bugün
- 40 yaşına gelince kadınların kartlaşması7
- 30 yaşına gelince erkeklerin patates olması8
- kafayı yememek için ne yapıyorsunuz9
- true yaşıyor mu6
- israil seviciliği5
- en son neye çok üzüldünüz12
- ibrahim'in allah'ı elestirmesi4
- yehova şahitleri5
- nuh ve ibrahimle yapılan antlaşma6
- gocu32
- kadının en güzel olduğu yaş2
- mamudo gurban niye doğdun9
- feministlerin cevaplayamadığı soru7
- uludağ sözlük premium hesabı4
- yahudilerin mesih seviciliği2
- uçakta sözlüğe girmek2
- hiçbir şeyi bilmeden hayvan gibi yasamak3
- her şeyin çözümü var demek3
- queen ravennanın cinleri5
- oya küçümen2
- başkent istanbul olsun11
- göksel in memeleri3
- normal keki ıslak keke çevirme tekniği10
- tai'nin mutfağına konuk olmak8
- kürtlerin aslında iyi olduğu gerçeği4
- nasıl nude istenir4
- piyasanın en ağır sigarası4
- mansur yavaş6
- amedspor6
- sözlüğün iltifat gelmezse sanki ölecek yazarı3
- junior yazılımcının yapay zeka korkusu2
- tablet mi pc mi telefon mu3
- mansur yavaş'ın chp den ayrılması6
- truelaşmak5
- chp'nin ankara'yı da kaybetmesi4
- insanların sizden uzak durması5
- vay vay vay queen ravenna abla hoşgeldin6
- sözlükteki karanlık kişiler6
- inci sözlük3
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay9
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- ansızın gelen iç sıkıntısı3
- bir kadınla erkek arkadaş olamaz4
- ekrem imamoğlu5
- allah16
- kamosun şafak operasyonuyla ters kelepçe yemesi6
- bi buçuk iskenderi bitirebilen kadın5
- yunanistan2
- true nickli yazar22
- 23 eylül 20262
Kendini akıllı sanan malın biri de gelmiş diyor ki, " bu Anadolu çomarlarına ne yapsan yaranamazsın. Kızın elbisesine, mimiklerine, duruşuna (bana diyor) takılmışlar.
1) Anadolulu degilim. Doğma büyüme istanbulluyum ve senin rüyanda bile göremeyeceğin kadar güzel manzarası olan bir evde oturuyorum. 2) Ben Kızın fransızlar karşısındaki ezik durmasına hayıflandım. Ama sen bunu Kızın görünüşüne, vücut şekline takılmak olarak algılıyorsan yazık sana. Bir bok anlamadan bir de ayar çekmeye çalışıyorlar hey allahim ya.
1) Anadolulu degilim. Doğma büyüme istanbulluyum ve senin rüyanda bile göremeyeceğin kadar güzel manzarası olan bir evde oturuyorum. 2) Ben Kızın fransızlar karşısındaki ezik durmasına hayıflandım. Ama sen bunu Kızın görünüşüne, vücut şekline takılmak olarak algılıyorsan yazık sana. Bir bok anlamadan bir de ayar çekmeye çalışıyorlar hey allahim ya.
ödüllü oyuncu.
oyunculuğuna bence kimse bok atamaz. komik olur. ancak uluslararası bir festivalde ödül alırken ülkesini kötüler şekilde konuşması yanlıştır. sadece o değil kim ülkesini yabancılara kötülüyorsa ayıplarım.
kol kırılır yen içinde kalır diye boşuna söylenmemiş. yurtdışındayım, erdoğanı sevmem ama bugüne kadar ne erdoğan ne partisi hakkında yabancılara en ufak kötü söz söylemedim. onların söylemesine dahi göz yummadım. hatta bu seçim döneminde bayağı sordular. en sonunda kendi ülkenizin siyasetiyle bu kadar ilgili değilsiniz size ne amk, kendi işinize bakın diye tersledim.
neyse ne demiştik kol kırılır yen içinde kalır.
oyunculuğuna bence kimse bok atamaz. komik olur. ancak uluslararası bir festivalde ödül alırken ülkesini kötüler şekilde konuşması yanlıştır. sadece o değil kim ülkesini yabancılara kötülüyorsa ayıplarım.
kol kırılır yen içinde kalır diye boşuna söylenmemiş. yurtdışındayım, erdoğanı sevmem ama bugüne kadar ne erdoğan ne partisi hakkında yabancılara en ufak kötü söz söylemedim. onların söylemesine dahi göz yummadım. hatta bu seçim döneminde bayağı sordular. en sonunda kendi ülkenizin siyasetiyle bu kadar ilgili değilsiniz size ne amk, kendi işinize bakın diye tersledim.
neyse ne demiştik kol kırılır yen içinde kalır.
mimikleriyle..hiç ısınamayacağım bir kadın tipi. ayrıca bana göre kadın dediğin biraz etli butlu olur.
Bu ülkede kadının her başarısı “sisteme rağmen” başarıdır ve çok değerlidir.
Keşke söylediklerinin altında bir özeleştiri yapabilecek insanlar tarafından yönetilseydik.
Ama gerizekalılar “devleti kötüledi” diyip çıkıyor.
Keşke söylediklerinin altında bir özeleştiri yapabilecek insanlar tarafından yönetilseydik.
Ama gerizekalılar “devleti kötüledi” diyip çıkıyor.
Cannes'daki başarısı nedeniyle takdir ettiğimiz aktris. Son yıllarda oldukça faaldi zaten.
Nuri Bilge Ceylan'ın Kuru Otlar Üstüne filmindeki "Nuray" rolü ile 76. Cannes Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu rolünü almış başarılı bir karakter oyuncusudur, ödül alırkenki mimikleri tebessüm ettirmiş, ödül konuşması ise malum partinin trolleri nedeniyle gereksiz bir linç yemiştir.
iki yıl önce Gürhan Altundaşar’dan boşanmıştı ama yeni bir aşka yelken açmış.
https://www.milliyet.com....-aska-yelken-acti-7047193
https://www.milliyet.com....-aska-yelken-acti-7047193
(bkz: kalbini yeniden aşka açtı)
magazincilerin değişik haber yazacağız diye çıkardığı icatların son örneğini sayesinde gördüğümüz kadın.
magazincilerin değişik haber yazacağız diye çıkardığı icatların son örneğini sayesinde gördüğümüz kadın.
Sevimsiz, itici...
bebek'te geçen sene gördüğüm bir oyuncu ama o zaman kendisini pek tanımıyordum.
aferin kız sen cim bomlu muydun?
2. kez evlenmiş.
2023'te Cannes Film Festivali'nde "En iyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazanan Merve Dizdar, Fransa'nın prestijli "Edebiyat ve Sanat Nişanı" ile onurlandırılıyor.
Naptı bu kız bu kadar ödüle boğdular anlamadım.
Cannes konuşmasında sonuna kadar haklıydı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar