bugün
- bu saatte yemek yemek4
- canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- blackberry7
- sözlükte kadın yazar olması5
- arkadaşlar ben şişman miyim4
- çalışmak özgürlük müdür2
- mony tontana3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz3
- sebahattin şirin14
- dümbük2
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- tenis oynayan erkek4
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey5
- su tabancasından su içen çocuk4
- sözlük prenseslerinin fotoğrafları3
- cıvık çift3
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler8
- çerçeve yasa23
- sözlüğün kapanması4
- havanın bir milyon derece olması2
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- sanayi devrimi olmayaydı daha iyiydi aga2
- nokia 32102
- hiçbir servet zamanı satın alamaz11
- anın görüntüsü15
- kalp krizi8
- estetik ameliyat olan kişiyi ziyaret etmek3
- burçlara inanmak3
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- bir bela geliyor3
- apo piçtir piç kalacak12
- beyaz atletle balkonda çay içme sezonunun açılması2
- kendini kulaklardan tutup havaya kaldırmak2
- karpuz yiyen erkek2
- romelu lukaku7
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- profilini gizli tutma nedeni9
- eski türkiye5
- yakışıklı erkek görünce verilen tepkiler2
- türk milletine kurulan pusu7
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı6
- z jenerasyonunun önceki nesilden az zekalı olması4
- arkadaşlar bana müsaade2
- hangi film karakteri olmak isterdiniz3
- eksi oy alan tanımları siliyorum2
- bu plak para eder mi3
- kırathanede one more cup of coffee dinlemek2
- allah'ın delili hazreti mehdi5
homofobik toplumun bir renkten bile nasıl çekindiğinin göstergesidir. Öncelikle taş merdivenler üzerine düşünmek lazım: anımsayışın "sus" halidir. bir taş merdiven görülünce olan ilk şeydir susmak. sonrasıysa ziyadesiyle detay! bir hüznü vardır taş merdivenlerin; taşın doğasında bulunan aşınma durumu yine geçerlidir. bu sefer eskiyip uzaklaşan taşın kendisi değil onu eskitenler yani üzerinde yürüyenlerdir. şiirsel yanıysa o taşın aşınmasına adımların da eşlik etmesidir. su nasıl ki kayaya çarpar bu sefer de telaşlı, korkak, hüzünlü bir adım aşındırır onu.
taş merdiven basamaklarıyla onca çoğulken arşınlayan kişinin yorgunluğuna benzer şekilde her adımda biraz daha tekilleşip yalnızlaşması üzücüdür.
Goethe'ye göre "renkler, ışığın eylemidir" diye tanımlanırken güzellikten ve renk cümbüşünden korkmak neden? sorun salt renkler değil, o renklerin ait olduğu sanıldığı oluşum. Kırmızı lgbt'den önce de kırmızıydı; sarı lgbt'den önce de sarıydı; mavi ki her zaman edip cansever'i çağrıştırır. Demiş ya usta; mavi ki bir huydur bende...
Evet, basamaklar yeniden griye boyandı; bir şey olmamanın, resmiyetin en karaktersiz rengine boyandı. Çünkü bazılarına göre renkler onların istediği anlama gelir. Hayır, renkler ışığın anlamıdır!
(bkz: cihangir de merdivenleri lgbt renklerine boyamak)
(bkz: cihangir deki merdivenlerin griye boyanması)
taş merdiven basamaklarıyla onca çoğulken arşınlayan kişinin yorgunluğuna benzer şekilde her adımda biraz daha tekilleşip yalnızlaşması üzücüdür.
Goethe'ye göre "renkler, ışığın eylemidir" diye tanımlanırken güzellikten ve renk cümbüşünden korkmak neden? sorun salt renkler değil, o renklerin ait olduğu sanıldığı oluşum. Kırmızı lgbt'den önce de kırmızıydı; sarı lgbt'den önce de sarıydı; mavi ki her zaman edip cansever'i çağrıştırır. Demiş ya usta; mavi ki bir huydur bende...
Evet, basamaklar yeniden griye boyandı; bir şey olmamanın, resmiyetin en karaktersiz rengine boyandı. Çünkü bazılarına göre renkler onların istediği anlama gelir. Hayır, renkler ışığın anlamıdır!
(bkz: cihangir de merdivenleri lgbt renklerine boyamak)
(bkz: cihangir deki merdivenlerin griye boyanması)
boku cikartilan eylemdir. tamam bazi yerlerin renkli olmasi guzel, renkli merdivenlerin griye boyanmasi yanlisti ama artik yeter durun, ozellikle kadikoy belediyesi.
renkli merdivenleri griye boyayanlari protesto icin tum bahariyeyi rengarenk yaptin, amenna. peki neden kadikoydeki her yeri rengarenk yapmaya calisiyoruz? zorumuz ne? neden her yer anaokulu bahcesi gibi olsun?
bugun sanatcilar sokaginin aradaki sokaktan otobus duraklarina inecektim, bir baktim merdivenler igrenc uyumsuz fosforlu renklerle boyanmis. neden? neden hed yer ergen kiyafeti renklerinde?
bir pembe bir fosforlu sari bir sari yaparak merdiven boyayacaksan boyama abi goz var nizam var. estetik denilen bir sey var, bir merdiveni mavi tonlarinda boya, digerini kirmizi buna bile raziyim. ama bir merdiven sari uzerindeki fosforlu sari nedir?
kamuya acik bir yer orasi, toplumda psikopat var takintili var, o renkleri oyle gorunce sinir krizi gecirecek insan var.
renkli merdivenleri griye boyayanlari protesto icin tum bahariyeyi rengarenk yaptin, amenna. peki neden kadikoydeki her yeri rengarenk yapmaya calisiyoruz? zorumuz ne? neden her yer anaokulu bahcesi gibi olsun?
bugun sanatcilar sokaginin aradaki sokaktan otobus duraklarina inecektim, bir baktim merdivenler igrenc uyumsuz fosforlu renklerle boyanmis. neden? neden hed yer ergen kiyafeti renklerinde?
bir pembe bir fosforlu sari bir sari yaparak merdiven boyayacaksan boyama abi goz var nizam var. estetik denilen bir sey var, bir merdiveni mavi tonlarinda boya, digerini kirmizi buna bile raziyim. ama bir merdiven sari uzerindeki fosforlu sari nedir?
kamuya acik bir yer orasi, toplumda psikopat var takintili var, o renkleri oyle gorunce sinir krizi gecirecek insan var.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar