bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- uysaljakoben21
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- gammaz olmuşum13
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- gece yarısı çalan telefon7
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- tutku2
- aquila bicipite8
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadınların zeka seviyesi3
- minyon kadın siniri5
- kemal kılıçdaroğlu35
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- babaya masaj yaptırmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- gocu26
- geceye bir söz bırak3
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- eski dizileri izlemek3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- koca2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kel erkek3
- ona bir şey söyle16
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- turkei kıymentini bilin19
- tek arkadaşının olmaması10
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
sony nin 98 de piyasaya cıkardığı flash-ram temelli bellek
umarız sadece sony'nin kullandığı bir teknoloji olan memorystick'in akibiyeti beta kaset'e, minidisc'e ve atrac formatı'na benzemez.
yeni aldığım psp ile birlikte gelen 32mb memory stick değil oyunları downgrade dosyalarını bile almayınca haldır haldır arayıp sonunda çok ucuza bulduğum 2gb Sandisc alet.
çok pahalı bir aygıt. öyle ki piyasada hırla sahteleri dolaşmakta, bazı alışveriş sitelerinde bile sahteleri satılmaktadır. eğer benim gibi teknolojik özürlü biriyseniz çok rahat sahtesi kakalanabilir şahsınıza.
internette sahte ve orijinali birbirinden ayırmak için bir sürü ipucu var. google a sahte sony ericsson memory stick yazın ve çıkan siteler göz atın.
orijinali 80-120 ytl arası değişen bu kartın sahteleri 25 civarı ama sahtelerde ciddi sorunlar çıkabiliyor karşınıza. mesela bana kakalananda dosya transferi bir zulumdü. binbir güçlükle transfer edilen dosyaları okuma hatası veriyordu. telefon kendiliğinden kapanıyor ya da donuyordu.kartı formatladım, yüklemediğim sony yazılımı kalmadı, pc de virüs arattım, binbir takla attım ve sonunda kartta bir sorun olduğunu öğrendim.
yani ucuz etin suyu kara. illa telefonumda müzik dinleyeceğim, yüzlerce foto saklayacağım diyorsanız bilemem ama sırf şekil olsun diye alacaksanız bir daha düşünün.
http://www.memorystick.com
internette sahte ve orijinali birbirinden ayırmak için bir sürü ipucu var. google a sahte sony ericsson memory stick yazın ve çıkan siteler göz atın.
orijinali 80-120 ytl arası değişen bu kartın sahteleri 25 civarı ama sahtelerde ciddi sorunlar çıkabiliyor karşınıza. mesela bana kakalananda dosya transferi bir zulumdü. binbir güçlükle transfer edilen dosyaları okuma hatası veriyordu. telefon kendiliğinden kapanıyor ya da donuyordu.kartı formatladım, yüklemediğim sony yazılımı kalmadı, pc de virüs arattım, binbir takla attım ve sonunda kartta bir sorun olduğunu öğrendim.
yani ucuz etin suyu kara. illa telefonumda müzik dinleyeceğim, yüzlerce foto saklayacağım diyorsanız bilemem ama sırf şekil olsun diye alacaksanız bir daha düşünün.
http://www.memorystick.com
sd ve daha küçük modeli olan micro sd'nin dünya genelinde standart olmasına inat sony kendi ürünlerinde memory stick kullanmaya devam ediyor. yıllar önce sony mp3 çalarlarında da farklı bir formata destek veriyordu ancak mp3 leri sony'nin müzik formatına çevirmenin zorluğundan * dolayı binlerce kullanıcı isyan edince artık sony mp3 standardına boyun eğmek zorunda kalmıştı. ama sony inatla kendi ürünlerinde sd kullanmıyor bu durum sd kart sahiplerini sony ericson telefon aldıkları zaman kendi kartlarını memory stickle değiştirmek zorunda kalmış ve memory sticklerin yüksek fiyatları yüzünden kazık yemişlerdir. bu kartların binlerce sahtesini ucuza bulanlar ise hepsi olmasada çoğu türlü türlü sorunlarla karşılaşmışlardır. böyle giderse sony daha çok müşteri kaybedecek
(bkz: Micro Sd)
(bkz: SD)
(bkz: Secure Digital)
(bkz: Micro Sd)
(bkz: SD)
(bkz: Secure Digital)
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar