bugün
- kadınların yüzlerine sürekli bir şeyler sürmesi6
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor11
- kemalistler2
- demet evgar5
- evde kaş bıyık alımı3
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- türkiye abd maçı saat 5 te trt 1 de2
- am okşama4
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı2
- vajinizm3
- hızlı para kazanmanın yolları12
- türk kızı egosu6
- türkiye abd maçını izleyecek misiniz8
- curaçao fildişi sahili maçı saat 23 te trt spor da2
- şu an ihtiyacım var dediğin şey3
- yazarların imza parfümleri14
- türk erkeği egosu4
- imdat arkadaşlar4
- m uludagsozluk com da görsel yüklenmeme sorunu4
- mehdi hayatta ama herkes tanımıyor7
- omuzda teyp ile dolaşılan karanlık yıllar2
- akla gelen her başlığı açamamak2
- erkekler neden az yaşar10
- güzel huylu kezo4
- kürt mimarisi2
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- evlenmeden önce karıyı ekspertize sokmak3
- fesli kadir'e üstat diyen islamcı2
- saygıdeğer birader yazarlar5
- milletin anasına küfretmek2
- futbol fanatiklerinin birer aptal olması4
- tramer kaydı olan kız4
- zaman baba zaman anne zaman çocuk3
- bir insanı sevmek12
- 2026 dünya kupası22
- pkk nasıl biter5
- uranyum ve roket2
- mutluluğun fark edilmemesi9
- dünya11
- yobazla muhafazakar arasındaki fark3
- biat kültürü3
- 24 haziran 2026 venezuela depremi7
- çırılçıplak şekilde ağlayarak ana haber seyretmek5
- futbol17
- magnum yemenin lüks sayıldığı yıllar5
- yaratıcı çıkma teklifleri4
- al kardeşim elimi verdim sana2
- kıskanmak7
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı13
- halil ergün2
sd ve daha küçük modeli olan micro sd'nin dünya genelinde standart olmasına inat sony kendi ürünlerinde memory stick kullanmaya devam ediyor. yıllar önce sony mp3 çalarlarında da farklı bir formata destek veriyordu ancak mp3 leri sony'nin müzik formatına çevirmenin zorluğundan * dolayı binlerce kullanıcı isyan edince artık sony mp3 standardına boyun eğmek zorunda kalmıştı. ama sony inatla kendi ürünlerinde sd kullanmıyor bu durum sd kart sahiplerini sony ericson telefon aldıkları zaman kendi kartlarını memory stickle değiştirmek zorunda kalmış ve memory sticklerin yüksek fiyatları yüzünden kazık yemişlerdir. bu kartların binlerce sahtesini ucuza bulanlar ise hepsi olmasada çoğu türlü türlü sorunlarla karşılaşmışlardır. böyle giderse sony daha çok müşteri kaybedecek
(bkz: Micro Sd)
(bkz: SD)
(bkz: Secure Digital)
(bkz: Micro Sd)
(bkz: SD)
(bkz: Secure Digital)
çok pahalı bir aygıt. öyle ki piyasada hırla sahteleri dolaşmakta, bazı alışveriş sitelerinde bile sahteleri satılmaktadır. eğer benim gibi teknolojik özürlü biriyseniz çok rahat sahtesi kakalanabilir şahsınıza.
internette sahte ve orijinali birbirinden ayırmak için bir sürü ipucu var. google a sahte sony ericsson memory stick yazın ve çıkan siteler göz atın.
orijinali 80-120 ytl arası değişen bu kartın sahteleri 25 civarı ama sahtelerde ciddi sorunlar çıkabiliyor karşınıza. mesela bana kakalananda dosya transferi bir zulumdü. binbir güçlükle transfer edilen dosyaları okuma hatası veriyordu. telefon kendiliğinden kapanıyor ya da donuyordu.kartı formatladım, yüklemediğim sony yazılımı kalmadı, pc de virüs arattım, binbir takla attım ve sonunda kartta bir sorun olduğunu öğrendim.
yani ucuz etin suyu kara. illa telefonumda müzik dinleyeceğim, yüzlerce foto saklayacağım diyorsanız bilemem ama sırf şekil olsun diye alacaksanız bir daha düşünün.
http://www.memorystick.com
internette sahte ve orijinali birbirinden ayırmak için bir sürü ipucu var. google a sahte sony ericsson memory stick yazın ve çıkan siteler göz atın.
orijinali 80-120 ytl arası değişen bu kartın sahteleri 25 civarı ama sahtelerde ciddi sorunlar çıkabiliyor karşınıza. mesela bana kakalananda dosya transferi bir zulumdü. binbir güçlükle transfer edilen dosyaları okuma hatası veriyordu. telefon kendiliğinden kapanıyor ya da donuyordu.kartı formatladım, yüklemediğim sony yazılımı kalmadı, pc de virüs arattım, binbir takla attım ve sonunda kartta bir sorun olduğunu öğrendim.
yani ucuz etin suyu kara. illa telefonumda müzik dinleyeceğim, yüzlerce foto saklayacağım diyorsanız bilemem ama sırf şekil olsun diye alacaksanız bir daha düşünün.
http://www.memorystick.com
yeni aldığım psp ile birlikte gelen 32mb memory stick değil oyunları downgrade dosyalarını bile almayınca haldır haldır arayıp sonunda çok ucuza bulduğum 2gb Sandisc alet.
umarız sadece sony'nin kullandığı bir teknoloji olan memorystick'in akibiyeti beta kaset'e, minidisc'e ve atrac formatı'na benzemez.
sony nin 98 de piyasaya cıkardığı flash-ram temelli bellek
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar