bugün

inşallah kızdır…
edirne köftesi..
tengoş ile frenk'in en iyi kankasıdır.

ölürsem cenazeme gelmesin...
Şiir yazabilmek için taksiye binip sadece sür hiçbir şey sorma diyen yuzır. Ancak böyle yazabiliyormuş.
Şiirlerini merakla beklediğimiz kişi.
Özledik...
Tam bir gammaz yorgun düşürme makinesi.
Gitmeyi seven ama gitmeyen yuzır. Ben de gitmeyi sevmem ama giderim. Hayat böyledir.
balıklara yem attığını sürekli unutup, beş dakikada bir tekrar yem vererek balıkları şişirmek suretiyle patlatan yuvzır...
içki kitaptan büyüktür deyince sinirlenen yıvzır.

Büyük olmasa içki satar kitap alırdın deyince kafasından duman çıkıyor.
"uzun yillar once ekside silinince buraya geldim. sonra yeniden yazar oldum ekside ama burasini daha cok sevdim. bir sure sonra trolluk denen şey hoşuma gitti. silinip kendim silip yine yeniden geldim. sıkıntılı süreçte (fetonun bastaci edildigi donem) korkup aylarca silik kaldigim oldu. ancak bu aksam farkettim ki,

sıkıldım.
kimse kimseyi dinlemiyor. herkes her şeyi daha iyi biliyor. tehdit edenler kafasizlar ergenler aptallar sapiklar...

hoşçakalın."

14 nisan 2018 erectof mahlaslı veda yazısı.
Uyy aha.
Ekşi elmayı tatlı elmadan daha tatlı bulan yazar.
Panpa kelimesini terketmiş yazar. Pompayı çağrıştırıyormuş.
Yine sarhoş aq.
yunan'da akrabadan sayılır, bana batum sana edirne tarafından.

alucralı mı akraba olacak,700 kilometre.
Yakında izmir'e gelip beni şenlendirecek olan yazar.
şenlendirecek derken? *
ulan dede. yine götürüyorsun. helal olsun sana.
Uyuya kalmışım tişörtüm ter olmuş hep, çok buhranlı bir pazar günü şimdi türkçe rap dinliyorum.
ana britannica ve meydan larousse'den gelen teklifleri reddedip Uludağ sözlük'te yazan yuvzır...
abi mesaj kutunu açsana bişey dicem.
Seri entry girmekten kalp ritminin dalga boyunda düşüş beklenen yazar.
sürekli sözlük formatına aykırı ve yazım hatalarıyla dolu entryler giren, engellediğim bir yazarın yeni nicki.
true'nin kutuna aç bir şey koyacağım dediği yazar.

ne ayıp ne o kutu mutu ,utandım ..
tavuğa sucuk yedirtip sucuklu yumurta yumurtlatan youzır...
bende deneyeyim, ama sosis yedireceğim + patateste yedirsem direk sosisli-patatesli yumurta olur mu ..

ne kadar akıllı insanmış aziz muhterem, isa taksiratı affetsin..

amen.....
© copyright 2005 - 2026