/89
Fetöcü iftirası tutmayınca Bahçeli'ye saldır emri verilen güzide siyasetçi.

Hepinizi oturduğunuz o koltuklardan defedecek, korkunuzun sebebi bu.
iktidar yandaşlarının kendisi hakkında yaptırdığı belaltı çalışması nedeniyle çok kinli , yönetmek için değil intikam almak için o koltuğu istiyor. Bu da kanımca onu çok yanlış ilişkilere itebilir ..

Bizden uyarması ...
bu günlerde ak çomarların epey bir kuyruğuna basıp canlarını sıkan yeni kurulan iyi partinin genel başkanı, cumhuriyet kadını. allah yolunu açık etsin.
küflenmiş kaşarlanmış natocu ve soroscuları partinin tepelerine yerleştirerek kimden oy almayı hedeflediğini merak ettiğim siyasetçi.
iyi parti genel başkanı.

tipik türk siyasetçi amk. diğerleri gibi böğürerek konuşuyor, diğerleri gibi belli bir kitleye hitap ediyor, diğerleri gibi sosyal hayata doğrudan müdahale amacı var, kuru laf kalabalığı var, ajitasyon var, popülizm var.

amk maaşını alıp görevinizi yapın. sikiyim vatan aşkınızı, sevmeyin la vatanı maaşınızla görevinizi yapın.
türkiye'ye gerçek demokrasiyi ve adaleti getirebilecek tek kişi.

gerçekten güçlü bir türkiye için tek umudumuz.
düne kadar bi sempatim yoktu
yanında korumasız anıtkabirde görene kadar.
bütün umutların bağlanmaması gereken kişi.
evet ben de umutluyum meral akşener'den ve muhtemelen oyumu ona vereceğim. ama böyle tüm umutları bir kişiye bağlamanın da alemi yok. sonra oldu da düşündüğümüz gibi gitmezse işler kendimizi parçalayıp "bütün umutlar bitti" mi diyeceğiz?

kurtarıcı beklemek ortadoğu toplumlarına has felaket bir özellik.

bir gün kurtarıcı gelir gelmesine, ama o kurtarıcı gidince ortadoğu toplumları bulundukları bataklığa geri dönmesini de bilirler.
(bkz: rotasız kaptan)
ülkücü değil, solcu değil, muhafazakar depil, Kürtçü değil.
ülke siyasetinde yeni dengeler oluşturacak bir lider.
görsel
şu akitlere acıyorum.
ellerinde bir şey yok, buna rqağmen karalamaya çalışıyorlar.
köyde, camide, anıtkabirde, kilisede...
eee ne var lan bunda it?
camide örtünmesin mi kadın?
anıtkabir'de bir fatiha okumasın mı?
bu ülkede hristiyan vatandaşlarımız yok mu?
kiliseye gitmesin mi?
ne çeşit sik kafalılarsınız anlamıyorum ki?
görsel
Gerçek bir ülkücünün akşenerin kimlerin tekelinde oldugunu gösterir. Vatan haini türk düşmanı sabah akşam pkk dhkpc desteği yapan can dündar ölümüne akşener diyorsa bu kadının zerre türklükle ülkücülükle alakasının olmadığını anlamak zor değil.
Milliyetçi hareket partisi'nde görev yapmış, başkanlık sistemi referandumu'nda parti lideri devlet bahçeli'nin değişikliğe evet kararına muhalefet edip hayır cephesinde yer almış, 2017'nin ekim ayında da iyi parti isimli bir parti kurmuştur.
kimsenin yapamadığını yaptı

yıllardır merak ederdim

bu bahçeli neden partiyi kapatıp

topluca akabeye iltihak etmiyorlar diye

biraz daha vursa alayı akabeye iltihak edecek.
fetoya ne istemişse vermiş barzoların fetodan

bahsetmesi çok komik.
mhp' ye başkan olamazsam torunlarıma bakarım diyordu. o kadar hırslı ki açılışta istiklal marşı' nı bile unuttu. lider teşkilat doktrin bilen adam mhp teşkilatlarını boş koymaz. hadi kiminle iş birliği yapıyorsan yap.
nato ve natonun sahibi abd ile yaşanan gerginlikten hemen önce kurulan iyi partisinin programında garip şekilde ''natoya bağlılık'' ifadesi yer alan adeta abd ye ak partiyi bitirin biz size hizmet ederiz sözü veren fetullahçı destek ve pr çalışması ile adı gündemde tutulmaya çalışılan siyasetçi.
seçimlere kadar fetullahın destek verdiği her şey gibi yok olup gidecektir.
Kendisini sosyal medyada falan fetöcülerin de desteklemesi hem kendisi hem de partisi adına kötü olmuştur. Kendisine önyargı ile yaklaşanlar olacaktır. iftiralar atanlar olacaktır.
Büyük ihtimalle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda %21-22 civarında oy alarak 2. Olacak iyi parti genel başkanı. Bu ülkede HDP gibi marjinal bir parti bile %13 oy aldıysa iyi parti gibi sağcı, muhafazakar, Atatürkçü bir Parti'nin %20'ye ulaşması zor değildir. Çünkü seçmen 15 yıldır siyasette aynı isimleri görmekten bıkmıştır ve artık yeni heyecanlar aramaktadır. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giden süreçte AKP'nin oy artıracağını zannetmiyorum. Hatta AKP'nin 1 yıl içerisinde büyük oy kaybı yaşayacağını düşünüyorum.

Muhtemelen ilk turda kendisine oy vermem. Çünkü ben solcu bir kemalistim ve CHP seçmeniyim. ikinci turda mecburiyetten oy verebilirim.
Türkiye siyasetine yeni bir üslup kazanadırmış iyi parti genel başkanı. Mevcut parti liderlerinin hiçbirine benzemiyor. tatlı sert ama öğrencileri tarafından çok sevilen bir öğretmen veya bir anne gibi konuşuyor. Siyasete kadın elinin değmesi iyi oldu.

Bazı yazarlar tarafından Tansu Çiller'e benzetilmesine rağmen ben Çiller ile tek benzerliğinin cinsiyeti olduğunu düşünüyorum. Çiller antipatik ve samimiyetsiz biriydi. Akşener sempatik ve samimi.

Gerçi Bir CHP'li olarak Eylül 2015'e kadar Bahçeli'yi de sempatik bulurdum. Umarım o da bahçeli gibi sempatisini kaybetmez.
(bkz: geliyor gönlümüzün Asenası)
bayıldığım biri değil ve idealimdeki lider değil.

iyi tarafları var mı peki ?
hem de fazlasıyla.

nedir onlar ?
1- akp'yi Atatürkçü yapması
2- stepnenin birine ve o stepnenin güttüğü ocakçı koyunlara korku vermesi.
3- yandaş medyayı titretmesi.
4- ali türkşen'i siyasete kazandırması.
-Meral sen fetöcüsün
-Hayır değilim.
-Kanıtla.

Ulan bir insana bir suç atıyorsan senin kanıtlaman lazım. suçsuz suçsuz olduğunu nasıl ispatlasın. asdjajdasjdjasfj. fıkralarla türkiye mk.
öyle güzel bir ülkeyiz ki fetö'ye hatıra parası basanlar, ne istediler de vermedik diyenlerin bu kadına atabildiği tek iftira fetöcülük. ülke çok güzel şampiyonlar ligi gibi...
© copyright 2005 - 2026