bugün

an itibariyle başlıklarda birbirine giren iki yazar.kendilerine 3 önerim vardır.

1-bir başlık açın o başlık altında birbirinizi yiyin.farklı başlıklarda aynı kişilerin kavgası göz yoruyor.

2-özel mesaj üzerinden birbirinizi yiyin.

3-burası anonim bir ortam. ''gerçek hayatta hiç görmediğim,tanımadıgım,sohbet etmediğim biriyle herkesin anonim oldugu bir ortamda ben neden kavga ediyorum yaa'' diyerek sonlandırınız.
Öf dövüşmeyin artık ya yeto.
Bu yazarlar diğer yazarlarla hep kavga ediyor.
Valla hayret ediyorum.
Buraya uzun uzun özet geçemem.
Okuyun bakın, anlarsınız zaten kimin ne olduğunu.

Ales Türkçede 90 alan adamım, anlaşmam mümkün değil bu adamla.
Anlaşılmıyor bile bazı söyledikleri.

Hani dışarıda muhatap olmam diyor ya, olmamasını nimet sayarım.
Burada bile tahammül edilmesi zor çünkü.

Bak yine bu uzatacak, halbuki yazmamıştım bilerek.
Üsluba bak, cümlelere bak, argümana bak.
Ben mi uzatıyorum sayın dünyalılar, kuduz gibi ısıran kim?
Hani kavga edenleri ayırmaya çalışırken yuvarlana yuvarlana bütün mahallede dövüşürler ya hah aynen öyle oldu. Şimdi bu başlığa geldiler.
--ben mi uzatıyorum sayın dünyalılar, kuduz gibi ısıran kim?--

yok yok kanka ben kavga etmeyin demiyorum. edin,yiyin birbirinizi hiç sorun değil.

sadece ya bu başlık altında veya özelde yiyin. saygılar.
Millete en ufak saygın varsa özele gel.
Yahut kes sesini sus.

Baştan beri özeli kapalı olduğu için bu kadar uzuyor.
--an bu bal porsuğu ve bik bik de az değiller he. yemin ediyorum polyanna ile yarım saat takılsınlar en yakın arkadaşına kafa göz dalacak hale getirirler polyannayı.--

yok be kanka. kavga sevmem normalde. kavga görünce yolumu değiştiren biriyim. sadece farklı başlıklarda sürekli sizi görmek yordu. ondan dedim :/

mesela ben larisayla kavga ederken onun nickaltından ilerlemiştim.tek bir yerden sallıyordum pisliğe.siz de öyle yapın diye şey ettim.
Gerizekalı özelden yaz diye yaptım da, yemedi.
Ne insanlara saygın, ne adamlığın var.

Bundan sonra argo, küfür ve itham olmadıkça tek entry e cevap vermeyeceğim.
Adamsan gelirsin, yoksa da keyfin bilir.
"geri zekalı" şeklinde yazılır süper zekalı kardeşim. sana o 90 veren hocayı bir göndersene bana..
koas mu çıktı? biri özet geçse missss gibi olur valla.
Eziklik psikolojin mi nüksetti lan?
Gir sınava al y***, başvurular orada.

Arap billuru kovalayacağına, sınav kovala.
Kendini geliştir.
Arap billuru ağzından düşmüyordu, efendi efendi yazarken biz.
Sıra mağdur edebiyatına mı geldi?

Devam et yakışır sana mağdurluk.
"Bundan sonra argo, küfür ve itham olmadıkça tek entry e cevap vermeyeceğim."

Buna rağmen hala yazan sensin.
Ha yaz, sıkılmam.

Derdin uğraşmak ise buyur devam et.
Umrumda değil.
kafa rahatlatmaya mı yazıyorsunuz kafa sikeye mi ? kimse kimseyi tanımıyor. hadi tanısın. sosyal çevrenızde değil kimse. küfür edip , aşağılayıp kasmayın arkadaşlar. buralar kafa sikme yerı değil kafa boşaltma yeri.

neyse geçici vergi döneminın son 6 günü , mükelleflerime geçirmem gerekiyor. sakinleşin kısaca.
Nerede kavga orada mel mel gibson.
konuşma len insan eti yemiş. biz konuştuk tatlıya bağladık mevzuyu sevgili dostum ile. insanlar konuşa konuşa demişler biz konuştuk sen kendi derdine yan *
ikisi akşam yemeğine çıksınlar bence.
eylulsabahi okumuş entelektüel bir adam düşük kültür seviyeli çapulcu elemanlarla muhatap olmaması lazım.
Bunu özelden de söyledim üstada.
Kendisini takibe aldım (eylulsabahi) bundan sonra yakın dostumdur.
yam yam anlık

görsel

kendine yandaş mı arıyorsun olm. kimse sözlüğün en büyük yancısına yancı olmaz boşuna çabalama *
Yandaş değil aynı ideolojiye mensubuz. Bu yüzden üstadı takibe aldım. Yazılarını severek takip ederiz.
Allah Mehmetçiği korusun.
görsel
bugün benimle tartıştıktan sonra mı severek takip etmeye başladın ? az önce dedin ya takibe aldım diye o yüzden sordum bugüne kadar hiç denk gelmemiş miydin ki sevmemiştin * yalnız o senin gibi ikiyüzlü değil birader siz anlaşamazsınız ben sana söyleyeyim.

hem senin gibi koskoca fabrikası olan 60 işçi 3 müdür çalıştıran fabrikatör ile işçinin ne işi olur ? hani diyordun ya pis işçiler falan diye. acayip gevşeksin olm öyle böyle değil gözün başın sürekli ayrı oynuyor.
Ama melcim melcim ne demiştim ben sana?
Kaytarma!
Dürüst ol!
Delikanlı ol!
Kancıklık yapma!
Patronunun (zavallı adam) ödediği paranın hakkını ver.
Mesai saatlerini sözlükte geçirme!
Hadi kanka...
kancık dedin de gözümde nickin canlandı hemen. aaa altında yazıyormuş zaten..

bu sene ayıptır söylemesi 3. ( üçüncü ) defa zam aldım maaşıma. senin anlayacağın şekilde "güncelleme" yaptı patron sağ olsun. yaklaşık 60-70 kilo kadar makarna parası yani daha iyi anlarsın şimdi miktarı * sen 60 işçine kaç kere zam yaptın yoksa gene 54 tanesini kovdun mu...