bugün
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı72
- kiraz cicegi kolonyasi22
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek15
- okan buruk9
- okan buruk'un hakeme ana avrat küfür etmesi8
- gece gece bamya yenir mi5
- recep tayyip erdoğan14
- bir yazara küfredilen entryyi artılayan yazarlar8
- silvermist'in mutfağına konuk olmak13
- galatahahahahahaha7
- çok eşliliğin iğrenç bir şey olması8
- galatasaray'ın ülke puanının anasını bellemesi7
- galatasaray'a lizbon da skandal kararlar5
- dünya ya gelmeme gibi şansınız olsaydı3
- ne kadar paranız var10
- dm yazarlığı8
- hala açılacak başlık bulunması5
- bakarız diyen erkek18
- bütün entryleri futboldan ibaret yazar4
- mansur yavaş'ın akp'ye geçmesi10
- 0 0 710
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı14
- uğurcan çakır4
- deplasmanda atılan golün bir ağırlığının olmaması4
- kendinle alakalı ilginç bir bilgi ver6
- cübbeli ahmet hoca9
- dereden altın bulmak5
- gta 78
- tacettin libosoglu3
- sinek yanımda hiç hareket etmeden duruyor2
- arkadaşlar ben gudubet miyim3
- ruhi çenet10
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir10
- galatasaray'ın lizbon'a kaybetme sebebi2
- sırlar denizi5
- galatasaray'ın aslında osimhensaray olması3
- tancredi2
- okan buruk istifa2
- iyi geceler7
- fransız devrimi3
- avrupa fatihahahahaha3
- arkadaşlar lütfen uyur musunuz3
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- getirin ordan türk hakemleri gesem şov yapcak2
- çin tayvan gerilimi türkiye'yi etkilemez4
- sözlüğün sarması13
- sonra konuşuruz diyen sevgili13
- clemence baptista2
- çine neden bir şey olmuyor4
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği4
en güzel kadınlardan biri Türkiye'de ki.
Ajdar'ın yanına yakışacağını düşündüğüm kötü oyunucu.
Türkiyenin en güzel 5 oyuncusundan biri.
GÜZEli türkiye'nin en güzel oyuncularından.
karar veremiyorum, oyunculuğu mu yoksa görüntüsü mü daha itici.
sevdiğim bayan oyunculardan. ancak leyla ile mecnun'a yakışmamıştı. ha rolün hakkını verdi mi? evet.
çirkinliğiyle, yapmacıklığıyla tam bir kezban.
46 yok olan dizisinde rol almaktadır.
Çok güzel olmasından başka hiçbir vasfı olmayan vasat oyuncu. Gerçekten güzellik tek meziyeti. Oynadığı hiç bir oyunda döktürememiş, rolünün hakkını verememiştir bence. En son bunu 46 yok olanda görüyoruz. Kazık gibi. Tek becerebildiği boş boş bakabilmek. Bi o sahnelerde iyi sayılır. Tüm sahnelerde emanet gibi duruyor.
He güzel mi çok güzel. Aşırı güzel. Biraz kendinin farkında olmalı. Oyuncu olduğunun farkına varmalı. ilkokulda lisede tiyatro oynar gibi kendisine verilen diyalogları okuyup geçmekle olmuyor ki bu iş. Şahsi görüşüm tabi bu.
Ben de birçok erkek gibi çok beğeniyorum kendisini ama güzellik abidesi olması oyunculuğunun vasat olduğu gerçeğinin önüne geçemiyor.
He güzel mi çok güzel. Aşırı güzel. Biraz kendinin farkında olmalı. Oyuncu olduğunun farkına varmalı. ilkokulda lisede tiyatro oynar gibi kendisine verilen diyalogları okuyup geçmekle olmuyor ki bu iş. Şahsi görüşüm tabi bu.
Ben de birçok erkek gibi çok beğeniyorum kendisini ama güzellik abidesi olması oyunculuğunun vasat olduğu gerçeğinin önüne geçemiyor.
bayadır unutulup gitmişti 46 dizisi pek izlenmiyordu ya behzat ç ile sevişmişler belki reytingler artar artık.
http://www.gecce.com/habe...sahnesi-erdal-besikcioglu
http://www.gecce.com/habe...sahnesi-erdal-besikcioglu
hic bir sekilde sempatik gelmeyen severek izledigim diziler arasinda en sevmedigim kadin oyuncudur.
18'lik hali bile teyze gibi olan kadın.
the last man on earth ' deki carol'a çok benzeyen oyunculuğunu kötü ve yapmacık bulduğum menajer pazarlama olayının üst seviyede olan oyuncusu.
görsel
Eski hali.
Eski hali.
leyla ile mecnun da oynadığı karakterle gönlüme taht kurmuştur.
beni bi barda , birde ıssız adam filminde derinden yaralayan ablamızdır. o derin gözleri var ya of.. dünyada eşi benzeri yoktur.
Usta oyunculuğu ile ön plana çıkmıştır. Lakin en güzel Leyla ile Mecnun dizine yakışmıştır. Son dizisi 46'da kendisinden 13 yaş büyük olan Erdal Beşikçioğlu ile sevgili olup sevişmiştir. Sevişme sahneleri olmasa hoş hatun aslında.
kendisi en sevdiğim leyla idi. maviş gözleri ve çok duru bir güzelliği var kendisinin.
sabaha karşı müzik dinlemek istedim, bilgisayarı kapatmadan açayım dinler uyurum dedim ama ne istediğimi bilmiyordum pek. bazen öyle oluyor, açsın ama yemek seçiyorsun işte.
aklıma şey geldi, hani anlamazdın anlamazdın diyordu, adını hatırlayamadım işte.
ıssız adamda çalıyordu öyle yazayım dedim. ardından da yanlışlıkla filmi açtım, ( youtube'a film yükleyenlere kırgınım )
e madem açtım izleyeyim dedim. film de şimdi bitti.
türk sinema tarihinin bana göre kaybedenler kulübü ile en güzel kastına sahip bu film.
cemal hünal ıssız adamla birlikte jenerik marka oldu zaten, hakkı da.
ve melis birkan, bu kadar şeyi neden buraya yazdırdı bana diye sorduruyor. cevabı da muziptir ki ıssız adamın sonundaki sahneyle örtüşüyor.
aşk insana yolunu şaşırtır.
aşığım sana melis birkan.
aklıma şey geldi, hani anlamazdın anlamazdın diyordu, adını hatırlayamadım işte.
ıssız adamda çalıyordu öyle yazayım dedim. ardından da yanlışlıkla filmi açtım, ( youtube'a film yükleyenlere kırgınım )
e madem açtım izleyeyim dedim. film de şimdi bitti.
türk sinema tarihinin bana göre kaybedenler kulübü ile en güzel kastına sahip bu film.
cemal hünal ıssız adamla birlikte jenerik marka oldu zaten, hakkı da.
ve melis birkan, bu kadar şeyi neden buraya yazdırdı bana diye sorduruyor. cevabı da muziptir ki ıssız adamın sonundaki sahneyle örtüşüyor.
aşk insana yolunu şaşırtır.
aşığım sana melis birkan.
ilk etapta o kim diyeceğim ama düşündüğümde iyi oyuncu oldugunu hatırladığım yüzü güzel insan. Ada rolüne de çok iyi gitmişti. bakınız: #ıssız adam
yeteneksiz, çirkin, aşırı derecede antipatik.
(bkz: kenan birkan)
Yetenekli, güzel, makul derecede sempatik.
Sevişmek istenilen ünlüler arasında ilk sırada.
Tanışmak istenen ünlüler arasında ilk sırada.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar