bugün
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- kötü biri olduğunu bilmek5
- en iyi antidepresan7
- kontrat fosfor karburator5
- true denilen yazar10
- deli olduğunun farkına varmak6
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı2
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- acıkmamak için öneriler5
- arkadaşlar nasılsınız6
- diyanetin abd'deki villaları8
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- soğuk suda duş almak2
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- gecenin şarkısı5
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- gammazlar çetesi18
- meyve kokan insan2
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- cilgincapkin221
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- iç sesin sürekli konuşması3
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- chp'nin hali ne olacak49
- sarı yeleli aslan trump8
- hayatın acımasız olduğunun anlaşıldığı anlar2
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- zaman baba birader bey birader4
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- abd iran anlaşması imzaya hazır2
- cibali sahil3
- ışınlanma2
- otobüs muavini3
- adalet duygusu2
- yazarları gülümseten şeyler6
- sürekli aynı şeyleri yapmanın can sıkması2
- hababam sınıfı semra hoca7
- zallın fake hesabı var mı9
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
Sagopa kajmer dinleyen insanlar topluluğudur.
Genellikle duygusal müzikler dinlerler, hayattan zevk almazlar. Kendi hallerinde yaşamayı severler.
Ayrıca sözlükte yazarmış kendisi.
Genellikle duygusal müzikler dinlerler, hayattan zevk almazlar. Kendi hallerinde yaşamayı severler.
Ayrıca sözlükte yazarmış kendisi.
sevgiliden ayrıldıktan sonra bürünülen ruh hali. bide fonda duygusal bir parça varsa tamamdır. gözyaşları da size eşlik eder, sabahlarsınız.
radyo yayınına bir türlü rastlayamadığım dicey yazar.
birinden hoşlandığımda bedenime ve beynime hakim olan duygu yoğunluğu.
5 dakika yerinde duramayan yazardır ki kendisini ankara zirvesinde tanıma şerefine nail oldum. pozitif, herkese neşe saçan bir hali vardı ki şampiyonluktan mı yoksa genel ruh halinden mi kaynaklandığını bilemedim.
dilerim beşiktaş hep şampiyon olsun sen de hep mutlu ol.
ve son olarak:
kardeşlerin seni asla terk etmez..
dilerim beşiktaş hep şampiyon olsun sen de hep mutlu ol.
ve son olarak:
kardeşlerin seni asla terk etmez..
usbgl'de başarılar dileyerek, başta şahsımı olmak üzere uludağ brothers'ı onurlandırmış eski federasyon başkanı, onursal başkan.
bandır jazz fc futbolcusu olarak sevindiren sözlük yazarıdır. yarınki maçta da oynayıp, oynamayacağı merak konusudur. yoksa ki templar, melankolik'i riske etmeyip de pazar gününe mi saklayacak?
şu an zirvede yazarı.
nasıl da gözümden kaçmış, haberim olsaydı ben de gelirdim.
hayırlı teskereler olsun.
nasıl da gözümden kaçmış, haberim olsaydı ben de gelirdim.
hayırlı teskereler olsun.
bunalıma girmek isteyen kişilerin anathema,opeth,him vb. grupların çeşitli parçalarını yoğun bir şekilde dinlemesi ve kendini harap etmesi durumudur.
Toplumsal sorunları takmayıp, kendi dünyasını ele alan kişilerin yaşam tarzı.
(bkz: Melanko dünyamdan önce sırada onca dert var)
(bkz: Melanko dünyamdan önce sırada onca dert var)
asker olmu$ gidiyomu$. beni pek etkilemicek ki.. ben teskere alana kadar o coktan gelmiş olacak. işte bana koyan bu. işte kısa dönemleri sevmemelerinin tek sebebi bu. lan askere başladım 2 kısa dönem geldi, 3'üncü geliyor ama bunların hepsini ben yolcu ediyorum. dördüncüsü beni yolcu ediyor. e bırakta etsin artık.
tabi işin iğrenç şakası bir yana allah ona rahat edebileceği bir yerde vatani görevini yapmasını nasip etsin. kendisi için dileyebileceğim en iyi dilek bu olsa gerek.
lan ne güzel olur yanıma falan düşse. mıntıkadan kafasını kaldırtmam *
hayırlı teskereler ikimize de asker. tüfek, omza !
