bir daha asla kullanmayacağım dandik firma. hostun müşteriye bağırdığını duyduğum an benim için öküzler yuvası olmuştur kendileri.
koltuk arkası tvlerinin hepsi bozuk olan otobüslere sahip tırt firma.
efendim 48 tl'ye internetten bilet satarlar, otobüsün kalkmasına 10 dk kala, gel 20 tl diye bağırırlar bunlar.
yolcuyu enayi yerine koyup, koyun muamelesi yapan tek firma.
yere batasıca otobüs firması, yarım saat geç gelen yetmezmiş gibi yol ortasında otobüsten inen yolcuyu yarım saat otbüse binsin diye bekleyen ve nihayetinde aktarma yapacağım otobüsü kaçırmama sebep olan akbaba karakterli ulaşım eziyeti.
vib turizm'de yer kalmadığı için bu firmadan bilet aldım almaz olaydım, çok duymuştum metro'yla ilgili haberleri ama dedikleri kadar var. bilenler bilir, adapazarı-istanbul arası otoban olmayan yol izmit'e kadar otoban kıvamındadır rahattır, ama lavuk şöför sağolsun öyle bir kullanıyor ki koskoca otobüsü, sarsılmaktan düzgün bir şekilde seyahat edemedim, dilovası'nda uykudan sarsıntıyla uyandım, istanbul'da samandıra'daki duraklarında dolmuştan farksız şekilde yolcu bindirmeye çalıştılar şöförle oradakiler kavga etti, yarım saat sonra ise muavinle şöför bağıra bağıra kavga ettiler, muavini leş gibi kokuyor, bi boktan haberi yok, şuraya servisiniz var mı diye sorduğumuz da inince öğrenirsin gibi kel alaka cümleler de bonus. vib canmış bunu bilir bunu söylerim.
denize düşen yılana sarılır misali sarıldığım firma. muavin zaten tam bombaydı. adamın dedikleri anlaşılmadığı gibi, ikram servisi sırasında ''ne istersiniz?'' yerine kafasını sağa sola oynatarak ''ne istiyon y*rram'' gibisinden bir mimik hareketi yapıyordu. otobüs sağa sola döndükçe gacır gucur sesler çıkması da başka rahatsız edici bir noktaydı. ama sağolsun bayram trafiğinde 8 saatlik yolu kazasız belasız bir şekilde 7 saatte getirerek beni benden almıştır.
arkadaşlar kısaca özetlemek gerekirse; yürüyün daha iyi.
sektürel istihdami tüm sektöründeki digerleri gibi ilk mektep mezunu hasbelkader agirvasita ehliyeti alip baska da bir meslek bilmediginden soför olmus herhangi bir adamla ayni sekilde yeri yurdu olmadigindan gelip muavin olmus adamlardan havayollari kalitesinde hizmet bekleyen sanki aydan gelmis saflari bize gösteren bir otobüs komisyoncusu.
büyeyecem diye önüne gelen otobüsü bünyesine katmış hizmet standartı olmayan sikimsonik otobüs firması. merkezi samsundur, sahibi galip öztürk. beş para etmez bir firma.
sadece kendilerinin velinimet oldugu bir seyahat acentesidir. calisanlarinin keyfi davranislarina ve dalga gecer gibi verdikleri cevaplarina tanik olursunuz.
halk arasında "alev topu" olarak da bilinen 'güzide' seyahat firmamız.*
Pismanliktir, mecbur kalmadikca binmeyin...
© copyright 2005 - 2026