bugün
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar16
- game of thrones taki kerhaneci16
- ölümden korkuyor musunuz35
- sözlük kızları dertleşiyor14
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor9
- kaçak sığınmacıları müslüman diye güzellemek3
- 128 milyar dolar nerede3
- platon'un mağarası2
- claudian clouds41
- arkadaşlar kova erkeğinden olur mu8
- şok market2
- sarı saç mavi göz5
- almanya da sol partiyi destekleyen gurbetçi5
- 21 eylül dünya barış günü2
- sözlükteki sessiz yazarlar7
- burçlara inanan kızdan olur mu3
- bilgisayar alacaklara tavsiyeler5
- bugün ne oldu10
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri25
- sözlüğe yön veren bayan sayısındaki azalma2
- son üç şifrenizle aynı olamaz2
- erkeklerin seks ihtiyacı bitmez bacım2
- sözlük yazarlarının normal kombinleri24
- işteyken entry girmek2
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı28
- tahammül etmek2
- mustafa kemal atatürk ün boyu8
- yok knk iyiyim2
- edinburgh3
- karton abi2
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi19
- melis sezen'in memeleri2
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı15
- hiç antidepresan kullanmayan insan6
- kimse seni sevmiyor4
- habire1220
- queen feristah16
- gurbetçilerin oy kullanma saçmalığı3
- burhan özfatura2
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- hiçbir şey yapası gelmemek4
- londra2
- müslüman kardeşine dua etmek2
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı36
- afd2
- askerde sahip olunan en büyük lüks17
- anın görüntüsü23
- kadın dövmek4
- verginin ahlaki meşruiyeti3
- öğrencinin kırtasiye masrafı 3 bin 335 lira2
entry'ler (22)
Iclerinde yanan atesin artik dayanamayip bir sekil disa vurumudur. Daha 4 gun once bunlarin yanlari desenli taytlisina rastladim, altina yaklasik 15 punto topuklu platform tabanli cizme, kafasina da satenimsi kirmizi bir ortunuk takmis. Kafasini bana bir cevirdi, anneciiiimmm oldum, o makyaji yemin ederim bulent ersoy yapmaz. Cart kirmizi rujunu hic soylemiyorum. Napiyordu bu kizimi bu esnada derseniz serseri tipli bir cocuga cilveler de cilveler, hem de tren istasyonunda. Anisina fotografini cektim gizliden. Boylesi namuslusunu bi daha nerde gorecektim. Supaneke dinimiz amin den olecekti nerdeyse.
Gorunce cok mutlu oldugum, tezek kokusunu duyunca ayri sevindigim hayvan.
Hicbir ucusumda icki icmedigim halde duydugumdan beri thy'de icki icmek icin yanip tutustugum yasaktir. Ama artik yapamam, thy'den bilet almiyorum, bitti gitti.
Bana nedense elit ve entellektuel bir seslenis bicimi gibi gelen soylemdir ve bence sorun yoktur, devam etsinlerdir.
Iticilikte hicbir zaman kepÇe kulakli bi erkegin önüne gecemeyecek kadindir. Yasi 45 de olsa kepce kulakli bi adam her zaman ilkokul cocugu gorunumundedir. Kepce kulakli kadinda olay sacini uzatmasina bakar, bi de dalgaliysa tadindan yenmez. Ya bi de sempatik olur bu kepce kulakli kadinlar.
Dün gece Londra'da bisikletle beni takip edip, sevgilim oldugunu söylememe ragmen iltifat üstüne iltifat yagdirip sonunda eve kadar cikan adam. Adi da Taylor'di. Hafif uzun saÇli ve mavi gözlü. Pesimi birakmayacakmismis. Birak lütfen falan diyorum ben, israrla geliyor. Ama sonunda birakti mecburen. Uykumdan uyandim.
Ilk izledigimde beni derinden etkileyip gozlerimi yasartan hadisedir. Memleketimin bu guzel insanini bu duruma getirmek zorunda birakan adi serefsiz duzen utansin, ben yine onun ve durusunun arkasindayim.
akepe'ye oy verir miydin?
adam olun.
Hay anani skiyim!
Çok yakinda basimiza gelecek olan olagan bir durumdur. yapilan her dini dayatma tam tersine dinden soguturken, dini sekilcilik de hizla yayginlasiyor ve zorunlu hale getiriliyor. hal boyle olunca da gidis bu gidistir. son 10 yilda Tr'de ateistlerin oraninin yuzde 2,5'tan 15'e yukseldigini dusunursek ve bu insanlarin da toplum icinde konulan kurallara uyacagini varsayarsak, ilerisi icin hic de absurd bir entry gibi gelmiyor ne aci ki.
league of legends, counter-strike, iri memeli kizlar, sismeyen abdominaller, geÇmeyen sivilce izleri, günde kaÇ mastürbasyon gibi konularin meclisin gündemini olusturacagi uygulamadir. yeni Çikmaya baslayan biyiklari badem biyiklilara hemencik uyum saglayacak olan ergenus check-in de yapar her sabah: Berkcan Mustafa -dede ismi- with idris naym$ayn at TBMM Ankara.
Doludan al, bosu doldur, dolu bos kalsin, bos doldu de, doluya bos deme politikasidir.
amsterdam'a baslamadan önce size en güzel hosgeldini diyecek nadide bir coffee shop'tir. Ayrilmadan önce de en güzel vedalasmayi bu orijinal atmosferde yapmak isteyeceksiniz.
brainwash.
Boyle bir durumla kime ne giriyor ve cikiyoru merak ettigim, yavsakligin tanimiyla bunun ne ilgisinin oldugunu anlayamadigim, kedi-mindar iliskisinin buram buram koktugu ve ayrica bu entry'yi cepten girdigim durumdur.
nane yagini alin ortasina surerek baslamak suretiyle sakaklara masaj yapmak. agri gozlere dustuyse de gozlere birer dilim patates.
annengillere, teyzengillere selam soyle.
onu sevmeyen insana uzayli gozuyle bakilabilecek yiyecek turu.
bir gun error vermesini umdugum bir islemdir.