tabi işin iğrenç şakası bir yana allah ona rahat edebileceği bir yerde vatani görevini yapmasını nasip etsin. kendisi için dileyebileceğim en iyi dilek bu olsa gerek.
lan ne güzel olur yanıma falan düşse. mıntıkadan kafasını kaldırtmam *
hayırlı teskereler ikimize de asker. tüfek, omza !
bunalımlı zamanlarda hep, normal zamanlarda bazen sahip olunan ruh yapısı. aslında yakışıyor be hacı kimilerine, melankolik bir neşe.
cumartesi günü bingöl'e yolcu olacak yazardır. hem de bildiğin jandarma!
hayırlısıyla gidip gelsin kendine dikkat etsin yazarı. en büyük paddes bizim paddes
aslanlar gibi jandarma olacaktır benim abim. bana borusu var ama hayırlı teskereler. poşet.
bu sabah itibari ile askerliğinin ilk durağı olam ktm için elazığ'a gitmiş ancak henüz teslim olamamış olan yazar.
lan sonuçlar belli olmadan önce "elazığ il jandarma lan ahahah" diyordum sonra "kayseri" dedim "kayseri çok uzak bro ya" dedi, "elazığ iyi mi lan?" dedim herife bingöl çıktı fekatınız evliya olduğumdan, elazığ'ı da gösterttik kendisine. *
kendisi olmadan beşiktaş maçları daha bir stresli olacak, anlık pozisyon kritiği mesajları atamayacaz artık maç sırasında. devre arasında arayıp 7-8 dakika kritik yapamayacaz. maç sonu sinir boşalmamı dinleyecek adam 5 ay boyunca yok ama yemezler, ararım birliğindeki ankesörlü telefonu yaparım kritiğimi.
antalya atatük stadı'ndan da 5 ay boyunca bağlanamayacaz kendisine.
hayırlısı, su gibi git gel lan!
lan sonuçlar belli olmadan önce "elazığ il jandarma lan ahahah" diyordum sonra "kayseri" dedim "kayseri çok uzak bro ya" dedi, "elazığ iyi mi lan?" dedim herife bingöl çıktı fekatınız evliya olduğumdan, elazığ'ı da gösterttik kendisine. *
kendisi olmadan beşiktaş maçları daha bir stresli olacak, anlık pozisyon kritiği mesajları atamayacaz artık maç sırasında. devre arasında arayıp 7-8 dakika kritik yapamayacaz. maç sonu sinir boşalmamı dinleyecek adam 5 ay boyunca yok ama yemezler, ararım birliğindeki ankesörlü telefonu yaparım kritiğimi.
antalya atatük stadı'ndan da 5 ay boyunca bağlanamayacaz kendisine.
hayırlısı, su gibi git gel lan!
bir adam düşünün. gülme ve güldürme potansiyeli böylesine yüksek... hani hayatınızın en bunalımlı dönemlerindesiniz, gülme kaslarınız fazla antrenmansız. işte böyle zamanlarda dahi yüzdeki tebessümdür bu adam.
şimdi, bir süreliğine tsk tarafından gülme hakkım elimden alınmış gibi hissediyorum. bir çocuğun elinden oyuncağını almaktan çok daha beter birşey bu... daha tarifsiz, daha elim. ama olsun, melankolik gidecek ve sonra gene gelecek.
allah, karşına iyileri çıkartsın melan'ım ve soğuk dahi ısınsın senin sıcaklığından.
(bkz: aramasın gözler o şimdi asker)
askerlik anılarını mavi kaplı ajandadan takip edebilme ihtimalimiz yüksek gibi.
şimdi, bir süreliğine tsk tarafından gülme hakkım elimden alınmış gibi hissediyorum. bir çocuğun elinden oyuncağını almaktan çok daha beter birşey bu... daha tarifsiz, daha elim. ama olsun, melankolik gidecek ve sonra gene gelecek.
allah, karşına iyileri çıkartsın melan'ım ve soğuk dahi ısınsın senin sıcaklığından.
(bkz: aramasın gözler o şimdi asker)
askerlik anılarını mavi kaplı ajandadan takip edebilme ihtimalimiz yüksek gibi.
bugün itibariyle birliğine teslim olmuş yazar.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar